Vrućinaaaaa!
Moderator: spacebound
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9061 times
- Been thanked: 5797 times
- Status: Online
Re: Vrućinaaaaa!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
The Dark Side Of The Forum...
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26097 times
- Been thanked: 26729 times
- Status: Offline
Izasli na balkone ,uzeli ogledala i svi usmjeravaju zrake Sunca ka Stocu
dream of spring...
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2887 times
- Been thanked: 23882 times
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
De ba. Nece jesen jos.spacebound wrote: 18 Aug 2021, 08:13 Ovo nikako nije normalno. Preksinoc u setnji majica bez rukava, sorcic, sandale i super, sinoc farmerke, patike i zaHebah se, pa kratki rukavi. Smrzla se. Masa ljudi u duksevima i jaknicama.
Eto, vala, odahnite, sad ce vam jesen, zima, kisurine, snjezina. Makar cu od kukanja odmorit![]()
Ja tek trebam ici na ljetni odmor.
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1617 times
- Been thanked: 1464 times
Sad ide moje omiljeno vrijeme u godini:tzv. bablje ili miholjsko ljeto.
Nije odveć vruće,a sunčano.
Ima malo povjetarca danas i ne prijelazi 30 stupnjeva,ali će idućih dana biti malo toplije,taman fino i za kupanje i za potamniti.
Samo da potraje kao obično barem do 10og mjeseca jer ako se pokvari vrijeme ranije Tokmak će upasti u depresiju...
Nije odveć vruće,a sunčano.
Ima malo povjetarca danas i ne prijelazi 30 stupnjeva,ali će idućih dana biti malo toplije,taman fino i za kupanje i za potamniti.
Samo da potraje kao obično barem do 10og mjeseca jer ako se pokvari vrijeme ranije Tokmak će upasti u depresiju...
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9999 times
- Been thanked: 16888 times
Pa nece jos, tj. nece za 15 dana, ali vec od polovine septembra nema vise visokih temperstura, jezera, bazena i sve su blize dosadne jesenje kise, golo drvece, magle, pa mraz, snijeg, minusiMunDzi wrote: 18 Aug 2021, 16:01De ba. Nece jesen jos.spacebound wrote: 18 Aug 2021, 08:13 Ovo nikako nije normalno. Preksinoc u setnji majica bez rukava, sorcic, sandale i super, sinoc farmerke, patike i zaHebah se, pa kratki rukavi. Smrzla se. Masa ljudi u duksevima i jaknicama.
Eto, vala, odahnite, sad ce vam jesen, zima, kisurine, snjezina. Makar cu od kukanja odmorit![]()
Ja tek trebam ici na ljetni odmor.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Nek ih nema.spacebound wrote: 18 Aug 2021, 16:13Pa nece jos, tj. nece za 15 dana, ali vec od polovine septembra nema vise visokih temperstura, jezera, bazena i sve su blize dosadne jesenje kise, golo drvece, magle, pa mraz, snijeg, minusi![]()
Te visoke temp. svakako nisu normalne za zivjeti.
- ironman
- sirius

Space,zime su sve blaze..jesu dosadne ,maglovite i sa dimovima od lozenja ali barem nema onih zestokih minusa kao prije..( globalno zatopljenje).spacebound wrote: 18 Aug 2021, 16:13Pa nece jos, tj. nece za 15 dana, ali vec od polovine septembra nema vise visokih temperstura, jezera, bazena i sve su blize dosadne jesenje kise, golo drvece, magle, pa mraz, snijeg, minusi![]()
Nekako je drugacije na plus 5 nego na minus 10..
A to da bi ljeto 365 dana bilo najbolje,ne sporim...
Dole,queensland australija,prijatelji zive vec 17 godina...cijelu godinu tepm. 26-30 stepeni..
Zezaju me da im u malom vrtu iza kuce paradajz zri 4x godisnje
dream of spring...
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9999 times
- Been thanked: 16888 times
Kaze moja mama kad je bila dijete, pa i djevojka Bosna bi zimi zaledila, potpuno, te bi je prehodali s obale na obalu. Sjecam se i ja da je znala zalediti, ali ne cijela, dok sam isla u srednju skolu. Zadnjih 5, 6 zima su bile dosta, dosta blaze. Ali i ljeta su bila cudna do ovog. S puno kise i puno hladnih dana. Prije 3, 4 godine prvo ljetno plivanje palo krajem jula, tek tad se bazeni otvorili. Evo ove godine nije bilo proljeca kako treba, nenormalno topao februar, a onda do juna nismo mogli obuci kratke rukaveironman wrote: 18 Aug 2021, 16:23Space,zime su sve blaze..jesu dosadne ,maglovite i sa dimovima od lozenja ali barem nema onih zestokih minusa kao prije..( globalno zatopljenje).spacebound wrote: 18 Aug 2021, 16:13
Pa nece jos, tj. nece za 15 dana, ali vec od polovine septembra nema vise visokih temperstura, jezera, bazena i sve su blize dosadne jesenje kise, golo drvece, magle, pa mraz, snijeg, minusi![]()
Dole,queensland australija,prijatelji zive vec 17 godina...cijelu godinu tepm. 26-30 stepeni..
Zezaju me da im u malom vrtu iza kuce paradajz zri 4x godisnje![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- ironman
- sirius

To je upravo to.
Klimatske promjene su dovele do nepredvidljivosti vremena u godisnjim dobima a uz to temperature rastu i ljeti i zimi.
Nazalost pa je bas nase generacije zahvatilo sve sto je moglo..
Jos da dozivimo da se otkrije vanzemaljski zivot i moci cemo reci " sve smo vidjeli"...
Klimatske promjene su dovele do nepredvidljivosti vremena u godisnjim dobima a uz to temperature rastu i ljeti i zimi.
Nazalost pa je bas nase generacije zahvatilo sve sto je moglo..
Jos da dozivimo da se otkrije vanzemaljski zivot i moci cemo reci " sve smo vidjeli"...
dream of spring...
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 53541 times
- Been thanked: 9531 times
Haman da je u svihar vas slaba cirkulacija cim se zalitespacebound wrote: 18 Aug 2021, 08:13 Ovo nikako nije normalno. Preksinoc u setnji majica bez rukava, sorcic, sandale i super, sinoc farmerke, patike i zaHebah se, pa kratki rukavi. Smrzla se. Masa ljudi u duksevima i jaknicama.
Ja bio brdu, ocam neka cura u jakni i zima joj a ja u majici kratkih rukava, da vjetar puhne odnio bi me tolko me se ima sta vidit
Ljepota
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
A maje pretisnes li ti slucajno oni dol krug na otom toplomjeru prije veg uslikas?

- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
A nu, sjecam se ja zima ocam pane snjeg preko parmaka, mora se moba dizat da se osposobi infrastrukturaspacebound wrote: 18 Aug 2021, 16:48Kaze moja mama kad je bila dijete, pa i djevojka Bosna bi zimi zaledila, potpuno, te bi je prehodali s obale na obalu. Sjecam se i ja da je znala zalediti, ali ne cijela, dok sam isla u srednju skolu. Zadnjih 5, 6 zima su bile dosta, dosta blaze. Ali i ljeta su bila cudna do ovog. S puno kise i puno hladnih dana. Prije 3, 4 godine prvo ljetno plivanje palo krajem jula, tek tad se bazeni otvorili. Evo ove godine nije bilo proljeca kako treba, nenormalno topao februar, a onda do juna nismo mogli obuci kratke rukaveironman wrote: 18 Aug 2021, 16:23
Space,zime su sve blaze..jesu dosadne ,maglovite i sa dimovima od lozenja ali barem nema onih zestokih minusa kao prije..( globalno zatopljenje).
A prosle zime jesam samo jednom grijalicu upalio u sobi i to dva sahata, nesto me glava jamila. Dobro, upalim je i kad idem u boze me oprosti u cenifu, hladna ona daska a i zajebano se okupat

- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
- Maja
- Administrator

- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Sta ce ti to sad poslje dva mjeseca, ako si mogla tolko bez otogar mores i dalje

- Maja
- Administrator

- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 24907 times
- Been thanked: 27637 times
- Dori
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14877 times
Zaledi Sava onolika, kamo li Bosna….spacebound wrote: 18 Aug 2021, 16:48Kaze moja mama kad je bila dijete, pa i djevojka Bosna bi zimi zaledila, potpuno, te bi je prehodali s obale na obalu. Sjecam se i ja da je znala zalediti, ali ne cijela, dok sam isla u srednju skolu. Zadnjih 5, 6 zima su bile dosta, dosta blaze. Ali i ljeta su bila cudna do ovog. S puno kise i puno hladnih dana. Prije 3, 4 godine prvo ljetno plivanje palo krajem jula, tek tad se bazeni otvorili. Evo ove godine nije bilo proljeca kako treba, nenormalno topao februar, a onda do juna nismo mogli obuci kratke rukaveironman wrote: 18 Aug 2021, 16:23
Space,zime su sve blaze..jesu dosadne ,maglovite i sa dimovima od lozenja ali barem nema onih zestokih minusa kao prije..( globalno zatopljenje).
Nego sve vas citam i zavidim
Ovdje ne znam kad je zadnji put temperatura prešla 20. A august
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Pretpostavljam da zimi nalozis dobro