Kud ce veci penzioner od tebe, igrice na Netu i eventualno sah su jedino za sta si zainteresovan

Moderator: Krokodil Behko
Imala sam histericnog sefa, spominjala sam ga jednom tu, stopericom nam pratio vrijeme kad dolazimo....ukljuci da zna koliko je ko sekundi zakasnio...ako dva puta zakasnis, treci put ides s posla, to je pravilo i nema rasprave.Krokodil Behko wrote: 12 Oct 2017, 10:18Zagorka wrote: 11 Oct 2017, 23:54
Sto se tice rada u tvornici, radila sam jednom u nekakvoj proizvodnji i to je toliko zaglupljujuce da imas osjecaj da ti odumiru mozdane celije. Osam sati stavljas tegle na traku ili ponavljas jedan do dva pokreta. Tegla je bezze primjer, bilo sta da te zapadne uzasno je.
Pa što nisi našla još jednu jaranicu, pa s njom -ćuću-ćuću, uz priču ne bi ti ni osjetila kako vrijeme proleti
Uvijek se ima šta pametno pričati na poslu. Sve je pametnije od samog posla.
Neće ni ovo biti izuzetak.
Pa svi poletili grlom u malinePasaga wrote: 26 Aug 2018, 14:45 ...sve ce to da zavrsi kao maline i krastavci...
...koju godinu ....i paraj kazan ....
ovde je prednost sto je minimalno ulaganje,bez podizanja stubova,zatezanja zice ...to je veliki dio troskova ...
eventuvalno,natapanje ....
Ma samo rugljiv naslov lijencarosima....navika wrote: 27 Aug 2018, 14:17 Samo neka je bez muke. Ima li ikakva dnevnica od milion.. ? Pa da nam se jednom i trud isplati.
Dnevnice vjerovatno nisu nesto...(kao sto nisu ni ovdje u nekim poslovima) ali kao sto vec rekoh u nekoj drugoj temi.... Vise je u pitanju dobra volja iskoristavanja slobodnog vremena na drugaciji nacin.