eo ga sad je dzabaMarlboroGold wrote: 01 Oct 2021, 12:02 To je jasno. Recimo ja redovno kupujem Football Manager, a PES i Fifu bas i ne. Sve jw to po istom sablonu. Malo nesto unaprijede, malo sminke, malo novih opcija i izdaju skoro pa istu igru kao prosle godine. Recimo ima i onaj Madden, tj. americki fudbal. Rade sve od navedenog, ali tu idu i korak dalje tako sto pod nove opcije u igri svake godine plasiraju nesto sto je vec bilo prije nekih desetak godina u toj igrici, pa je kasnije bilo izbaceno i sad guraju kao nesto novo
Bez obzira na izrazito lose ocjene raja to opet kupuje svake godine, a takve igre su za EA krave muzare preko kojih generisu najveci prihod - ultimate team i slicno.
Igraće konzole
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2295 times
- Been thanked: 5557 times
- Status: Online
Re: Igraće konzole
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Fuck you a friendly note to start the day
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4100 times
- Been thanked: 3775 times
- Status: Offline
Nije da branim proizvođače, ima tu dosta lijenosti, arogancije i pohlepnosti ali nije isti trud napraviti FIFA 97 ili FIFA 22.MarlboroGold wrote: 01 Oct 2021, 12:02 To je jasno. Recimo ja redovno kupujem Football Manager, a PES i Fifu bas i ne. Sve jw to po istom sablonu. Malo nesto unaprijede, malo sminke, malo novih opcija i izdaju skoro pa istu igru kao prosle godine. Recimo ima i onaj Madden, tj. americki fudbal. Rade sve od navedenog, ali tu idu i korak dalje tako sto pod nove opcije u igri svake godine plasiraju nesto sto je vec bilo prije nekih desetak godina u toj igrici, pa je kasnije bilo izbaceno i sad guraju kao nesto novo
Bez obzira na izrazito lose ocjene raja to opet kupuje svake godine, a takve igre su za EA krave muzare preko kojih generisu najveci prihod - ultimate team i slicno.
Naravno i onda je bilo posla jer su tada skromniji uslovi bili od današnjih ali nije se samo radilo o grafici. Prije si mogao prodati igricu samo ako imaš "Prijateljska, Liga, World cup i turnir" dok danas imaš Career mode, Be a Pro itd.
Ako se ko buni zbog PESa nije ovu igru još vidio
Izdata prije samo 2 godine, stvarno su se usudili ovo izdati
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22298 times
- Been thanked: 20371 times
Ni dzaba ga necu igratiBeni wrote: 01 Oct 2021, 12:17eo ga sad je dzabaMarlboroGold wrote: 01 Oct 2021, 12:02 To je jasno. Recimo ja redovno kupujem Football Manager, a PES i Fifu bas i ne. Sve jw to po istom sablonu. Malo nesto unaprijede, malo sminke, malo novih opcija i izdaju skoro pa istu igru kao prosle godine. Recimo ima i onaj Madden, tj. americki fudbal. Rade sve od navedenog, ali tu idu i korak dalje tako sto pod nove opcije u igri svake godine plasiraju nesto sto je vec bilo prije nekih desetak godina u toj igrici, pa je kasnije bilo izbaceno i sad guraju kao nesto novo
dddddddd.JPG
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22298 times
- Been thanked: 20371 times
O jbt kakvi glitcheviNaseef Mushroom wrote: 01 Oct 2021, 12:17Nije da branim proizvođače, ima tu dosta lijenosti, arogancije i pohlepnosti ali nije isti trud napraviti FIFA 97 ili FIFA 22.MarlboroGold wrote: 01 Oct 2021, 12:02 To je jasno. Recimo ja redovno kupujem Football Manager, a PES i Fifu bas i ne. Sve jw to po istom sablonu. Malo nesto unaprijede, malo sminke, malo novih opcija i izdaju skoro pa istu igru kao prosle godine. Recimo ima i onaj Madden, tj. americki fudbal. Rade sve od navedenog, ali tu idu i korak dalje tako sto pod nove opcije u igri svake godine plasiraju nesto sto je vec bilo prije nekih desetak godina u toj igrici, pa je kasnije bilo izbaceno i sad guraju kao nesto novo
Naravno i onda je bilo posla jer su tada skromniji uslovi bili od današnjih ali nije se samo radilo o grafici. Prije si mogao prodati igricu samo ako imaš "Prijateljska, Liga, World cup i turnir" dok danas imaš Career mode, Be a Pro itd.
Ako se ko buni zbog PESa nije ovu igru još vidio![]()
Izdata prije samo 2 godine, stvarno su se usudili ovo izdati
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
Ma ja sam ga uzeo samo da probam i to ce biti to kao svaki PES koji sam imao
Fifa 4ever
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Kada se sjetim prve polovine 2000ih, tada FIFA nije mogla PESu prismrditi. Kupovao sam onda onaj hrvatski časopis PSX koji je kasnije postao Gameplay (ili obratno, ne sjećam se tačnoBeni wrote: 01 Oct 2021, 12:23Ma ja sam ga uzeo samo da probam i to ce biti to kao svaki PES koji sam imao
Fifa 4ever![]()
Kao što napisah, PES je tada dominirao i postali su toliko sigurni u sebe da je jedan od programera PESa izjavio kako se boje konkurencije jer će FIFA i ove godine ponuditi nešto novo, nove dresove i novi soundtrack
Kako se vremena mijenjaju
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 25865 times
- Been thanked: 26478 times
ahah Dario Zrno..dobio majicu jednom ..PSXNaseef Mushroom wrote: 01 Oct 2021, 12:40Kada se sjetim prve polovine 2000ih, tada FIFA nije mogla PESu prismrditi. Kupovao sam onda onaj hrvatski časopis PSX koji je kasnije postao Gameplay (ili obratno, ne sjećam se tačnoBeni wrote: 01 Oct 2021, 12:23
Fifa 4ever![]()
) koji su FIFAu sa pravom u testovima uništili. Ne znam je li ko to još čitao? Bilo ih je oko 7 standardnih novinara, među njima dva brata, ja mislim da su se Zrno prezivali koji su bili i gazde koji su pisali super članke koji su bili duhoviti i informativni i isto vrijeme.
Kao što napisah, PES je tada dominirao i postali su toliko sigurni u sebe da je jedan od programera PESa izjavio kako se boje konkurencije jer će FIFA i ove godine ponuditi nešto novo, nove dresove i novi soundtrack![]()
I ja sam bio PES fanatik do Fife 20..
dream of spring...
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
ironman wrote: 01 Oct 2021, 12:43ahah Dario Zrno..dobio majicu jednom ..PSXNaseef Mushroom wrote: 01 Oct 2021, 12:40
Kada se sjetim prve polovine 2000ih, tada FIFA nije mogla PESu prismrditi. Kupovao sam onda onaj hrvatski časopis PSX koji je kasnije postao Gameplay (ili obratno, ne sjećam se tačno) koji su FIFAu sa pravom u testovima uništili. Ne znam je li ko to još čitao? Bilo ih je oko 7 standardnih novinara, među njima dva brata, ja mislim da su se Zrno prezivali koji su bili i gazde koji su pisali super članke koji su bili duhoviti i informativni i isto vrijeme.
Kao što napisah, PES je tada dominirao i postali su toliko sigurni u sebe da je jedan od programera PESa izjavio kako se boje konkurencije jer će FIFA i ove godine ponuditi nešto novo, nove dresove i novi soundtrack![]()
I ja sam bio PES fanatik do Fife 20..
Koliko se sjećam drugi brat je bio Mario?
Slavni PSX

Kasnije su postali Gameplay pa su se fokusirali na sve konzole i PC

Kasnije sam naletio na ovaj portal
https://www.hcl.hr/forum/
Imaju i dva brata na njemu, sada je li to zvanični portal tih novina ili su se samo registrovali to ne znam
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41032 times
- Been thanked: 27606 times
Ja sam ovo redovno trazio po trafikama DVD 
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 25865 times
- Been thanked: 26478 times
Imam sve brojeve.Naseef Mushroom wrote: 01 Oct 2021, 12:53ironman wrote: 01 Oct 2021, 12:43
ahah Dario Zrno..dobio majicu jednom ..PSX
I ja sam bio PES fanatik do Fife 20..![]()
Koliko se sjećam drugi brat je bio Mario?
Slavni PSX![]()
Kasnije su postali Gameplay pa su se fokusirali na sve konzole i PC
Kasnije sam naletio na ovaj portal
https://www.hcl.hr/forum/
Imaju i dva brata na njemu, sada je li to zvanični portal tih novina ili su se samo registrovali to ne znam
Znaci nisam bio jedini.
dream of spring...
- Beni
- Fuck you

- Mood:
Slazem se i ja sam neko vrieme igrao PES mislim do neke 2011-te dok je fifa bila teski odron i onda valjda dosli tobe i vidi se danas na cemu su.Naseef Mushroom wrote: 01 Oct 2021, 12:40Kada se sjetim prve polovine 2000ih, tada FIFA nije mogla PESu prismrditi. Kupovao sam onda onaj hrvatski časopis PSX koji je kasnije postao Gameplay (ili obratno, ne sjećam se tačnoBeni wrote: 01 Oct 2021, 12:23
Fifa 4ever![]()
) koji su FIFAu sa pravom u testovima uništili. Ne znam je li ko to još čitao? Bilo ih je oko 7 standardnih novinara, među njima dva brata, ja mislim da su se Zrno prezivali koji su bili i gazde koji su pisali super članke koji su bili duhoviti i informativni i isto vrijeme.
Mene generalno kod PES-a nervira Online mode kad hoces s jaranom da igras to je tolko lose uradjeno da bog sacuva a na Fifi ne moze biti jednostavnije.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9762 times
- Been thanked: 11495 times
Beni wrote: 01 Oct 2021, 12:23Ma ja sam ga uzeo samo da probam i to ce biti to kao svaki PES koji sam imao
Fifa 4ever![]()
Koji level?
Ja na profesional, protiv prejakog Bayerna, imam posjed, ali mrežu je teško poderati.
Najviše me nervira, kad izradim cijelu priliku, nabaciom po zemlji napadaču, na nekih 7-8 metara od gola, još samo da raspali po njoj i nekako šut ispadne bangav, jedva dođe do gola.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
Ne znam koji level, ne igram ti ja to, ja samo online picim protiv svakakvih freakovaKrokodil Behko wrote: 01 Oct 2021, 17:49Beni wrote: 01 Oct 2021, 12:23
Fifa 4ever![]()
Koji level?
Ja na profesional, protiv prejakog Bayerna, imam posjed, ali mrežu je teško poderati.
Najviše me nervira, kad izradim cijelu priliku, nabaciom po zemlji napadaču, na nekih 7-8 metara od gola, još samo da raspali po njoj i nekako šut ispadne bangav, jedva dođe do gola.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Beni wrote: 01 Oct 2021, 17:52Ne znam koji level, ne igram ti ja to, ja samo online picim protiv svakakvih freakovaKrokodil Behko wrote: 01 Oct 2021, 17:49
Koji level?
Ma tuhafli je to.
Ovkao, opališ sezonu, igraš lagano, imaš da kupiš i prodaš igrače, kombinuješ kako hoćeš i bude zanimljivo.
Sad sam krenuo iz engleske 4. lige, s najgorim timom haman, Oldham Athletic
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
Citaj Behko nekad sta pise
PS5 First Real-Time 4K Gameplay Next-Gen Graphics Demo on PlayStation 5 using Unreal Engine 5
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Mocan unreal
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Kad se sjetim.quake