a rodna gruda aaaaaaaaLanci wrote:Ovdje gdje I jesam pored svojih najdrazi..gdje moze biti ljepse
meni je lijepo gdje se god nalazim
Moderator: VIP
a rodna gruda aaaaaaaaLanci wrote:Ovdje gdje I jesam pored svojih najdrazi..gdje moze biti ljepse
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
tu bi najvise voljela..ali koja koristnl74 wrote:a rodna gruda aaaaaaaaLanci wrote:Ovdje gdje I jesam pored svojih najdrazi..gdje moze biti ljepse![]()
![]()
meni je lijepo gdje se god nalazim![]()
![]()
Da te utješim,jučer sam ti prošao pored kućeLanci wrote:tu bi najvise voljela..ali koja koristnl74 wrote:a rodna gruda aaaaaaaaLanci wrote:Ovdje gdje I jesam pored svojih najdrazi..gdje moze biti ljepse![]()
![]()
![]()
nl74 wrote:Da te utješim,jučer sam ti prošao pored kućeLanci wrote:tu bi najvise voljela..ali koja koristnl74 wrote:a rodna gruda aaaaaaaaLanci wrote:Ovdje gdje I jesam pored svojih najdrazi..gdje moze biti ljepse![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ruana wrote:Kuci da peren jorgane ko zna kad ce ponovo biti 19 stepeni.

Tigris wrote:da sam u lovu nekome.......ono kad muski idu u lov.......znaci ne pecanje nego lov....suma........puska .........ugl da ubijem nesto..............vepra..........i sl. i da to stavim na razanj i jedem .........![]()
jedino ne bi ubila zeku ili vjevericu.........ostalo moze...........a doduse nisam toliko ni precizna................zeko je brz........i vjeverica......

Opet tu......dacina_curica wrote:....na vrhu svetionika...dekica i to.....