..vas koda je index porodio...storm wrote:to govori sve o obojicidr laganini wrote:..jebote kako ste svi u istim šablonima...vlado rus je kralj
imate i vi šablone....ali vas nema puno tu jer se ne osjećate ugodno....osim vas par ekstrema

Moderator: Krokodil Behko

..vas koda je index porodio...storm wrote:to govori sve o obojicidr laganini wrote:..jebote kako ste svi u istim šablonima...vlado rus je kralj
imate i vi šablone....ali vas nema puno tu jer se ne osjećate ugodno....osim vas par ekstrema

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Cekaj malo....pa upravo su ovi izbori (u nizu) dali odgovor gdje je hrpetina....ili ne?dr laganini wrote:..govorim o stavu ..zašto bi imali uniformirano mišljenje ko hrpetina tebe i slični..

..koja je to ista bagra..jel znaš ko je bio na hdz listama..ne blamiraj se da je sveti otac franjo na listi ti bi reka da je bagra..jer je hdz..to ja zovem uniformiranošću..Socrates wrote:Gdje si ti vidio da moje mišljenje uniformirano?
Uniformirano je kad Clinton dinastiju nazoveš ljevičarima, a oni su desniji od velike većine evropskih stranaka i političara.
Ili kad istu bagru od HDZ birate da vas vrača nazad na Balkan iako ste u EU.
To su uniformirani mentalni sklopovi.

..ti si još veća dijagnoza..oćeš šifru...Socrates wrote:HDZ je dijagnoza i to dobro znaš. To nije politički izbor.

..samo kreten može dat takve fašističke izjave..ko da ja kažem da sda dijagnoza..il sdp u hr..il slično ..i ti socrates..nula bodova..Socrates wrote:HDZ je dijagnoza i to dobro znaš. To nije politički izbor.

..jes već tamo..čini mi se..misliš da samnom možeš tuć u dijalogu ..Socrates wrote:Dijagnoza, prijatelju, dijagnoza.
Tebi ne treba politika nego sanatorijum.

..znači veliki mislioc osta bez teksta..koji debil..Socrates wrote:
S tobom se nemam sta tući. Ti si osvježavajuće zalutao na politiku da ti lupim par šamara.dr laganini wrote:..jes već tamo..čini mi se..misliš da samnom možeš tuć u dijalogu ..Socrates wrote:Dijagnoza, prijatelju, dijagnoza.
Tebi ne treba politika nego sanatorijum.

nema genija koji može glupom narodu pomoćidr laganini wrote:..ti geniji izmisli bolju definiciju demokracije od izbora i stranke..

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest