Lijepi i Ruzni Muskarci
Moderator: spacebound
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 844 times
- Status: Offline
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
Re: Lijepi i Ruzni Muskarci
Krokodilko,ja sma tebe vijdela na jednoj od fotki, izgledas starije,a nisi ni lijep.
Ako je ovaj sa fotke ovako izgledao , a bio mladji od mene,to nije uopste komplimnet za doticnog
Gospodjo Brams,ma slobodno postavi
Gospodjo Brams,ma slobodno postavi
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9969 times
- Been thanked: 11840 times
Ja sam muško, a vać smo apsolvirali da muškarci ni ne moraju biti lijepi.
Nego, šta s tvojom ružnoćom, prvenstveno mentalnom, a kladim se i ostalom?
-
Venera
- Seksologinja

Krokodil Behko wrote:Ja sam muško, a vać smo apsolvirali da muškarci ni ne moraju biti lijepi.
Ko je rekao da msukarci ne moraju biti lijepi? To iskljucivo kazu ruzni muskarci,od njih sam jedino cula takav komentar
- dr laganini
- Inventar foruma

Do 40 -te ti ljepotani se mogu i nazvati takvima ali vec jedan dan nakon 40 -og rodjenjda sve ide --niz brdo. Nekako mi se cini da ovi ruzniji ako tako uopste mozemo nekoga nazvati, se bolje -odrzavaju ili ti ponasaju , u godinama, ZASTO , ovi lijepi jel tako smo ih procesirali kao lijepe, kada poznu da 'idu ka dole' tako se promjene da su ruzniji nego li oni sto su ciljeli zivot bili takvi.
- srculence7
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4205 times
- Been thanked: 4400 times
Ja mislim da se može napraviti i bolja selekcija, a i draži su mi kad razmenjuju dresove nego ovako utegnutiSPINERKA wrote:
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- srculence7
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4205 times
- Been thanked: 4400 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9969 times
- Been thanked: 11840 times
Pa vidi jednu stvar, dovoljno se očitah onim upitom u svom zadnjem postu, a ti ništa.statebriga wrote:Krokodil Behko wrote:Ja sam muško, a vać smo apsolvirali da muškarci ni ne moraju biti lijepi.
Ko je rekao da msukarci ne moraju biti lijepi? To iskljucivo kazu ruzni muskarci,od njih sam jedino cula takav komentarZene to kazu iz potpuno drugg razloga
Konstatujem da mi nema druge, nego da preporučim ozbiljnije terapije čak i nekom ružnom, kojem se ti dopadneš, a o zgodnima, eto, maštaj i dalje na temi.
-
Venera
- Seksologinja

oh,neka hvala,nopeSPINERKA wrote:
JEDAN SA BALKANA-GOTOVAC ---sta mislis @statebriga ??
-
Venera
- Seksologinja

Krokodliko,tebi je sujeta ozbiljno povrijdjena,idi kod srculence na terapijuKrokodil Behko wrote:Pa vidi jednu stvar, dovoljno se očitah onim upitom u svom zadnjem postu, a ti ništa.statebriga wrote:
Ko je rekao da msukarci ne moraju biti lijepi? To iskljucivo kazu ruzni muskarci,od njih sam jedino cula takav komentarZene to kazu iz potpuno drugg razloga
Konstatujem da mi nema druge, nego da preporučim ozbiljnije terapije čak i nekom ružnom, kojem se ti dopadneš, a o zgodnima, eto, maštaj i dalje na temi.
sa ruznima popt tebe ne izlazim ni na kafu
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
Nisam se nikad nešto zagledao u muškarce , tako da ne znam tu vrstu usporedbe između muškaraca.
Što se mene tiče, to je ženski posao .
Iako znam da je dosta muških jako iskomplexirano po tom pitanju.
Imam druga sa kojim sam jednom išao na more i žešće je opterećen izgledom. Čak je i peglu nosio sa sobom na more
U tom periodu je bio baš baš debeo, toliko da je imao po sebi ono pucanje kože kao kod trudnica.
Onda se dozvao i počeo da trenira, puca se steroidima, stalno na dijetama , ali sad izgleda dobro, ko sa reklama .
Međutim, ima 35 godina i nikad nije imao neku stabilnu vezu. Mislim da je to zato što je užasno kritičan i prema
sebi i prema drugima , zna imati baš odvratne komentare prema ženama koje izgledaju sasvim ok ali on uvijek nađe nešto.
Ne volim ni ja ružne žene ali neko ko nema neku baš izraženu neuslađenost tijela (ili grubo rečeno baš ružna)
mi je sasvim ok . Za dublju vezu, što se izgleda tiče, primjetio sam da mi puno znači izgled lica .
Za sex manje - više
Što se mene tiče, to je ženski posao .
Iako znam da je dosta muških jako iskomplexirano po tom pitanju.
Imam druga sa kojim sam jednom išao na more i žešće je opterećen izgledom. Čak je i peglu nosio sa sobom na more
U tom periodu je bio baš baš debeo, toliko da je imao po sebi ono pucanje kože kao kod trudnica.
Onda se dozvao i počeo da trenira, puca se steroidima, stalno na dijetama , ali sad izgleda dobro, ko sa reklama .
Međutim, ima 35 godina i nikad nije imao neku stabilnu vezu. Mislim da je to zato što je užasno kritičan i prema
sebi i prema drugima , zna imati baš odvratne komentare prema ženama koje izgledaju sasvim ok ali on uvijek nađe nešto.
Ne volim ni ja ružne žene ali neko ko nema neku baš izraženu neuslađenost tijela (ili grubo rečeno baš ružna)
mi je sasvim ok . Za dublju vezu, što se izgleda tiče, primjetio sam da mi puno znači izgled lica .
Za sex manje - više
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- dr laganini
- Inventar foruma

..posaljem ti slimu al odgovor na pp ...nebi riskira briginu negativnu kritiku javno..statebriga wrote:Krokodliko,tebi je sujeta ozbiljno povrijdjena,idi kod srculence na terapijuKrokodil Behko wrote:Pa vidi jednu stvar, dovoljno se očitah onim upitom u svom zadnjem postu, a ti ništa.statebriga wrote:
Konstatujem da mi nema druge, nego da preporučim ozbiljnije terapije čak i nekom ružnom, kojem se ti dopadneš, a o zgodnima, eto, maštaj i dalje na temi.![]()
--ubijedi nas da se ne segacis sa nama ??statebriga wrote:Krokodliko,tebi je sujeta ozbiljno povrijdjena,idi kod srculence na terapijuKrokodil Behko wrote:Pa vidi jednu stvar, dovoljno se očitah onim upitom u svom zadnjem postu, a ti ništa.statebriga wrote:
Konstatujem da mi nema druge, nego da preporučim ozbiljnije terapije čak i nekom ružnom, kojem se ti dopadneš, a o zgodnima, eto, maštaj i dalje na temi.![]()
- dr laganini
- Inventar foruma

- dr laganini
- Inventar foruma