Heidi wrote:Najvise me oraspoloze moji postovi

Moderator: Krokodil Behko
Više kardinalnih grešaka u kraćem postu do sada ne vidjeh.vila wrote:@bla mi je najdrazi jer je zabavan i najpametnji ovdje
Ali @username mu oduzima prednost u kategoriji "tko me nasmije"
Bla wrote:Više kardinalnih grešaka u kraćem postu do sada ne vidjeh.vila wrote:@bla mi je najdrazi jer je zabavan i najpametnji ovdje
Ali @username mu oduzima prednost u kategoriji "tko me nasmije"
1. moja pamet je daleko ispod prosjeka a to se može i dokazati određenim testovima. Pa svoejvremeno su me odbili za nekakav west point na osnovu toga.
2. a postoji i ona zapadna mudrost koja kaže, ako si najpametniji u sobi, onda si u pogrešnoj sobi.mislim da sam ovdje daleko daleko od pogrešne sobe.
3. al' sve bi ti oprostio, al' juzera neću
navika wrote:Hocu biti ko Bla, necu vise nikad, nikog, nigdje da izdvajam. Pa ni ovdje.
Necu vise ni da glasam na anketama, Ako mognem izdurati![]()
Ne znam jeste li i vi primijetili, Bla nikad ne glasa i nikad ne daje prednost jednim nad drugim. On tretira svakog isto, nebitno na zasluge.
Svaka anketa na kraju nekog povrijedi, umanji, unizi.
Mora da on ima nešto što pojedini nemajugreeneyes wrote:Bla, de mi bogat' reci sta si ti ovim forumasicama obecao?
Username wrote:
Vila je pogodila sustinu, a ona mi je najzabavnija kad odsustvuje
Pamet? Tj veliku kolicinu iste.Danci wrote:Mora da on ima nešto što pojedini nemajugreeneyes wrote:Bla, de mi bogat' reci sta si ti ovim forumasicama obecao?
Socrates wrote:Jel' neko dolazi ovdje da mu bude zabavno? Realno govoreci, zabavnije je sebi zapaliti obrve, ali to niko ne radi.
srculence7 wrote:Socrates wrote:Jel' neko dolazi ovdje da mu bude zabavno? Realno govoreci, zabavnije je sebi zapaliti obrve, ali to niko ne radi.U slobodno vreme mi je jako zabavno analizirati ono što se piše, tamo negde iza ponoći, kad se raščisti gužva
![]()
Nisam za paljenje, više neke druge devijantne radnje me privlače
Čuvati mi kćerkicudok budem hodala po Sa.greeneyes wrote:Bla, de mi bogat' reci sta si ti ovim forumasicama obecao?
Users browsing this forum: Mister No and 2 guests