Ja govorim o nečemu drugom. Gore sam postavio primjere kako na zapadu riješavaju takve stvari a naši pseudo-građani su umislili da se na zapadu drugačije radi i da se to mora tako.Šabović Adis wrote: 29 Apr 2022, 14:16Daj, Nasko, prestani spinovat...koji ti je?Naseef Mushroom wrote: 29 Apr 2022, 13:53
Ne razlikije se od "došlje vratite se odakle ste došli" ili "vjernici prekinite te iftare na ulicama i upražnjavajte vjeru u svoja 4 zida".
Ako Samra nema funkciju da može stvarno odlučivati da može nekoga izolovati onda je to njena sloboda govora a ne krivično djelo
Stranka ima pravo da je odstrani, TV kuće imaju pravo da je bojkotuju, biblioteke i restorani da su sa njom sarađivali imaju pravo da prekinu saradnju sa njom ali nije smjela krivično odgovarati.
Eto neka je to po BH zakonu krivično djelo ali onda neka svi kažu da se za to odgovara u Bosni a ne da smo tim činom kažnjavanja bliži zapadu jer se to i na zapadu tako ne radi. Drugo je što su se pseudo-građani ufurali da smo tako bliže zapadu.![]()
Jel tebi jasno da peder ima pravo da bude peder? Jel ti jasno to? Pa ako ti je jasno, šta ti onda nije jasno? Tebi je jasno i ti onda opet a što peder, pa kako peder, pa otkud peder, pa nek ide peder itd. Šta je tebi? Jel ovoj kvočki kasno da peder ima pravo da bude peder? Naravno da joj je jasno, samo se pravi mutava pa problematizuje. Od rješenja pravi problem. Hoće to tako mučki provokatori. I agitatori. Malo guju iz njedara puštat vani. Malo netrpeljivost ispoljavat krijući se iza marame koju nosi. Evo sad ću ja da napravim problem; imal ona pravo da bude žensko? Ima. Al opet pitam. Garantovano joj je to pravo. Ko joj ga garantovao? Ja, i ovakvi kao ja. Njen je problem izgleda to što nisam samo njoj garantovao pravo nego i pederu. Možda bi joj se trebalo uskratit pravo da bude žensko, pa joj nabit feredžu na glavu, oćereat kući i kad god pomisli da progovori spucat preko labrnje, a kad joj padne napamet sama iz kuće da iziđe obje joj noge polomit. Hoćemol tako, Nasko?![]()
Evo, znaš šta je ptica? Ptice su sasvim legalne, nisu zabranjene. I ti se onda nađeš pametovat a štaće ova tica ode, treba rašćerat, nek seli odavde?! Neće tica selit, s ticom je sve u redu, s tobom nije - to je poenta.![]()
I u Americi su neki mislili da pederi nemaju pravo biti pederi pa su ih kaznili na drugačiji način ali ne zatvorom ili novčanom kaznom
Da Samra piše kolumne za Dnevni Avaz, ima svoju emisiju na FTV i da je zaštitno lice Sarajevskog Kiseljaka, nakon te izjave Kiseljak, FTV i Avaz imaju pravo da prekinu saradnju sa njom ali nikako da se ovako završi na sudu.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)