TROSJED

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4074 times
Been thanked: 3735 times
Status: Offline

Re: U Puli Keba svira qrtzu

Post by Naseef Mushroom » 24 Feb 2023, 07:59

Chan wrote: 24 Feb 2023, 07:34 Možeš, ali nije to poenta.
Ja ti kažem da dođeš ovamo i da se lično uvjeriš da nije samo tako kako ti predstavljaš situaciju. Pogotovo za Tuzlu :oo
Pa vjerujem ti da imaš krug prijatelja gdje je tako, možda i dobar dio grada to radi ali ne možeš ignorisati da u mnogim krajevima Bosne i Hercegovine, čak u onim mjestima koji nisu regionalno dio imaginarne erceg-bosne navijaju za Hrvatsku.
Sjećam se na Jelahu kada je Hrvatska dogurala do finala svjetskog, svi oni Hrvati u mjestu gdje pobjeđuje SDP i gdje se ne gleda ko je ko su masovno tu sedmicu bili u Hrvatskim dresovima, i onda dođe glupi balija u društvo i kaže nešto poput “E jest nam krivo što je Hrvatska ispala” i onda te iste balije napišu neki status na FB protiv nacionalizma.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14016 times
Been thanked: 23261 times

Post by Fuddo » 24 Feb 2023, 08:05

Naseef Mushroom wrote: 24 Feb 2023, 07:59
Chan wrote: 24 Feb 2023, 07:34 Možeš, ali nije to poenta.
Ja ti kažem da dođeš ovamo i da se lično uvjeriš da nije samo tako kako ti predstavljaš situaciju. Pogotovo za Tuzlu :oo
Pa vjerujem ti da imaš krug prijatelja gdje je tako, možda i dobar dio grada to radi ali ne možeš ignorisati da u mnogim krajevima Bosne i Hercegovine, čak u onim mjestima koji nisu regionalno dio imaginarne erceg-bosne navijaju za Hrvatsku.
Sjećam se na Jelahu kada je Hrvatska dogurala do finala svjetskog, svi oni Hrvati u mjestu gdje pobjeđuje SDP i gdje se ne gleda ko je ko su masovno tu sedmicu bili u Hrvatskim dresovima, i onda dođe glupi balija u društvo i kaže nešto poput “E jest nam krivo što je Hrvatska ispala” i onda te iste balije napišu neki status na FB protiv nacionalizma.
Sve si u pravu Nazife, siebace nam oni kalesijski zvuci i sarajlice to malo drzave. Jebo ih Forto. I Kolut.
Dozvolite da se obratimo

Duh
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 1707 times
Been thanked: 2324 times

Post by Duh » 24 Feb 2023, 08:06

selo moje maleno...pjesmo o ljubavi.
kalesijski zvuci.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 24 Feb 2023, 08:12

Fuddo wrote: 24 Feb 2023, 08:05
Naseef Mushroom wrote: 24 Feb 2023, 07:59
Sve si u pravu Nazife, siebace nam oni kalesijski zvuci i sarajlice to malo drzave. Jebo ih Forto. I Kolut.
Najveći mindfuck je bio kada je se Penis Bešlagić slikao sa Dejanom Lovrenom, Zeničaninom koji igra za Hrvatsku umjesto za svoju BiH i time poslao poruku nacionalistima :D.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.

Arthur Dent
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 961 times
Been thanked: 6893 times

Post by Arthur Dent » 24 Feb 2023, 08:15

Naseef Mushroom wrote: 24 Feb 2023, 08:12
Fuddo wrote: 24 Feb 2023, 08:05

Najveći mindfuck je bio kada je se Penis Bešlagić slikao sa Dejanom Lovrenom, Zeničaninom koji igra za Hrvatsku umjesto za svoju BiH i time poslao poruku nacionalistima :D.
to je onaj "anice kninska kraljice", zar ne nazife?

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 24 Feb 2023, 08:19

Image

Došao sam snimati "Ivkovu slavu", ulazim u garderobu kao glumac koji je odrsatao na "Otpisanima". Bjela mi kaže: "Tamo neka te presvuku". Ja ulazim, a u gaćama stoje Dragan Nikolić i Voja Brajović i meni kažu "o kolega, šta ima u Sarajevu?". U gaćama Prle i Tihi i meni kažu kolega. Što se mene tiče, De Niro i Pacino neka su živi i zdravi, ali ovo su moji, rekao je Enis
Ja mislim da ni djeca od navedenih ne govore tako kada gledaju Pacina i De Nira kao što govori ovaj ljakse :D.

Sioux
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 1370 times
Been thanked: 1664 times

Post by Sioux » 24 Feb 2023, 09:48

Kontraefekat..

Slušanje cajki u EU pokrajini poraslo za 15%..
Pogled Joca Vujičića

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 24 Feb 2023, 10:10

Sad koliko je istina, negdje sam pročitao da je na početku Hrvatska bila jedina ex-Yu država koja na početku nije htjela emitovati Zvezde Granda.
Rezultat: Zvezde Granda su bila najgledanija videa na YouTube u Hrvatskoj :oo

Sioux
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Sioux » 24 Feb 2023, 12:13

Pogled Joca Vujičića

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9721 times
Been thanked: 11462 times

Post by Krokodil Behko » 26 Feb 2023, 17:07

VLATKA POKOS PODRŽALA ZABRANU FOLK KONCERTA U PULI: "Pjesme su prostačke a pjevači su vulgarni…"

Hrvatska pevačica Vlatka Pokos podržala je odluku gradonačelnika Pule Filipa Zoričića da zabrani održavanje koncerta na kojem su trebali da nastupe Duško Kuliš, Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba i Zorana Mićanović.

"Pozdravljam odluku gradonačelnika Pule, jer javna vlast ima zadatak da vodi brigu o kulturnom identitetu jednog grada i smjeru u kojem želi ići. To nije zabrana slušanja te vrste muzike, jer se ona može izvoditi u drugim prostorima", napisala je na početku objave na društvenim mrežama pjevačica i dodala:

"Svakako da ova zabrana neće zaustaviti ovaj porazni trend u balkaniziranoj Hrvatskoj. Ono što meni lično smeta u ovoj vrsti muzike su negativne, prostačke i stupidne poruke i tekstovi u kojima se spominju "automati, utoke, droga i k***e" i slične pojave svojstvene krimi miljeu, kojem neki od izvođača i pripadaju. Žene izgledaju krajnje vulgarno i ponašaju se prostački ne prezajući od psovki u svojim "pjesmama". Ono što me još više ljuti jesu upoređivanje ovog trenda s devedesetima i stavljanje tzv. dance muzike u isti koš s turbo folkom", između ostalog napisala je Pokos.

Nakon toga se oglasila Bekuta i posebno osvrnula na dio gde je gradonačelnik Pule rekao da su njihove pjesme smeće.

"U Istri sam u poslednjih 40 godina ljetovala barem deset puta. Jer, kako kažu moji prijatelji, imam ukusa. Za mene je Istra jedna od najljepših regija naše bivše države. Hrana je fantastična, krajolik je prelijep, svi moji domaćini su bili nevjerovatni i tretirali me kao kraljicu. Tako, primijetila sam, tretiraju svakog svog gosta. Odakle god on dolazio", počela je Bekuta i dodala:

"Zato znam da odluka gradonačelnika Pule nema veze s načinom na koji razmišljaju Puležani i Istrijani. U Puli i Istri sam provela dovoljno vremena da ih upoznam. Đubre, ili kako rekoše smeće, nema naciju. Smeće ne može biti srpsko ili hrvatsko. Smeće je jednostavno đubre i smeće. Vidim da ga i u Srbiji i u Hrvatskoj imamo u jednakim količinama. Ako mi dozvole akteri današnjih vijesti da im dam jedan savjet iz života: Kada ti se program ne sviđa, prebaci ga. Kada ti se kafić ne sviđa, promijeni ga. Kada ti se koncert ne sviđa, ne kupuj kartu. Vrlo je jednostavno. Vidimo se u Osijeku", poručila je Ana Bekuta.

Vrag
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 57 times
Been thanked: 247 times

Post by Vrag » 26 Feb 2023, 17:20

Procita kebab tbjrb

Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma
Has thanked: 30346 times
Been thanked: 28063 times

Post by Morgen » 26 Feb 2023, 17:25

Ali keba im je zet, dusko je hrvat, ana je ana, zorica je pojma nemam ko je to
Lepa druzina, ne znam sta je Filpu

Sioux
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Sioux » 26 Feb 2023, 17:33

Zoričić je..
Pogled Joca Vujičića

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1647 times
Been thanked: 3093 times

Negativne strane: Evo zašto je loše imati seks svaki dan

Post by Mutevelija » 27 Feb 2023, 18:02

Negativne strane: Evo zašto je loše imati seks svaki dan
25/02/2023 13:09 BLportal_V
Bez obzira na to da li sa nekim vodite ljubav ili to radite isključivo zbog ličnog zadovoljstva, seks je nešto što nas podiže do zvijezda i zbog toga smo spremni da mu se prepustimo skoro svakog dana.
Mnogi će u šali reći da je seks poput pice. Kada je dobar, zaista je dobar, a kada ne valja i dalje je prilično dobar. Ali, to svakako ne znači da se nećete osjećati loše ako pojedete – previše pice.

Da li je moguće da previše seksa povlači sa sobom neke loše strane? Da li svakodnevni seks može da vam donese nešto negativno? Ovo pitanje muči sve one sa visokim seksualnim nagonom, kao i one koji imaju partnera koji sve radi kako bi ih nagovorio da svakodnevno vode ljubav. Nažalost previše seksa može da izazove neke neželjene efekte. Njih vam otkrivamo u nastavku.

Mogu se pojaviti modrice i oštećenja tkiva
Svaka žena sa normalnim nivoom estrogena ima prirodno vlažnu oblogu oko vagine. Kada nivo estrogena padne može doći do iznenadne suvoće vagine. Učestali seks može dovesti do smanjenja nivoa estrogena i samim tim do suvoće vagine. Shodno tome, kada vlažnost u vagini nije odgovarajuća mogu se javiti prvo bol i nelagodnost, a potom i modrice i oštećenja tkiva. Međutim, na svu sreću ove promene prolaze same od sebe za nekoliko dana.

Povećan rizik od infekcija urinarnog trakta
Previše seksa može dovesti do toga da postanete podložni infekcijama urinarnog trakta. Prirodan pH nivo vagine pomaže vam u borbi protiv različitih patogena koji ulaze u vaš urinarni trakt, odnosno on služi kao vaša zaštitna barijera. Međutim, ako svakog dana imate odnos, tjelesne tečnosti mogu promijeniti vašu vaginalnu pH vrijednost i omogućiti bakterijama da uđu u urinarni trakt, što dovodi do infekcija bešike i vagine.

Rizik od dobijanja polno prenosivih bolesti
Ovaj rizik se odnosi samo na osobe koje skoro svakodnevno mijenjaju partnere kada je riječ o seksu. Ako se gotovo svakodnevno bavite seksualnim aktivnostima sa različitim partnerima, povećavate svoje vjerovatnoće da pokupite neku polno prenosivu bolest. Samim tim, ako je to nešto u čemu ste se prepoznali biće potrebno da se češće testirate na ovu vrstu bolesti.

Rizik od iznenadnog gubitka interesovanja
Mnogi od nas misle da nam nikad ne može biti dosta seksa. Svakako to je ono što vaš um misli, ali vaše tijelo se ne bi složilo sa tim. Seks je poput vježbanja; ako sa njim pretjerate, vaše tijelo će nesvjesno stati tokom samog čina kako bi se spriječila dalja oštećenja. Ovo je važno da znate da se ne biste bili neprijatno iznenađeni ako odjednom izgubite interesovanje usred seksa.

Zavisnost
Previše seksa može da promijeni u potpunosti vaše seksualno ponašanje. Odnosno mogli biste da dobijete neprirodno snažan seksualni nagon. Sjetite se kako kažu da je često manje zapravo više. Ovo se posebno odnosi na seks jer postoji realna šansa da seksualna zavisnost uništi vaš odnos sa parnerom i pretvori vas u nešto što ne biste željeli da budete.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4352 times
Been thanked: 3287 times

Re: Negativne strane: Evo zašto je loše imati seks svaki dan

Post by Melek » 27 Feb 2023, 18:04

Sam’ se ti tješi :oo
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

Matan
Sila nečista
Sila nečista
Has thanked: 3780 times
Been thanked: 6953 times

Post by Matan » 27 Feb 2023, 18:09

Melek wrote: 27 Feb 2023, 18:04 Sam’ se ti tješi :oo
:D.
Brate, lijepo ga je metnuti, u razlicite odvode..
kad si mlad ko Mute, pozeljno svaki dan..
kad ostaris kao ja, svaki drugi dan :123
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..

Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3910 times
Been thanked: 2945 times

Post by Pasaga » 27 Feb 2023, 18:29

Matan wrote: 27 Feb 2023, 18:09
Melek wrote: 27 Feb 2023, 18:04 Sam’ se ti tješi :oo
:D.
Brate, lijepo ga je metnuti, u razlicite odvode..
kad si mlad ko Mute, pozeljno svaki dan..
kad ostaris kao ja, svaki drugi dan :123
:pusi :D.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

Duh
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 1707 times
Been thanked: 2324 times

Post by Duh » 27 Feb 2023, 18:43

sve je bolje sto se pozeli.

Kai
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 784 times
Been thanked: 1741 times

Post by Kai » 27 Feb 2023, 21:48

Fuj to ma ne valja nista.. :D.
Vragolasto..:zao

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 27 Feb 2023, 21:52

Mutevelija wrote: 27 Feb 2023, 18:02 Mnogi će u šali reći da je seks poput pice. Kada je dobar, zaista je dobar, a kada ne valja i dalje je prilično dobar. Ali, to svakako ne znači da se nećete osjećati loše ako pojedete – previše pice.
Ovo je istina, if you eat too much pussy i osjećaš se loše to je znak da je loše imati sex svaki dan.

Post Reply

Return to “Pričaona”