SDA
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
- Status: Offline
Re: SDA
I onda na lika koji misli da su Indijanci iz Indije dobijemo opoziciju koji se ne mogu međusobno dogovoriti ko će im biti zajednički kandidat i izlaznost od 50% na izborima.
Do koga je onda kada SDA opet pobjedi?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
Zahiragić je Kolumbo, jer i on je mislio od Amerike da je Indija pa su tako nazvali američke domorodce .
salim se, lik je paglu
salim se, lik je paglu
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- Mulahusein
- Na probnom

- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 6 times
Novi član Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda biće Bakir Izetbegović, inšallah!
Vidimo se ako Bog da u oktobru
Vidimo se ako Bog da u oktobru
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
SDA 
Alija
Bakir
Alija
Bakir
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22755 times
- Been thanked: 20838 times
Priča je o govedu Harisu. Nije o opozicijiNaseef Mushroom wrote: 11 May 2022, 14:16 I onda na lika koji misli da su Indijanci iz Indije dobijemo opoziciju koji se ne mogu međusobno dogovoriti ko će im biti zajednički kandidat i izlaznost od 50% na izborima.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3936 times
- Been thanked: 2964 times
cojk se nudio pezplatno
...i dobio bi taj spor
nisu mu dali
...i dobio bi taj spor
nisu mu dali
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Mulahusein
- Na probnom

- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 6 times
Kjafiri na N1 opet danas unose nemir među Bošnjake sa pričom o Šmitu i novom izbornom zakonu po uzoru na američki. Bošnjaci ne sekirajte se, Bakiru niko ne može zabraniti da se kandiduje na ovim izborima, pogotovo ne strani plaćenici.
SDA 
Alija
Bakir
Alija
Bakir
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Baš tako, fokusirajmo se samo na govedo i goveda i zato će sa takvim razmišljanjem biti isti rezultat na izborima i za naredne četiri godine jer je jedini problem govedo i ostala goveda.Chan wrote: 12 May 2022, 17:47Priča je o govedu Harisu. Nije o opozicijiNaseef Mushroom wrote: 11 May 2022, 14:16 I onda na lika koji misli da su Indijanci iz Indije dobijemo opoziciju koji se ne mogu međusobno dogovoriti ko će im biti zajednički kandidat i izlaznost od 50% na izborima.
Do koga je onda kada SDA opet pobjedi?![]()
Najveća snaga SDA je u slabosti ostalih. 20% naroda glasa za SDA, samo 50% izlaznost na izborima (i to je ubrojano komplet BH stanovništvo, procenat neizlaznosti samo kod Bošnjaka i ostalih pro-Bosanaca je još manji), opozicija je opet nesložna, ne mogu se dogovoriti ni oko zajedničkog kandidata.
Da je procenat izlaznosti na izborima veći i da svi anti-SDA predlože jednog zajedničkog kandidata SDA bi izgubila na izborima.
Ovako većina ne izlazi na izbore, opozicija se prepire koga kandidovati, političari kod kojih se iz aviona vidi da su SDA igrači će opet dobiti glasove od naroda "jer su protiv SDA" a ostali građani će veselo na društvenim mrežama postavljati duhovite internet meme-ove od Zahiragića i Sebije i razne vesele komentare poput "Poslo me Asim hahaha Sebija Čaučesku hehehe Ja i? hihihi rekao je da su Indijanci su iz indije hohoho Boooakir huhuhu"
I kada sve prođe i ponovi se jer niko nije iz grešaka naučio i ponavlja ih onda se vraćamo komentarima kako će SDA pasti 2026., smijat će se Zahiragićevoj glavi i tepati sebi kako nema boljeg naroda na svijetu ali nam je država loša a niko ne želi priznati da su goveda najmanji problem.
Ako je Zahiragić govedo šta su onda oni što ih razni Zahiragići godinama preveslaju?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22755 times
- Been thanked: 20838 times
Za mene lično je govedo. To što će mnogi glasati za njega ili što će možda kompletna SDA ostvariti historijski najbolji rezultat je stvar demokratije i volje naroda sa čime ja nemam problem, jer tako je kako je. Ne mijenja činjenicu da je Haris teško govedo.Naseef Mushroom wrote: 12 May 2022, 23:30Baš tako, fokusirajmo se samo na govedo i goveda i zato će sa takvim razmišljanjem biti isti rezultat na izborima i za naredne četiri godine jer je jedini problem govedo i ostala goveda.
Najveća snaga SDA je u slabosti ostalih. 20% naroda glasa za SDA, samo 50% izlaznost na izborima (i to je ubrojano komplet BH stanovništvo, procenat neizlaznosti samo kod Bošnjaka i ostalih pro-Bosanaca je još manji), opozicija je opet nesložna, ne mogu se dogovoriti ni oko zajedničkog kandidata.
Da je procenat izlaznosti na izborima veći i da svi anti-SDA predlože jednog zajedničkog kandidata SDA bi izgubila na izborima.
Ovako većina ne izlazi na izbore, opozicija se prepire koga kandidovati, političari kod kojih se iz aviona vidi da su SDA igrači će opet dobiti glasove od naroda "jer su protiv SDA" a ostali građani će veselo na društvenim mrežama postavljati duhovite internet meme-ove od Zahiragića i Sebije i razne vesele komentare poput "Poslo me Asim hahaha Sebija Čaučesku hehehe Ja i? hihihi rekao je da su Indijanci su iz indije hohoho Boooakir huhuhu"
I kada sve prođe i ponovi se jer niko nije iz grešaka naučio i ponavlja ih onda se vraćamo komentarima kako će SDA pasti 2026., smijat će se Zahiragićevoj glavi i tepati sebi kako nema boljeg naroda na svijetu ali nam je država loša a niko ne želi priznati da su goveda najmanji problem.
Ako je Zahiragić govedo šta su onda oni što ih razni Zahiragići godinama preveslaju?
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Kada čovjek pročita takve postove tačno bi suzu pustio kako su oni koji nisu za SDA žrtve demokratije a ono ustvari imamo izlaznost na izbore u prosjeku od 50% i stranke koje su građanski orijentisane ili pričaju 4 godine protiv SDA svake nude svog kandidata i na kraju se ti glasovi rasipaju čime pobjeđuje opet SDA.Chan wrote: 13 May 2022, 09:07Za mene lično je govedo. To što će mnogi glasati za njega ili što će možda kompletna SDA ostvariti historijski najbolji rezultat je stvar demokratije i volje naroda sa čime ja nemam problem, jer tako je kako je. Ne mijenja činjenicu da je Haris teško govedo.Naseef Mushroom wrote: 12 May 2022, 23:30
Baš tako, fokusirajmo se samo na govedo i goveda i zato će sa takvim razmišljanjem biti isti rezultat na izborima i za naredne četiri godine jer je jedini problem govedo i ostala goveda.
Da se opozicija ujedini i predlože jednog kandidata i da je izlaznost na izbore veća, mogli bi se nadglasati i onih 200.000-300.000 standardnih SDA glasača. SDA su tu najmanje krivi jer oni samo profitiraju od slabosti ostalih koji nisu sposobni ni govedo poslati na smetljište političke historijea kamoli one koji su malo više namazani i zato nisu drugačije ni zaslužili.
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 99 times
- Been thanked: 330 times
Jedan SNS u drzavu od 8 miliona ljudi, ima vise clanova nego CDU u Njemačkoj koja broji stanovništvo u desetinama miliona.Naseef Mushroom wrote: 13 May 2022, 13:23Kada čovjek pročita takve postove tačno bi suzu pustio kako su oni koji nisu za SDA žrtve demokratije a ono ustvari imamo izlaznost na izbore u prosjeku od 50% i stranke koje su građanski orijentisane ili pričaju 4 godine protiv SDA svake nude svog kandidata i na kraju se ti glasovi rasipaju čime pobjeđuje opet SDA.Chan wrote: 13 May 2022, 09:07
Za mene lično je govedo. To što će mnogi glasati za njega ili što će možda kompletna SDA ostvariti historijski najbolji rezultat je stvar demokratije i volje naroda sa čime ja nemam problem, jer tako je kako je. Ne mijenja činjenicu da je Haris teško govedo.
Da se opozicija ujedini i predlože jednog kandidata i da je izlaznost na izbore veća, mogli bi se nadglasati i onih 200.000-300.000 standardnih SDA glasača. SDA su tu najmanje krivi jer oni samo profitiraju od slabosti ostalih koji nisu sposobni ni govedo poslati na smetljište političke historijea kamoli one koji su malo više namazani i zato nisu drugačije ni zaslužili.
Sta ima veze neka pobjedi Bakir, to bi bilo i dobro na kraju krajeva, treba se narod kao sto Srbonje i Hrvatlije se okupe oko svog. Neka ovi kmece Nase Stranke NiP i Hadibajrici, ja znam kako oni rade i funkcioniraju.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ja opet, iako me mnogi zovu SDA botom, smatram Konakovića, Hadžikadića, Hadžibajrića, Radončića, Efendića, Nikšića i ostale bošnjačke političare svojim isto kao i Bakira ali evo, kako ću druge hvaliti kao i Bakira kada se oni međusobno svađaju i još ne znam koga ću hvaliti od njih kada i oni ne znaju ko će im biti kandidat na izborima? Naravno da ću onda više hvaliti Bakira kada se profesionalnije postavlja u predizbornoj.CikCikCikPogodi wrote: 13 May 2022, 16:08Jedan SNS u drzavu od 8 miliona ljudi, ima vise clanova nego CDU u Njemačkoj koja broji stanovništvo u desetinama miliona.Naseef Mushroom wrote: 13 May 2022, 13:23
Kada čovjek pročita takve postove tačno bi suzu pustio kako su oni koji nisu za SDA žrtve demokratije a ono ustvari imamo izlaznost na izbore u prosjeku od 50% i stranke koje su građanski orijentisane ili pričaju 4 godine protiv SDA svake nude svog kandidata i na kraju se ti glasovi rasipaju čime pobjeđuje opet SDA.
Sta ima veze neka pobjedi Bakir, to bi bilo i dobro na kraju krajeva, treba se narod kao sto Srbonje i Hrvatlije se okupe oko svog. Neka ovi kmece Nase Stranke NiP i Hadibajrici, ja znam kako oni rade i funkcioniraju.
A to ostalo "Kako možeš pisati išta pozitivno o Bakiru? On je ovo on je ono", kada se išta dokaže onda ću ga kritikovati a neću ga kritikovati sigurno jer ga je cool pljuvati jer mnogi crpe informacije iz ozbiljnih izvora poput "Imam informacije da će Bakira ucijeniti u Neumu" i gdje je se svako satanizirao da ima veze sa ubistvom Dženana Memića samo jer im ne paše stranka.
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
Sda će i otići na smetljište istorije i to im je početak kraja ove godine.
nije tačna ta prica o maloj izlaznisti, nego su kod nas napumpani registri glasaca, a stvarnost je takva da je milion ljudi van Bih.
Oni su uzimali procente po popisu, a zna se da je tad bila akcija - dođite svi kući da nas bude preko 50%.
Sda će izgubiti zbog toga što je npr i ovakva čudna koalicija u kantonu Sa, za kratko vrijeme uspjela pokazati da IMA PARA KAD SE NE KRADE.
Osim pokretanja kapitalnih projekata, novih trolejbusa i novih tramvaja na novoj pruzi, oni su izdvojili u budžetu 4 miliona km za kulturu, u odnosu na Sda-ovih mizernih pola miliona.
Problem sa Sda je vrlo jednostavan, a to je sto KRADU i to u ogromnim kolicinama.
bilo ko da dođe, a da ne krade, biće uspjesniji od njih.
Sto se tice liderstva kod desnicara ( jet desnicari ne znaju funkcionisati bez autoriteta) , Konaković je pojavom, verbalno i iskustvom, daleko bolji lider od Bakira.
nije tačna ta prica o maloj izlaznisti, nego su kod nas napumpani registri glasaca, a stvarnost je takva da je milion ljudi van Bih.
Oni su uzimali procente po popisu, a zna se da je tad bila akcija - dođite svi kući da nas bude preko 50%.
Sda će izgubiti zbog toga što je npr i ovakva čudna koalicija u kantonu Sa, za kratko vrijeme uspjela pokazati da IMA PARA KAD SE NE KRADE.
Osim pokretanja kapitalnih projekata, novih trolejbusa i novih tramvaja na novoj pruzi, oni su izdvojili u budžetu 4 miliona km za kulturu, u odnosu na Sda-ovih mizernih pola miliona.
Problem sa Sda je vrlo jednostavan, a to je sto KRADU i to u ogromnim kolicinama.
Sto se tice liderstva kod desnicara ( jet desnicari ne znaju funkcionisati bez autoriteta) , Konaković je pojavom, verbalno i iskustvom, daleko bolji lider od Bakira.
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš

Konakovic jest dobar u nekim stvarima ali skrece previse i to ocigledno nazor nesto. Onaj Amerikanac se ne zna gdje udara vidi se da je cim promjenio zivotnu sredinu prsno ko sampanjac. A nista nije pokupio iz Amerike u kojoj je zivio nego samo opanak vratio u BiH.Naseef Mushroom wrote: 13 May 2022, 16:25Ja opet, iako me mnogi zovu SDA botom, smatram Konakovića, Hadžikadića, Hadžibajrića, Radončića, Efendića, Nikšića i ostale bošnjačke političare svojim isto kao i Bakira ali evo, kako ću druge hvaliti kao i Bakira kada se oni međusobno svađaju i još ne znam koga ću hvaliti od njih kada i oni ne znaju ko će im biti kandidat na izborima? Naravno da ću onda više hvaliti Bakira kada se profesionalnije postavlja u predizbornoj.CikCikCikPogodi wrote: 13 May 2022, 16:08
Jedan SNS u drzavu od 8 miliona ljudi, ima vise clanova nego CDU u Njemačkoj koja broji stanovništvo u desetinama miliona.
A to ostalo "Kako možeš pisati išta pozitivno o Bakiru? On je ovo on je ono", kada se išta dokaže onda ću ga kritikovati a neću ga kritikovati sigurno jer ga je cool pljuvati jer mnogi crpe informacije iz ozbiljnih izvora poput "Imam informacije da će Bakira ucijeniti u Neumu" i gdje je se svako satanizirao da ima veze sa ubistvom Dženana Memića samo jer im ne paše stranka.
Efendic je mlad, treba jos godina da se pokaze.
Radoncic koji je sljego sa smrdljivim opankom u grad, taj covjek je bio konobar političarima, on im je glanco cipele dok se nije uhvatio odijela.
A za Hadzibajrica definitivno najogovanija licnost, cisca je majmunova guzica od njegovog obraza. Taj covjek u svakom preduzecu koje je registrovan ili radi u Starom Gradu mora dati odredeni procenat koji on odredi mjesecno njemu. Inace ako se ne da, krecu provale, razbijanje, podmetanje požara i bacanje bombi. On bukvalno za sve trazi odredeni procenat u koverti. Za plastenike pored onoga sto se daje za narodnu kuhinju, ako hoces da dobijes plastenik moras donjeti kovertu kesa pola vrijednosti tog plastenika. Ako hoces ulica obnovi one sto se moraju guzit mjesecno nekoliko puta da zadrze na budzetu poso ti kazu, da moras se dogovoriti licno sa Ibrom oko cijene (koverte). Taj covjek kad se SDA i jos neki pobunili oko Trga Oslobodenja, zbog uklanjanja kipa, a cak i bista. On je obustavio projekat obnove i rekao dok se ne odobri potpuno uklanjanje kipa i bista, nece se nikad zavrsiti rekonstrukcija.
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš

Danas sam vidio onu vijest na kojoj Steta dijeli elektronske karte GRAS-a koje se samo mogu koristiti u kombijima koje im je prodao Centrotrans i nekoliko tramvaja (ne uključujem novi trolejbus jer jos uvijek nije na cesti).carobnjak N wrote: 13 May 2022, 16:39 Sda će i otići na smetljište istorije i to im je početak kraja ove godine.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3936 times
- Been thanked: 2964 times
Konakovic je prelivoda,karijerista
zeljan vlasti na tudji racun
glasaci ga moraju zaobic
zeljan vlasti na tudji racun
glasaci ga moraju zaobic
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2783 times
- Been thanked: 8733 times
- Status: Online
Re: Presuđena Samra Ćosović Hajdarević za diskriminaciju nad LGBTI osobama
Dobili su i bosnjaci migova kolko hoces od Amerikanaca pa i britanaca da urede drzavu. A jbga, ko bi onda zenio kcer za milion eura ako bi drzava bila uredjena?Naseef Mushroom wrote: 01 May 2022, 15:00Radi se o tužbi običnih građana. Kao što mnogi ne vide volju bošnjackih političara da se šta pokrene po pitanju govora mržnje protiv Bošnjaka tako i ja ne vidim nijednog političara koji se bori za gay prava.Duminjo wrote: 01 May 2022, 14:26
Pa jel moj dedo kriv sto nema tuzbi protiv cetnickih orgijanja ili je kriv neko ko je vec 20 godina na vlasti i ko fol se bori za bosnjake?
Ako je jedna obicna nana Fata mogla srusiti onu crkvu, istaknuti predstavnici bosnjackog naroda su mogli zaustaviti gore navedeno orgijanje.
Postoje zakoni, postoje sudovi od naših do evropskih. Nema volje, zelje, htjenja..
Pa nece rezati sami granu na kojoj sjede godinama. Nisu budale![]()
Kako je onda moguće da tako brzo uhapse nekoga zbog homofobičnih komentara a ne tolike decenije zbog bošnjakofobičnih ili islamofobičnih? I to baš nakon samo par dana nakon što je se američka ambasada oglasila?
Zato što u našoj državi se ne može niko zaštititi protiv govora mržnje, čak ni pederi, ali je ovo naređenje došlo od Amerikanaca lično koji su tme popljuvali sopstvenu definiciju slobode govora jer Samru u Americi ne bi kaznili zbog toga.
Ako ti skoro 30 godina u drzavi imas Amerikance koji ti jesu jedini garant mira i kakve takve drzave, kako onda pricamo da oni guraju samo gay populaciju?
Nesposbni smo i gotovo. Da smo makar i pola sposobni kao npr Albanci, bili bi drzava. Ovako smo karina.
Ne moze Amerikanac ni bosnjaku ni bosancu napraviti drzavu kad on sam nece.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Možda je razlika u tome da Amerikanac otvoreno podržava tretiranje Srba na Kosovu onako kako su zaslužili dok u BiH šalju migove.Duminjo wrote: 13 May 2022, 21:21Dobili su i bosnjaci migova kolko hoces od Amerikanaca pa i britanaca da urede drzavu. A jbga, ko bi onda zenio kcer za milion eura ako bi drzava bila uredjena?Naseef Mushroom wrote: 01 May 2022, 15:00
Radi se o tužbi običnih građana. Kao što mnogi ne vide volju bošnjackih političara da se šta pokrene po pitanju govora mržnje protiv Bošnjaka tako i ja ne vidim nijednog političara koji se bori za gay prava.
Kako je onda moguće da tako brzo uhapse nekoga zbog homofobičnih komentara a ne tolike decenije zbog bošnjakofobičnih ili islamofobičnih? I to baš nakon samo par dana nakon što je se američka ambasada oglasila?
Zato što u našoj državi se ne može niko zaštititi protiv govora mržnje, čak ni pederi, ali je ovo naređenje došlo od Amerikanaca lično koji su tme popljuvali sopstvenu definiciju slobode govora jer Samru u Americi ne bi kaznili zbog toga.
Ako ti skoro 30 godina u drzavi imas Amerikance koji ti jesu jedini garant mira i kakve takve drzave, kako onda pricamo da oni guraju samo gay populaciju?
Nesposbni smo i gotovo. Da smo makar i pola sposobni kao npr Albanci, bili bi drzava. Ovako smo karina.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2783 times
- Been thanked: 8733 times
- Status: Online
Jesu li srbi krivi i za cirkus u Sarajevu, Zenici, Tuzli, Bihacu? Ima li dijela Bosne gdje Srbi ne ucestvuju u vlasti a da taj dio funkcionise?Naseef Mushroom wrote: 13 May 2022, 21:50Možda je razlika u tome da Amerikanac otvoreno podržava tretiranje Srba na Kosovu onako kako su zaslužili dok u BiH šalju migove.Duminjo wrote: 13 May 2022, 21:21
Dobili su i bosnjaci migova kolko hoces od Amerikanaca pa i britanaca da urede drzavu. A jbga, ko bi onda zenio kcer za milion eura ako bi drzava bila uredjena?
Nema