Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Ako budem hodao po brdima iznad svog selceta(u šta čisto sumnjam, al' eto) možda uslikam svoje selce iz malo dalje perspektive. Il' uslikam svoj gradić kad budem negdje ispijao kaficu.

Samo sabura
jes pa da budem opet ispljuvanMaja wrote:Ovo je super foto tema. Bas bih voljela da svi pokazu odakle nam pisu.
sad sam se sjetio.... nešto me kamera zeza
Habibti, ya nour el - ain... 
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
E nije mi promaklo pa znam ali nisam htio komentirati da vas odmah na početku ne preplašim a sad vidim da mi nema druge. Pokušat ću biti nježan.Julia-Klara wrote:ne znaSaraSara wrote:zna li tovar da cemo mi na ljeto uciti voziti motor....ja cu nauciti kad dodjem, pa cu onda polagati ovdje, i onda cu vidjeti
mozda se planirano auto pretvori u dvotockasa
Oprema je najvažnija! Kaciga mora biti kvalitetna i odgovarajuća, odijelo, rukavice i čizme sa štitnicima, odijelo baš motorističko. Nećete postati motoristice kad naučite voziti motor. Poslije prvog pada ćeš odustati ili postati motoristica. Padovi su sastavni dio vožnje na motoru, sve drugo su bajke. Postoje samo dvije vrste motorista (i motoristica): Oni koji su već pali i oni koji će tek pasti. Ja sam imao dva teška pada, baš u prometnim nesrećama i jedan sam od rijetkih sretnika koji je prošao bez poslijedica. Sa srećom ne možeš računati, začas se promjeni. Motorizam nije puka zayebancija. Motorizam je stil i način življenja i umiranja. Invalidnost kao poslijedica je vrlo česta. Ja sam adrenalinski ovisnik, meni je motorizam u krvi pa ja ne pitam za cijenu. Soler sam što znači da nisam član niti jednog motorističkog kluba niti se ne družim sa drugim bikerima a zato jer mi je muka upoznati i sprijateljiti se s nekim za koga znam da će sigurno kad-tad stradati, samo je pitanje koliko. Motorizam traži srce i dušu a sigurno uzima tijelo. Tako stvari stoje iz perspektive jednog motoriste koji je prošao cijeli Mediteran i pola Europe na motoru. Imao bih ja još puno za pisati o ovome ali tek sad dolaze grube stvari za napisati pa rađe neću. Možda nisam trebao niti ovo ali tražile ste pa sad čitajte.
Želim vam sigurnu vožnju!
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3927 times
- Been thanked: 2953 times
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4409 times
- Been thanked: 3364 times
Ja imam niz prijatelja sveda koji su bajkeri i niko nikad (osim jednog) nije otreso sa MC, a taj sto jeste je obje ruke polomio, ali se takmicio pa mu se to desilo. Ne vjerujem bas da svi padaju, da je tako skoro niko to ne bi ni vozio.. Velike se brzine razvijaju na MC a i dosta su teske te stvarcice i svaki pad je potencijalno prilicno koban. Ipak smatram da se to vrlo, vrlo rijetko desava.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14634 times
- Been thanked: 10132 times
Hvala na brizi, tovaretovar wrote:E nije mi promaklo pa znam ali nisam htio komentirati da vas odmah na početku ne preplašim a sad vidim da mi nema druge. Pokušat ću biti nježan.Julia-Klara wrote:ne znaSaraSara wrote:zna li tovar da cemo mi na ljeto uciti voziti motor....ja cu nauciti kad dodjem, pa cu onda polagati ovdje, i onda cu vidjeti
mozda se planirano auto pretvori u dvotockasa
Oprema je najvažnija! Kaciga mora biti kvalitetna i odgovarajuća, odijelo, rukavice i čizme sa štitnicima, odijelo baš motorističko. Nećete postati motoristice kad naučite voziti motor. Poslije prvog pada ćeš odustati ili postati motoristica. Padovi su sastavni dio vožnje na motoru, sve drugo su bajke. Postoje samo dvije vrste motorista (i motoristica): Oni koji su već pali i oni koji će tek pasti. Ja sam imao dva teška pada, baš u prometnim nesrećama i jedan sam od rijetkih sretnika koji je prošao bez poslijedica. Sa srećom ne možeš računati, začas se promjeni. Motorizam nije puka zayebancija. Motorizam je stil i način življenja i umiranja. Invalidnost kao poslijedica je vrlo česta. Ja sam adrenalinski ovisnik, meni je motorizam u krvi pa ja ne pitam za cijenu. Soler sam što znači da nisam član niti jednog motorističkog kluba niti se ne družim sa drugim bikerima a zato jer mi je muka upoznati i sprijateljiti se s nekim za koga znam da će sigurno kad-tad stradati, samo je pitanje koliko. Motorizam traži srce i dušu a sigurno uzima tijelo. Tako stvari stoje iz perspektive jednog motoriste koji je prošao cijeli Mediteran i pola Europe na motoru. Imao bih ja još puno za pisati o ovome ali tek sad dolaze grube stvari za napisati pa rađe neću. Možda nisam trebao niti ovo ali tražile ste pa sad čitajte.
Želim vam sigurnu vožnju!
Nisam rekla da cu postati motoristica,to je vec malo predalko mastanje,ali nauciti makar nesto mogu,jer ne znam.
I vjerovatno ne bih isla dalje od necega slicnog vespi, da imam "oko kuce".
Preskup je to hobi za nekoga ko se apsolutno ne razumije u masine, kao npr. ja.
Ali mozemo mastati
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
pad sebi ne smijem dopustiti..jesam kao clan nekog mk kluba..ali ja se svojim golficem radije vozim...ucit cu na bmw-u iz 53-e
tako da t ne moze brzo da ide..niti ja mogu, niti smijem voziti te kako sada zovu zujalice...
al tovare srce si sto se brines...
tako da t ne moze brzo da ide..niti ja mogu, niti smijem voziti te kako sada zovu zujalice...
al tovare srce si sto se brines...
Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
-
Alpha
- Inventar foruma

posudicu ti ja svoj 200 sa mjesta ide... 
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
ne treba hvala ...
Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
kao sto rekoh volim svog golfa
- Sibila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 883 times
sezona bajkanja je otvorena jucer
tvrdim da smo mi biciklisti ugrozena vrsta sto se tice prostora, auta i pjesaka
prehladjena sam
nemam vise sta da kaem....
tvrdim da smo mi biciklisti ugrozena vrsta sto se tice prostora, auta i pjesaka
prehladjena sam
nemam vise sta da kaem....
-
Alpha
- Inventar foruma

moj prvi auto je bio golf GTISaraSara wrote:kao sto rekoh volim svog golfa
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
ja cu na party u subotu...

- Divlja_u_srcu
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 1 time
dobro jutro 
❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
jede mi se slatko 
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 5819 times
- Been thanked: 5315 times
Hajde.SaraSara wrote:jede mi se slatko
Kolaca ko u prici.
Svako sebe laze kako mu odgovara.
uvijek je ona spram normalna svijeta. a mozda se kaze i svjeta. ne moze biti bilo bi kao cvjeta. gramaticka pravila su cudna.
-
Alpha
- Inventar foruma

Can't be touched
Can't be stopped
Can't be moved
Can't be rocked
Can't be shook
We hot
Can't be stopped