Heidi wrote:Avatar![]()
Joj sve mi smijesno danas...
Vidim ja , cak se smijes i na moje postove
Moderator: VIP

Heidi wrote:Avatar![]()
Joj sve mi smijesno danas...

Uradi ono sto bi uradio da ti je brat.tovar wrote:
I što napraviti kada drugi puta dođe susjed i traži piti?
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Melek wrote:(Isto vazi i za Heidi)
A da nisi ti prijateljica njegove žene? Tako je ona nešto i vikala danas na mene. Doduše nije mi spominjala brata kojeg ni nemam ali zato jeste spominjala moju majku. Oni bi to trebali riješiti jer to je obiteljski problem. On dođe moliti kumti a ja da mu zalupim vrata pred nosom? Dijelimo istu životnu sredinu, ja bih samo htio biti sa svima dobar. Alkoholizam je ovisnička bolest koja se mora liječiti, neću ja njega spasiti šikaniranjem, on bi morao na liječenje a ja bih mu tada pružio potporu. A do tada ... ja mogu biti samo susjed.Lavlje_srce wrote:Uradi ono sto bi uradio da ti je brat.tovar wrote:

A da ti nemas neki problem? Gdje vidis vikanje? Pitao si za misljenje, dala sam ti misljenje. Ako mislis da si dobar prema alkoholicaru time sto mu dajes alkohol, onda tako nekome sa ovisnoscu o heroinu ponudi heroin.tovar wrote:A da nisi ti prijateljica njegove žene? Tako je ona nešto i vikala danas na mene. Doduše nije mi spominjala brata kojeg ni nemam ali zato jeste spominjala moju majku. Oni bi to trebali riješiti jer to je obiteljski problem. On dođe moliti kumti a ja da mu zalupim vrata pred nosom? Dijelimo istu životnu sredinu, ja bih samo htio biti sa svima dobar. Alkoholizam je ovisnička bolest koja se mora liječiti, neću ja njega spasiti šikaniranjem, on bi morao na liječenje a ja bih mu tada pružio potporu. A do tada ... ja mogu biti samo susjed.Lavlje_srce wrote:Uradi ono sto bi uradio da ti je brat.tovar wrote:

Kad su onomad u Sarajevskoj pivari otvarali pogon bezalkoholnog piva pozvao Hilmo reisa Cerića da presječe vrpcu.Poslije se sjelo da se proba pivo.Kod prvog gutljaja Cerić će začuđeno: "Isto k'o pravo!Melek wrote:Nabavi bezalkoholno!

tovar wrote: Hvala na mišljenju koje cijenim.
Za zakljucavanje te teme si zasluzan ti i bratija 'slatkisu'.Melek wrote:Nemojte ljudi,
zakljucace i ovu temu pa sta cemo ondak..
KOMESAR wrote:Kad su onomad u Sarajevskoj pivari otvarali pogon bezalkoholnog piva pozvao Hilmo reisa Cerića da presječe vrpcu.Poslije se sjelo da se proba pivo.Kod prvog gutljaja Cerić će začuđeno: "Isto k'o pravo!Melek wrote:Nabavi bezalkoholno!

Ne daj se tako lako iznervirati, jok to.SaraSara wrote:da me nervira ..............