Isfuralo je to.
TROSJED
Moderator: VIP
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1647 times
- Been thanked: 3094 times
- Status: Offline
Re: Koliko će roditelje koštati matura? Svečane kombinacije od 50 do preko hiljadu KM
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7921 times
- Been thanked: 18720 times
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40987 times
- Been thanked: 27555 times
Znanstvenici otkrili koji su najgori načini za umrijeti: Neki koje su naveli zaista su šokantni i zastrašujući
Ne iznenađuje da je umiranje od radijacijske bolesti apsolutno grozno i postoji mnogo znanstvenih dokaza koji to potvrđuju.

Muke i boli koje može podnijeti ljudsko tijelo mogu biti nevjerojatno jezive, a povijest je puna primjera šokantno krvavih smrti koje ne biste poželjeli ni najgorem neprijatelju. Kako se naše znanstveno razumijevanje svijeta oko nas razvijalo, tako imamo i sposobnost da točno utvrdimo koji su neki od najgorih načina da čovjek umre.
Biti živ zakopan
Mogli biste pretpostaviti da je ovo jedna nevolja iz koje se možete izvući i misle da se radi samo o tome da se probijete iz lijesa i zatim probijete put do slobode kroz nekoliko metara zemlje. Međutim to baš i nije tako. Jer mnogi ne uračunavaju paniku, gušenje, šok i slične dodatne elemente.
Iako se znanstvenici ne slažu oko toga koliko dugo možete preživjeti ako vas zakopaju živi, njihove procjene se kreću od 10 minuta do 36 sati, ali je vrlo malo ljudi voljnih volontirati za dodatna testiranja na ovom polju.
Radijacijska bolest
Ne iznenađuje da je umiranje od radijacijske bolesti apsolutno grozno i postoji mnogo znanstvenih dokaza koji to potvrđuju. Žrtve nuklearnog oružja i katastrofe svjedočanstvo su povijesti o načinima na koje vas radijacija može ubiti, bilo da vas pogađa brzo ili sporo, to je mučan proces.
Radijacija vas može ubiti vrlo sporo i bolno, a jedan od najjezivijih primjera toga je smrt Hisashi Ouchija nakon nesreće u elektrani u Japanu.
Nakon tjedan dana dok su mu liječnici pokušavali spasiti život, molio ih je da prestanu, a u jednom trenutku srce mu je stalo tri puta, ali se ponovno pokrenulo nakon što je njegova obitelj zatražila da ga nastave spašavati. Na kraju su mu bila potrebna 83 dana da umre dok je 'plakao krv' i koža mu se otopila, u konačnici je umro od zatajenja više organa.
Piroklastični val
Najsmrtonosniji dio vulkanske erupcije, piroklastični val, je oblak plina i vulkanske tvari koji se brzo širi nakon erupcije. Tok putuje tako brzo da mu ne možete pobjeći, a uništava gotovo sve što mu se nađe na putu jer može doseći temperature od oko 1000°C.
To je ono što je ugušilo Pompeje i sačuvalo tamošnja tijela točno onakva kakva su bila tada. Iako bi vas vrućina brzo ubila, vaši posljednji trenuci bili bi apsolutno užasni jer bi vam koža odmah bila pečena, a postoje čak i dokazi da je vrućina od piroklastičnih tokova toliko jaka da ljudima eksplodiraju glave.
Dekompresija
Dobro je što mi ljudi živimo na tlu jer nismo prikladni za život ni stvarno visoko u zraku ni duboko pod vodom, a pritisak je glavni dio toga.
Možemo istražiti najviše visine i najmračnije dubine našeg planeta s vozilima pod tlakom gdje je unutarnji tlak u kabini dosljedan i može se preživjeti, ali ako nešto pođe po zlu, to može značiti propast za putnike. U avionu dekompresija može značiti nedostatak kisika ili ljude isisati iz zrakoplova, ovisno o tome kolika je šteta prouzročena.
Duboko ispod mora pritisak sve te vode koja vas gura prema dolje je opasan, a ako prebrzo izađete iz vode, možete patiti od dekompresijske bolesti.

Muke i boli koje može podnijeti ljudsko tijelo mogu biti nevjerojatno jezive, a povijest je puna primjera šokantno krvavih smrti koje ne biste poželjeli ni najgorem neprijatelju. Kako se naše znanstveno razumijevanje svijeta oko nas razvijalo, tako imamo i sposobnost da točno utvrdimo koji su neki od najgorih načina da čovjek umre.
Biti živ zakopan
Mogli biste pretpostaviti da je ovo jedna nevolja iz koje se možete izvući i misle da se radi samo o tome da se probijete iz lijesa i zatim probijete put do slobode kroz nekoliko metara zemlje. Međutim to baš i nije tako. Jer mnogi ne uračunavaju paniku, gušenje, šok i slične dodatne elemente.
Iako se znanstvenici ne slažu oko toga koliko dugo možete preživjeti ako vas zakopaju živi, njihove procjene se kreću od 10 minuta do 36 sati, ali je vrlo malo ljudi voljnih volontirati za dodatna testiranja na ovom polju.
Radijacijska bolest
Ne iznenađuje da je umiranje od radijacijske bolesti apsolutno grozno i postoji mnogo znanstvenih dokaza koji to potvrđuju. Žrtve nuklearnog oružja i katastrofe svjedočanstvo su povijesti o načinima na koje vas radijacija može ubiti, bilo da vas pogađa brzo ili sporo, to je mučan proces.
Radijacija vas može ubiti vrlo sporo i bolno, a jedan od najjezivijih primjera toga je smrt Hisashi Ouchija nakon nesreće u elektrani u Japanu.
Nakon tjedan dana dok su mu liječnici pokušavali spasiti život, molio ih je da prestanu, a u jednom trenutku srce mu je stalo tri puta, ali se ponovno pokrenulo nakon što je njegova obitelj zatražila da ga nastave spašavati. Na kraju su mu bila potrebna 83 dana da umre dok je 'plakao krv' i koža mu se otopila, u konačnici je umro od zatajenja više organa.
Piroklastični val
Najsmrtonosniji dio vulkanske erupcije, piroklastični val, je oblak plina i vulkanske tvari koji se brzo širi nakon erupcije. Tok putuje tako brzo da mu ne možete pobjeći, a uništava gotovo sve što mu se nađe na putu jer može doseći temperature od oko 1000°C.
To je ono što je ugušilo Pompeje i sačuvalo tamošnja tijela točno onakva kakva su bila tada. Iako bi vas vrućina brzo ubila, vaši posljednji trenuci bili bi apsolutno užasni jer bi vam koža odmah bila pečena, a postoje čak i dokazi da je vrućina od piroklastičnih tokova toliko jaka da ljudima eksplodiraju glave.
Dekompresija
Dobro je što mi ljudi živimo na tlu jer nismo prikladni za život ni stvarno visoko u zraku ni duboko pod vodom, a pritisak je glavni dio toga.
Možemo istražiti najviše visine i najmračnije dubine našeg planeta s vozilima pod tlakom gdje je unutarnji tlak u kabini dosljedan i može se preživjeti, ali ako nešto pođe po zlu, to može značiti propast za putnike. U avionu dekompresija može značiti nedostatak kisika ili ljude isisati iz zrakoplova, ovisno o tome kolika je šteta prouzročena.
Duboko ispod mora pritisak sve te vode koja vas gura prema dolje je opasan, a ako prebrzo izađete iz vode, možete patiti od dekompresijske bolesti.
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- bagra
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 492 times
- Been thanked: 1077 times
Re: Znanstvenici otkrili koji su najgori načini za umrijeti: Neki koje su naveli zaista su šokantni i zastrašujući
simpaticna lagana bas proljetna ono tema 
uglavnom, kako god, vi ne brinite
ovde ce vas se rado sjecati
ima i prikladna tema
uglavnom, kako god, vi ne brinite
ovde ce vas se rado sjecati
ima i prikladna tema
- Kai
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 784 times
- Been thanked: 1742 times
Re: Znanstvenici otkrili koji su najgori načini za umrijeti: Neki koje su naveli zaista su šokantni i zastrašujući
Ja mislim kad se davis u vodi..
A najbolja..
A najbolja..
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Vragolasto..
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Joj brt da hoćeš više nać kakvu curu s kojom bi imo redovan ses pa da loma popustiš s tim upadicama na forumu.Kai wrote: 28 Apr 2023, 22:04 Ja mislim kad se davis u vodi..
A najbolja..
EE65C997-5E56-4D3B-A121-72A58F387EC6.jpeg
Svi mi se morete obratit
- Kai
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 784 times
- Been thanked: 1742 times
Ma smor mi politikA..
Vragolasto..
- bagra
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 492 times
- Been thanked: 1077 times
najbolja je smrt na hadzdzu
kasmo vec kod toga
kasmo vec kod toga
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 24693 times
- Been thanked: 27384 times
U pravu je za utapanje.
Acta non Verba
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40987 times
- Been thanked: 27555 times
bETON
Na kraju su mu bila potrebna 83 dana da umre dok je 'plakao krv' i koža mu se otopila, u konačnici je umro od zatajenja više organa.
Na kraju su mu bila potrebna 83 dana da umre dok je 'plakao krv' i koža mu se otopila, u konačnici je umro od zatajenja više organa.
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3781 times
- Been thanked: 6954 times
Kako ti znas..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Shadow
- Svemirka

- Matan
- Sila nečista

Nemas ti pojma..
svaka bolna smrt je teska..
ako ne boli, svejedno je..
ali svaka smrt nastupa prestankom disanja..
a to je jebeno, ako ne vjerujes, udahni i pokusaj da ne dises..
- Shadow
- Svemirka

Je li isto kad goris i utapas se?
Ili, za koliko sekundi padne covjek mrtav goreci, a koliko se davi?
Bolna je svaka.
Ali stvar je u umiranju.
Meni je kad razmislim teza ova natenane.
Acta non Verba
- Mutevelija
- Selonačelnik

Morbido mi govoriti, ali sanjao sam više puta da otkopavam Nene rahmetli mezar, i da je živa, postojao je strah da nije živa zakopana iako je provela u mrtvari 3 dana, to je samo moja valjda šokiranost koja se odrazi kroz san.
A i govorila je sama kad je imala Alchaimer da je bila na groblju u da su je dovukli vratili nazad, a iz sobe nije makla.
Moguće da prrsnivam i to.
A i govorila je sama kad je imala Alchaimer da je bila na groblju u da su je dovukli vratili nazad, a iz sobe nije makla.
Moguće da prrsnivam i to.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 51611 times
- Been thanked: 9165 times
Najteze je umrjet drugi put, kad nestane ikakvog traga o tvom postojanju 
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Mutevelija
- Selonačelnik

Najgora smrt je probadanje u sarkofagu biti pečen u metalnom biku, nabijanje na kolac, deranje kože.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Matan
- Sila nečista

Ne znamo, samo pretpostavljamo..Shadow wrote: 28 Apr 2023, 23:16Matan wrote: 28 Apr 2023, 22:55
Nemas ti pojma..
svaka bolna smrt je teska..
ako ne boli, svejedno je..
ali svaka smrt nastupa prestankom disanja..
a to je jebeno, ako ne vjerujes, udahni i pokusaj da ne dises..![]()
Bolna je svaka.
Ali stvar je u umiranju.
vjernicima smrt ne bi trebala biti teska..
bilo kakva..
- Shadow
- Svemirka

Matan wrote: 28 Apr 2023, 23:25Ne znamo, samo pretpostavljamo..Shadow wrote: 28 Apr 2023, 23:16
Bolna je svaka.
Ali stvar je u umiranju.
vjernicima smrt ne bi trebala biti teska..
bilo kakva..
Znamo zapravo da utapanje duze traje. Gorimo.. par sekundi nesnosne boli i padamo mrtvi. Gotovo.
Utapanjem zivis svaki sekund, umires postepeno, svjestan si, boris se, nadas se, isplivat cu..
Acta non Verba
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22231 times
- Been thanked: 20322 times
Utapanje možda jeste jedan od najgorih, ali nije jedan od najbolnijih.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.