Ej ti mali iznad..nije mene nitko ni za sto optuzio vec si ti pobrko nickove..a tak mlad a tak nepazljiv..cccc...
Ama otkud ti sad ideja da sam nezazsticena

Pa danasnji tzv krscani u stvari mahom ne vjeruju u Bibliju. Mozda je vjerodostojna ili ne, ali u njoj pise da se krmetina ne smije jesti a vecina krscana je papa i ponosi se time, isto tako vjerovanje u sveto trojstvo je nesto sto uopste nije zapisano u Bibliji, nego je to vatikanska izmisljotina. Muslimani, s druge strane, su skroz otisli u dubiozu svojom dosljednoscu kada je Kur'an u pitanju premda ga u toj svojoj dosljednosti tumace na milijardu razlicitih nacina. Ali summa summarum - i jedni i drugi su svoje vjere izvitoperili i odlutali negdje bogu iza tregera..Biba wrote:![]()
Dokle god je ljudi, bit će i znatiželje i dokazivanja...
Biblija će uvijek biti zanimljiva. Neki dokazuju da je matematičko čudo, neki da je prijevara, neki da su prvi zapisi puno stariji...svašta se piše a na svakom od nas je da vjerujemo ili ne. Svatko neka bira...
Nisam neki poznavalac Biblije ali je melek upravu.Svinjetina koliko znam jeste zabranjena u Bibliji,ali se radi o Starom Zavjetu.Biba wrote:Melek, nisam nasla da se krmetina ne smije jesti..ne treba sve bukvalno shvacati.. i Isus je krsio neka pravila
Koji?Biba wrote:Isus je hodao subotom izvan kuce i propovijedaoa to je bilo zabranjeno..mapustane kuce mislim....Crkveni oci su ga strogo osudjibali...taj zakon nije dao Bog vec popovi..isti oni kojimsu odlucili da treba protjerati iz plemena zenu koja ne moze roditi..a poglavar plemena je smio ici prostitutkama..kontas...
E hbga..pa oni koji su u to vrijeme bili pokraj Isusa..rethna wrote:Koji?Biba wrote:Isus je hodao subotom izvan kuce i propovijedaoa to je bilo zabranjeno..mapustane kuce mislim....Crkveni oci su ga strogo osudjibali...taj zakon nije dao Bog vec popovi..isti oni kojimsu odlucili da treba protjerati iz plemena zenu koja ne moze roditi..a poglavar plemena je smio ici prostitutkama..kontas...
Ama koji zakonBiba wrote:E hbga..pa oni koji su u to vrijeme bili pokraj Isusa..rethna wrote:Koji?Biba wrote:Isus je hodao subotom izvan kuce i propovijedaoa to je bilo zabranjeno..mapustane kuce mislim....Crkveni oci su ga strogo osudjibali...taj zakon nije dao Bog vec popovi..isti oni kojimsu odlucili da treba protjerati iz plemena zenu koja ne moze roditi..a poglavar plemena je smio ici prostitutkama..kontas...
Istina, nisu svi vjernici nemoralni, mogu i vjernici biti dobri, to niko ne spori.Salahuddin wrote: Ono sto se ja najvise nadam za tebe, jeste da shvatis da smo mi vjernici (iako sam ja po tebi munafik) ljudi kao i ateisti i da u nekim stvarima mozemo biti i bolji, zbog samog straha od kazne za lose djelo, ako ne zbog morala. Moral mogu, naravno, imati i ateisti ali kod vjernika je i strah i moral u pitanju, tako da je manje sanse da ce neko ko je vjernik ukrasti, slagati, napraviti neku stetu i sl. Tu mislim na one koji stvarno vjeruju, nikako one koji se Boga sjete jednom ili dva puta godisnje, za praznike a i tada se cesto drze samo tradicije, dok Boga zaboravljaju potpuno.