Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ti znači tvrdis da žene koje se oskudno oblače imaju defacto imaju sex, hoćeš reći da su lahke.
Sex van braka, znam ja šta sam mislio.
Po Socrates svaka koja se oblači oskudno će se sjećati, a ja sam rekao koje se sexaju su kurve, slijedom toga za Socrates se sexaju što se oskudno oblače.
Last edited by Mutevelija on 22 Feb 2018, 13:38, edited 3 times in total.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Socrates wrote: 22 Feb 2018, 12:47
Šta ćeš sad, svađati se oko sinonima, Mute?
Evo, tu ih sve nazivas kurvama. Čim da, ona je kurva, jel?
Tako i onaj latentni taliban mimbo.
Mutevelija wrote: 18 Feb 2018, 12:45
Kurva bi bila što se prodaje za pare, a kurva ne bi bila što da džabe
Ubojica koji je plaćeni ubojica je opet ubojica kao i onaj
sto je ubio džabe.
Obojica su ubojice
Na kraju krajeva žene same etiketiraju tako, kad se posvađaju.
Same sebe vrijeđaju
Ako ne nađeš da sam rekao da se kurve oblače oskudno, podrazumijevati će se da si mislio da se oblače oskudno ali se bojiš reci pa pokušavaš sa mojim postovima nešto izmajmunises.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
Mutevelija wrote: 22 Feb 2018, 13:34
Ti znači tvrdis da žene koje se oskudno oblače imaju defacto imaju sex, hoćeš reći da su lahke.
Sex van braka, znam ja šta sam mislio.
Po Socrates svaka koja se oblači oskudno će se sjećati, a ja sam rekao koje se sexaju su kurve, slijedom toga za Socrates se sexaju što se oskudno oblače.
Seksaju se one kojima je do seksa, dosadni i nazadni balavce.
Za mene ne postoje izrazi "lake i teške zene".
Kuku nama i neudate zene imaju seksualni nagon i yebu se, izvan braka!!!!
Šta ćemo sad, kukala nam majka, sve je ovo Soros zakuhao!!!
Janicaru ne izvlači se rekao si da sam ja napisao, kurve su što se oskudno oblače, daj tekst janicaru
Pa da jest kuku nama, ako se može sexat van braka koji će klinacc brak onda, i ako nema djece u maloj BiH onda zemlja propada, to sex van braka je poželjno u Kanadi i Zapadu jer takvi stavovi kao tvoji biološki ne trebaju se razmnožavati nek oni jači naslijede državu, kao što muslimani rade u Švedskoj Engleskoj itd
Slobodno ti to zagovaraju u Kanadi i Zapadnom svijetu jer i treba da izumiru takvi ko ti sa tim stavovima.
U BiH ne diraj.
Nema ni cjelovite BiH bez Bošnjačke većine makar 70 procenat a ono nek bude 25 Srba i 5 posto Hrvata.
Vidiš kako jedno oblačenje nije samo pravo žene nego pitanje opstanka države
Last edited by Mutevelija on 22 Feb 2018, 13:56, edited 1 time in total.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav