Nije svima bolje u dvoje: Koje su prednosti singl života?
Moderator: spacebound
- dr laganini
- Inventar foruma

- Status: Offline
Re: Nije svima bolje u dvoje: Koje su prednosti singl života
..ma ja ne znam čovika kojem je to izbor..
to nije prirodno...
-
posmatrac
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
Cim neko ima ovakvu ili onakvu potrebu , to znaci da se vodi nekim svojim primarnim interesom( sve je interes u zivotu) koji moze da bude ovakav ili onakav.statebriga wrote:Nigdje nisam negirala da je najvazne ako si sretan licnim izborom, jer, u sustini, to jeste najvaznije.posmatrac wrote:Moje i svacije odluke su upravo rezultat te veze izmedju emocionalnih i fizickih potreba, nece niko raditi ono sto ga ne ispunjava kao licnost.statebriga wrote:
hm, opet ne pratis: tvoja potreba i stil zivota su usko povezani, ali nisu iskljuciv rezultat tvojih odluka , vec upravo emocionalnih i fizicikih potreba,a emocije ima svako, ne mozes ih ignorairati![]()
naravno, da mozes imati potrebu da se emocionlano ne vezes za jednu zenu u vezi,ali tvoj stil zivota nije sinonim boljeg i kvlitetnijeg zivotadajem ti plus ,jer si posten prema sebi i zenama, tj. ne obcavas im veze, emocije,ljubav , vec iskljucivo seks
Moj i svaciji stil zivota, bez obzira kakav on bio je sinonim teznje za subjektivnim vidjenjem kvalitetnog zivota.
ZAto ti i rekoh da svaka subjektivna procjena po ovom pitanju odudara od realne
Pisem o potrebama koje pojedinici imaju u drustvu, u ovom slucaju, da budu single cijeli zivot ili jedna dio zivota, a koji su rezultat emocionalnog hendikepazivjati kao hermit nije ljudska emoconalna osobina, vec prilicno eksterman izuzetak,ako je isti iskljucivo plod izbora,a ne stila zivota ili nemanja srece da bude u dugoj vezi.
Postoje ljudi koji su asocijalni po svojoj prirodi, koji se ne osjecaju dobro u bilo kakvom obliku zajednickog zivota sa bilo kim, pa to moze da bude rezultat i genetike, nasljednih osobina itd
Ne moze se nazvati hendikepom nesto sto nekoj osobi ne smeta, sto je ispunjava na bilo koji nacin, pa je necija emocionalna "hendikepiranost" vise problem za okolinu, nego za tu osobu.
Jedno je biti Hermit( pustinjak),a drugo je biti drustveno i sexualno aktivna osoba koja misli da ulaskom u brak vise gubi nego sto dobija
-
posmatrac
- Inventar foruma

KAkav si ti katolikdr laganini wrote:..ma ja ne znam čovika kojem je to izbor..to nije prirodno...
- dr laganini
- Inventar foruma

-
posmatrac
- Inventar foruma

Kako si bolan iskren, citava katolicka crkva nezenje( ili bar jesu), a ti kazes ne znas covika kojem je to izbor 
- Mika
- Osvježenje foruma

Koje su gluposti ovde navaljane, evo i do katolicke crkve se doguralo
Treba jedna tema...nesto kao muske kurve
ili npr zene kao seksualni objekti...tu bi pojedinci imali puno toga za reci.
Svaki muskarac koji je u vezi sa jednom zenom je idiot, jer zene su, nista drugo, nego rupa u koju ga mozes umocit...planina na koju se trebas popenjat...
Treba jedna tema...nesto kao muske kurve
Svaki muskarac koji je u vezi sa jednom zenom je idiot, jer zene su, nista drugo, nego rupa u koju ga mozes umocit...planina na koju se trebas popenjat...
Cuvajte se malih zena, to da valja naraslo bi.
- dr laganini
- Inventar foruma

Mika wrote:Koje su gluposti ovde navaljane, evo i do katolicke crkve se doguralo![]()
Treba jedna tema...nesto kao muske kurveili npr zene kao seksualni objekti...tu bi pojedinci imali puno toga za reci.
![]()
..pa monoggamij anije u svim kulturama i vjerama ima i toga
-
posmatrac
- Inventar foruma

Vidi se da si pazljivo i podrobno procitala sve sto se pisaloMika wrote:Koje su gluposti ovde navaljane, evo i do katolicke crkve se doguralo![]()
Treba jedna tema...nesto kao muske kurveili npr zene kao seksualni objekti...tu bi pojedinci imali puno toga za reci.
![]()
Bolji, o lošijem ne treba ni razmišljati, to neka ostane za nepopravljive depresivce.statebriga wrote:bolji ili losiji zivotKornelija wrote:Ko je spreman za život biće mu dobro i kao singl i u dvoje.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Ja ne volim vidjeti kako ljudi drasticno mijenjaju zivotne stavove u ovisnosti od toga jel se trenutno pandrce ili je period suhoce.
To mi je nestabilno i jadno nekako.
To mi je nestabilno i jadno nekako.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
-
posmatrac
- Inventar foruma

Meni najvise na zivce idu ljudi koji vole mnogo nos da zabadaju u tudje zivote, pa kada se jedna prijateljica zahebe i udje u nesretan brak, onda je cilj da se zahebu i druge, da ne kaskaju za njom 
- srculence7
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4079 times
- Been thanked: 4184 times
Vidim ja da ovde skrećemo s teme, više se raspravlja kakav je život bolje voditi nego o prednostima
Eto moglo bi se navesti da je manje veša za peglanje, na primer
Eto moglo bi se navesti da je manje veša za peglanje, na primer
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
ne moze nikome biti dobro da zivi samKornelija wrote:Bolji, o lošijem ne treba ni razmišljati, to neka ostane za nepopravljive depresivce.statebriga wrote:bolji ili losiji zivotKornelija wrote:Ko je spreman za život biće mu dobro i kao singl i u dvoje.
Radjeno je istrazivanje osoba u starackim domovima, sve osobe koje su pronasle drustvo i novi hobi su bile preporodjene, cak i mozak bolje funkcionira, tj. aktivniji je ako je osba vise drustveno aktivna
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
posmatrac wrote:Meni najvise na zivce idu ljudi koji vole mnogo nos da zabadaju u tudje zivote, pa kada se jedna prijateljica zahebe i udje u nesretan brak, onda je cilj da se zahebu i druge, da ne kaskaju za njom
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23916 times
- Been thanked: 6243 times
...asocijalna! 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
"I don't really see
why can't we go on as three"
why can't we go on as three"
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
- srculence7
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4079 times
- Been thanked: 4184 times
Nešto mi se od jutros ova tema mota po glavi...Bolje je voditi onakav život koji nas usrećuje,to ne podrazumeva isključivost drugog izbora već trenutno stanje koje može potrajati a možemo ga i promeniti. A o tome da li je to najbolje za nas,ne može nam niko drugi reći,jer to je čisto subjektivni osećaj u koji bi sami trebalo biti uvereni.
A ima tu još nekih drugih prednosti,osim peglanja
A ima tu još nekih drugih prednosti,osim peglanja
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23916 times
- Been thanked: 6243 times
Srcule 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7893 times
- Been thanked: 18658 times
Ako nemas partnera ne znaci da si sam u zivotu, da se nemas na koga osloniti, popit kafu, pricati, ici u kino i na putovanja. A pogotovo ne znaci da moras apstinirati od seksa.
Mozda je bolje u braku ali nema potrebe samce dozivljavati ko neke jadnike koji ce od samoce poludjeti i crknuti, te biti pronadjeni kad komsiji zasmrdi.
Za mene su samci puno hrabriji ljudi od ovih koji ulete u brak samo da bi mogli reci da su u njemu a kako im je u tom braku nije vazno.
Mozda je bolje u braku ali nema potrebe samce dozivljavati ko neke jadnike koji ce od samoce poludjeti i crknuti, te biti pronadjeni kad komsiji zasmrdi.
Za mene su samci puno hrabriji ljudi od ovih koji ulete u brak samo da bi mogli reci da su u njemu a kako im je u tom braku nije vazno.
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 842 times
Neki ljudi koji su u braku stvarno znaju bit zlobni prema samcima, kao da im trljaju na nos to što su sami i trude se im objasnit kako su oni zapravo duboko nesretni...eto oni su imali sreće pronaći nekog s kim su htjeli u brak, netko drugi nije, pa idemo se sad naslađivati i ne dozvoliti ljudima da misle kako mogu biti sretni i bez toga. A često su upravo ti ljudi u svojim brakovima nesretni i trpe sve i svašta.
Ne znam, ne pada mi na pamet uzimati si za pravo suditi o nečijoj sreći. Iako generalno smatram da je ljudima ljepše u životu kad si nađu para, nemam uvid u nečije psihičko stanje, i ne mislim da je za sreću dovoljno uparit se, odnosno da netko tko nije našao partnera za brak/zajednički život je nužno nesretan, osamljen ili nešto drugo.
Ne znam, ne pada mi na pamet uzimati si za pravo suditi o nečijoj sreći. Iako generalno smatram da je ljudima ljepše u životu kad si nađu para, nemam uvid u nečije psihičko stanje, i ne mislim da je za sreću dovoljno uparit se, odnosno da netko tko nije našao partnera za brak/zajednički život je nužno nesretan, osamljen ili nešto drugo.
somehow I manage