Zbog ovih stvari trebate zgrabiti mlađeg frajera

Diskusije o ljubavi, vezama, prijateljima...

Moderator: spacebound

Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 6850 times
Been thanked: 2191 times
Status: Offline

Re: Pravi razlog zašto stariji muškarci vole mlađe žene a mladje zene vise vole starije muskarce?

Post by Hannibal » 28 Jun 2020, 12:19

jooj ovo treba poslat gaj riciju da snimi film
🐽

Čarobni
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 13 times

Re: Pravi razlog zašto stariji muškarci vole mlađe žene a mladje zene vise vole starije muskarce?

Post by Čarobni » 28 Jun 2020, 12:21

"Snaha, djever, bivši and two smoking barrels"

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći
Has thanked: 2798 times
Been thanked: 5032 times

Post by Nora Ibsenova » 28 Jun 2020, 12:32

:D.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.

Venera
Seksologinja
Seksologinja
Has thanked: 1306 times
Been thanked: 717 times

Post by Venera » 28 Jun 2020, 12:34

HAVANA wrote: 28 Jun 2020, 11:14 A na temu pa obicno je to za muskarce sex, osjecaj mladosti a za zene pare, osjecaj sigurnosti. Tako nekako j.... li ga. Nisam mjerodavan, ja se davno svezo i potaman mi sve.
a seks, kemija, osoba sa kojom mozes razgovarati :hm to zene traze, narocito ako imaju posao i platu :jutarnja

u Sarajevu sam vec upoznala dva msukraca u vezi sa zenama upravo u obratnim ulogama, zene imaju sve, oni tak tak :jutarnja
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"

Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera » 28 Jun 2020, 12:35

Julia-Klara wrote: 28 Jun 2020, 11:38
HAVANA wrote: 28 Jun 2020, 11:17 A i iskreno bolesno mi to da neko mojih godina, skoro 50 voda nekoga od 20.Ma da je ko dzamija i hoce... Jbt cerka mi ima 22g.Bizi,goni.Sve u svoje vrijeme.
Tu se slazem definitivno. Mada opet, "vodanje" i "voljenje", nije isto.
Jedno je kad znas da je u pitanju samo zabava ili interes, a drugo kada se zaljubis, jer vjerujem da ima siutacija gdje se razviju jake emocije.
Onda nastaje problem prihvatanja sto od nas samih jer je "pogresno", sto od okoline, koja uvijek utice na nas.
razvijeu se jake emocije, ali da li ce iste opstati :hm

Mirelam
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 36 times
Been thanked: 349 times

Post by Mirelam » 28 Jun 2020, 12:36

Ljubice@, zasto ti iskaces iz ove seme i volis mladje muskarce? :rumenko

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14698 times
Been thanked: 10229 times

Post by Julia-Klara » 28 Jun 2020, 12:37

@Venera - a sta to tebe briga? Ima pjesma od Parnog valjka, kaze "Pusti nek traje"...Sto komplikujes dzaba?Sutra mozes umrijet, a htjela si cijeli zivot provesti s jednom osobom - i prc :cudi
Last edited by Julia-Klara on 28 Jun 2020, 12:38, edited 1 time in total.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Maksuz svratila
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 1 time

Post by Maksuz svratila » 28 Jun 2020, 12:38

Mutevelija wrote: 28 Jun 2020, 00:12 Ja bi volio da zenu svaku koja odbije vise muskaraca stigne neko proklestvo,tipa da unre sama ili da je muskarci vise ne zele

...čekaj, čekaj malo, alooo... :kafa... koga odbije ne paše joj isti po njenom nekom xy (ne)realnom viđenju...ne radi ju ništa kod njega, može on misliti u svojoj glavi ili kod kuće u strininoj... maminoj da je neki frajer, taksativno nabrajati svoje kvalitete...uzeti centimetar navući i izmjeriti kitu...ona će se ipak radije s drugim valjati u žitu...ali njoj je isti truba...nije ona što ga neće zbog toga gruba... :kafa

...ne želi ga, jebiga...to što ga neće...zjenice su joj možda zbog viška kofeina taj dan samo veće...on nek vidi u akšam kad sumnje ko šišmiši lete i dave ga sjete...sa svojim gospon egom...kako i šta će... da li će zbog toga bolovati...učahuriti se još više...ili ne dati nekoj drugoj da uopšte diše... :kafa

...meni je gore da neko bude nazor sa nekim, samo zato što neki xy ih tamo neće pa objeručke dočeka jadu ovog...ili da ne bude solo...pa jebeš ga i navika je čudo...možda ga zavolim i slomim...pa se koprca k'o u procjepu mudo... :kafa

...tako da te kletve tog tipa...krepala sama ili mačketine ti na sahrani samo bile...nikad te neko drugi ne poželio za se ... ne pije to puno vode...nju već druge kite uveliko rade i njoj gode... :kafa

Image
...jesi čuo za onoga...šta... šta......jesi čuo za onu...ooooooo...da li si čuo za onoga...šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta...
...da li si čuo za onu...c, c, c, c, c, c, c...

...razvela se, kurvala se, prevarila, propio se...raskućila, zabagreo, otrcala, poludeo...

...ihihi kafu turi...ihihi ću ti pričam...ihihi gola govna...ihihi a ja nisam...

...jesi čuo za onoga, jesi čuo za onu...sečem uvo k'o Van Gog, k'o Betoven sad sam gluv...

Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera » 28 Jun 2020, 12:40

Yenna wrote: 28 Jun 2020, 12:00
HAVANA wrote: 28 Jun 2020, 11:17 A i iskreno bolesno mi to da neko mojih godina, skoro 50 voda nekoga od 20.Ma da je ko dzamija i hoce... Jbt cerka mi ima 22g.Bizi,goni.Sve u svoje vrijeme.

Pa samo onaj ko ima kćerku ili sestru tih godina razmišlja tako, ostali rijetko.

:ok
ma nikad me nisu privlacicli starci ili znatno stariji tipovi :sok :lupa

ne znam, otkud toliko uvrijezeno misljenje da je upitanju nekakva aman zaman privlacnost i kompatibilnost :lupa

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara » 28 Jun 2020, 12:44

a ko tebi daje za pravo tvrditi drugacije?
Zato jer tebe ne zanimaju stariji muskarci, znaci po defaultu ne zanimaju nikog?

Opet ti ponavljam, mozes govoriti u SVOJE IME, sta TI volis i trazis, i niposto svoje teze, vidjenja, osjecanja, dozivljavanja necega, nazivati NORMALNIMA, a sva druga su kao pogresna, da ne kazem nenormlana.
Gdje je ta tvoja tolerantnost na koju si toliko ponosna?
POnasaj se, Veneroooooo

Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera » 28 Jun 2020, 12:45

Julia-Klara wrote: 28 Jun 2020, 12:37 @Venera - a sta to tebe briga? Ima pjesma od Parnog valjka, kaze "Pusti nek traje"...Sto komplikujes dzaba?Sutra mozes umrijet, a htjela si cijeli zivot provesti s jednom osobom - i prc :cudi
pa pises bajke , eto zasto pisem :D.

pusti dok traje je nesto drugo , i to mi ne smeta , u stratu se zna da nema duge zajednincke buducnosti, ali treba biti iskren i otvoren u takvim vezama :ok

jesam htjela provesi sa jednim u braku, ali mi nije bio prvi muskrac u zivotu ; i sad zelim da upoznam opet nekoga za ostatak zivota ; stjecajme oklnosti, imam veze, svaka je drugcija, meni su interesantne, ali je bolje imati veze dug , stbilan period, a tome tezi vecina osoba :ok

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 54902 times
Been thanked: 9781 times
Status: Online

Post by ElTriconi » 28 Jun 2020, 12:46

Julia-Klara wrote: 28 Jun 2020, 12:44 a ko tebi daje za pravo tvrditi drugacije?
Zato jer tebe ne zanimaju stariji muskarci, znaci po defaultu ne zanimaju nikog?

Opet ti ponavljam, mozes govoriti u SVOJE IME, sta TI volis i trazis, i niposto svoje teze, vidjenja, osjecanja, dozivljavanja necega, nazivati NORMALNIMA, a sva druga su kao pogresna, da ne kazem nenormlana.
POnasaj se, Veneroooooo
Pusti bona, svijet ne postoji vego je ovo sve venerina simulacija, vas svjet pici po njojzinim pravilima i pretpostavkama. Eto i ja ganjam starije, znaci venerina simulacija 1/1 :D.
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊

Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera » 28 Jun 2020, 12:49

Julia-Klara wrote: 28 Jun 2020, 12:44 a ko tebi daje za pravo tvrditi drugacije?

POnasaj se, Veneroooooo
pa na temi se pise kao da mnoge zene starce ili starije zene, citaj komentare muskraca :D.

jedno je toleracnija o tome sto drugi rade i biraju , e jedno je razumno rezonovanje o svom statusu i izborima :D.

milion puta sma spomenula, ja na temama o seksu ne spominjem moral, jer ga ne prepoznajem :ok

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara » 28 Jun 2020, 12:50

Eto vidis - u trenutku kada se neko odluci na brak, U TOM trenutku je partner ONAJ PRAVI... Sta ga cini NEpravim poslije nekoliko godina?
Svaka veza je takva - ne postoji garancija ni po kakvim pravilima. Ako traje dobro jeste, ako ne, ne mozes nista.
Bile osobe iste generacije ili razlicitih generacija, u jednom trenutku gledaju jedni u druge kao Bogom dane, jedine prave, jedine moguce - i to se promijeni u roku od par mjeseci? Sta s njima? Sta s tobom?
Bezveze pricas, majke mi.
Dodjes na forum samo da bi proturjecila svemu sto se napise.
I kakve bajke pisem?
To sto ti ne vjerujes da se neko moze voljeti bez obzira na "pakovanje" i na vanjski izgled (pa i starost), nije moj problem. Zapitaj se malo koliko je sve sto pises povrsno, a samim tim dovodi i tvoj kredibilitet na forumu (posto se znamo samo na ovaj nacin, ne mogu pricati o RL)

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 54902 times
Been thanked: 9781 times
Status: Online

Post by ElTriconi » 28 Jun 2020, 12:51

Sto se tice morala, morala sam 🙈😂
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara » 28 Jun 2020, 12:51

Venera wrote: 28 Jun 2020, 12:49

POnasaj se, Veneroooooo
pa na temi se pise kao da mnoge zene starce ili starije zene, citaj komentare muskraca :D.

jedno je toleracnija o tome sto drugi rade i biraju , e jedno je razumno rezonovanje o svom statusu i izborima :D.

milion puta sma spomenula, ja na temama o seksu ne spominjem moral, jer ga ne prepoznajem :ok
Blago tebi :kafa

Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera » 28 Jun 2020, 12:52

Mirelam wrote: 28 Jun 2020, 12:36 Ljubice@, zasto ti iskaces iz ove seme i volis mladje muskarce? :rumenko
ali ne volim 15 ili 20 godina mladje muskrace :sok :D.

stariji moze maksimlano 3 godine , i srecom, nisam se do sad zaljubila u znanto starijeg muskraca :ok

Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera » 28 Jun 2020, 12:53

Julia-Klara wrote: 28 Jun 2020, 12:50 Eto vidis - u trenutku kada se neko odluci na brak, U TOM trenutku je partner ONAJ PRAVI... Sta ga cini NEpravim poslije nekoliko godina?
Svaka veza je takva - ne postoji garancija ni po kakvim pravilima. Ako traje dobro jeste, ako ne, ne mozes nista.
Bile osobe iste generacije ili razlicitih generacija, u jednom trenutku gledaju jedni u druge kao Bogom dane, jedine prave, jedine moguce - i to se promijeni u roku od par mjeseci? Sta s njima? Sta s tobom?
Bezveze pricas, majke mi.
Dodjes na forum samo da bi proturjecila svemu sto se napise.
I kakve bajke pisem?
To sto ti ne vjerujes da se neko moze voljeti bez obzira na "pakovanje" i na vanjski izgled (pa i starost), nije moj problem. Zapitaj se malo koliko je sve sto pises povrsno, a samim tim dovodi i tvoj kredibilitet na forumu (posto se znamo samo na ovaj nacin, ne mogu pricati o RL)
pa sto ti ne udjes u vezu sa dejduskom :hm gledas li djeduske vani kad izadjes u grad :hm

nisi nikadpostavila djedu na temi fotki muskaraca :hihi

Mirelam
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 36 times
Been thanked: 349 times

Post by Mirelam » 28 Jun 2020, 12:54

Venera wrote: 28 Jun 2020, 12:52
Mirelam wrote: 28 Jun 2020, 12:36 Ljubice@, zasto ti iskaces iz ove seme i volis mladje muskarce? :rumenko
ali ne volim 15 ili 20 godina mladje muskrace :sok :D.

stariji moze maksimlano 3 godine , i srecom, nisam se do sad zaljubila u znanto starijeg muskraca :ok
Ali 10 volis. :ooo Zasto?
Toy boy i ti folovi. Ono glumis mamicu i te igrice? :ooo

Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

Post by Socrates » 28 Jun 2020, 12:55

Kad je ovako Venera pukla sta da očekujemo od drugih planeta?
. . . . . . . . .

Post Reply

Return to “Ljubav & Prijateljstvo”