I: Portugal, Danska, Srbija, Armenija, Albanija
Re: Vučić: Odluka Laussane sramna; Rama: To je evropska prav
e sad će rusi uložiti veto i spasiti stvar. 

..eto što ti je pravda šiptari ih prebili usred beograda a njima još kazna 

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
- Status: Offline
Davno sam ja rekao da je ipak Srbija kriva za onaj incident, tj. sama organizacija koja je bila katastrofalna.
Samo sabura
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 1 time
Ni sipci ni arbitri me ionako ne interesuju tako da ko ih sljivi i jedan posto. Siptari mogu nekog pobjediti jedino ukoliko nesto izreziraju, dobiti drzavu jedino ako nekog podmazu i biti nevini jedino ako pobiju sve svjedoke. 

- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 1 time
Osim toga, govorimo o naciji koja princip krvne osvete i dalje smatra za civilizacijsku tekovinu. S druge strane, imamo Srbiju - zemlju koja pobjeduje u svim sportovima osim fudbala. Pardon, da se ispravim, zemlju koja pobjedjuje u svim sportovima. 

- biha
- Poneki mu pročitamo
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 67 times
Tamo govorimo o naciji koja princip krvne osvete i dalje smatra za civilizacijsku tekovinu; A ovdje o nacij koja svoje tekovine i povjest zasniva na genocidu!
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9434 times
- Been thanked: 11185 times
Re: I: Portugal, Danska, Srbija, Armenija, Albanija
Snajperisti oko stadiona, stop za mapu tzv. velike Albanije

Navijač koji bude napravio i najmanji incident na utakmici između Albanije i Srbije u kvalifikacijama za Evropsko nogometno prvenstvo bit će izbačen sa stadiona, bez obzira na nacionalnost, prenosi Tanjug pisanje Koha ditorea.
Kako se navodi, Albanski savez i tamošnji mjerodavni organi istrajni su u namjeri da susret najvišeg mogućeg rizika prođe u najboljem mogućem redu, pogotovo poslije poruke koju je na sigurnosnom sastanku prenio predstavnik UEFA Kenny Scott, da je odgovornost na organizatoru.
Iz UEFA-e je zatražena nulta stopa tolerancije za one koji budu pravili probleme.
Koha ditore navodi da će u blizini stadiona u Elbasanu biti angažirano pet snajperista i helikopter kako bi sve prošlo bez incidenata.
Navijačima će biti zabranjeno nositi majice s kartom tzv. velike Albanije, čija je zastava okačena na dronu, bila povod za izgrede i prekid susreta Srbije i Albanije u oktobru prošle godine u Beogradu.
Utakmica u okviru I grupe kvalifikacija za EURO 2016 između Albanije i Srbije igra se 8. oktobra.
(avaz)
- drugrankovic
- Inventar foruma
jos dva dana...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Hoće li Vučić voditi navijanje?
Habibti, ya nour el - ain... 

- drugrankovic
- Inventar foruma
ne briga me
zvanicno, ako dolazi taci, ne ide ovaj dramoser... sta je tu nejasno njemu? pa taci je sipac ko i ovi, albancina... normalno da ga zovu... no eto kao on nece onda...
utakmica je jako bitna... ma koliko se pricalo ovo i ono... mogu oni iznenaditi portugalce i dance ali ce od srbina da dobiju po usima...
jos samo dva dana...
zvanicno, ako dolazi taci, ne ide ovaj dramoser... sta je tu nejasno njemu? pa taci je sipac ko i ovi, albancina... normalno da ga zovu... no eto kao on nece onda...
utakmica je jako bitna... ma koliko se pricalo ovo i ono... mogu oni iznenaditi portugalce i dance ali ce od srbina da dobiju po usima...
jos samo dva dana...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9434 times
- Been thanked: 11185 times
Albaniji nisu potrebna nikakva iznenađenja. Ugrabit će drugo mjesto za dva dana 

- drugrankovic
- Inventar foruma
oce sipak...
i ne zasluzuju ispred danaca... one izmajmunisane bodove iz bg sad ce da popuse zivi bili pa vidjeli... gube glat...
i ne zasluzuju ispred danaca... one izmajmunisane bodove iz bg sad ce da popuse zivi bili pa vidjeli... gube glat...
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Mislim da će Srbi prodati utakmicu kao što su prodali i Kosovo?drugrankovic wrote:ne briga me
jos samo dva dana...
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- drugrankovic
- Inventar foruma
nista mi ismo nikad prodali
tvoji su tvorci isto jedared oteli...
sipci mogu da igraju s portugalcima... mogu i sa dancima... ali za se ko je njima penicilin
polako, jos jedan dan ...
tvoji su tvorci isto jedared oteli...

sipci mogu da igraju s portugalcima... mogu i sa dancima... ali za se ko je njima penicilin

polako, jos jedan dan ...

Možda u garderobi na sobnoj jačini....u busu im danas nije prošlo....letjelo je kamenja...

- drugrankovic
- Inventar foruma
ako ako dusmani... samo likujte...
ove siptarske licemjerne gnjide od siptarskih igraca bi se posle kamenovanja odma vratili ne bi igrali utakmicu... srbija ce odigrati...
ako, ako, sjutra cete da se cesete...
ove siptarske licemjerne gnjide od siptarskih igraca bi se posle kamenovanja odma vratili ne bi igrali utakmicu... srbija ce odigrati...
ako, ako, sjutra cete da se cesete...
- drugrankovic
- Inventar foruma
sad vi orlovi konacno lupite samar 
umjesto sto sluzite za udarce po obrazu...
svaki noralan covjek zna da su nam siptari skuvali maslo u bg, kad su njihovi igraci krenuli po cjenu zivota da otimaju zastavu nepostojece drzave, sa separatistickim tenzijama fasisticke albanije i da biju nase igrace zbog nje... a potom izazavsi reakciju glumeli zrtve... i nas unakazili toboz pravednom odlukom dje nama minus tri boda njima plus...
prihvatam da je ovim nasim individuama potreban i psihijatar ali i par siledzija batinanjem da im do glave ipak laske dodje nesto ocigledno...
tako bi se ovi manekeni koji igraju u najjacim evropskim klubovima, naucili pamaeti i umjesto bruke u psolednjih pet godina kada je srbija propustila dva evropska i jedno svjetsko, gubila od znanin i neznanih, uz stotine promenjenih igraca i trenera...
i laprdali su svasta u izjavama, kako nije navijacima teze pao poraz no njima... a znaju li fukare sa splavova, da su navijaci neki odvojili od usta uzeli kredit i isli u j afriku ... prvo do istabula potom avionom do johanesburga, a onda jos 1000 km do port elizabeta u nekom privatno avionu, sto se moze nazvati kombi s krilima, rizikujuci svoje zivote... da bi gledali svoju reprezentaciju!
razi kolarovi ivanovici, markovici... nanu li vam naninu!
i odustajao je pravi navijac od odlaska na utakmice, ojkotujuci ove nafatirane idiote, koji ovdje dodju da pokazu sminku, i tuluare po ulicama bg... ali je kriso opet gledao prenos i govorio ono cuveno : sad i nikad vise!
al dzaba... opet bi palio tv i grozicavo, klimao glavom, psujuci sve zivo i samog sebe sto gleda...
i dalje voli orlove, samo sto oni to ne zasluzuju da se javno cuje, kao sto ni stari nece zeni priznati da je ponovo propusio, i ako svakih dva sata izlazi da "baci" djubre...
i dalje nista ne traze od orlova, niti ta očekuju...
pet godina kostantno donosite patnju svojim navijacima... znamo da ste individualno jaki i u obrim klubovima al dzaba ti ferari kad mu celave gume!
pa eto dobijte albaniju na njenom terenu, i ako domacin za taj fiks daje koeficijent nulu... sta pobjedite? zgazite je!
siguran sam u pobjedu! ne iznevjerite, zgazite!

umjesto sto sluzite za udarce po obrazu...
svaki noralan covjek zna da su nam siptari skuvali maslo u bg, kad su njihovi igraci krenuli po cjenu zivota da otimaju zastavu nepostojece drzave, sa separatistickim tenzijama fasisticke albanije i da biju nase igrace zbog nje... a potom izazavsi reakciju glumeli zrtve... i nas unakazili toboz pravednom odlukom dje nama minus tri boda njima plus...
prihvatam da je ovim nasim individuama potreban i psihijatar ali i par siledzija batinanjem da im do glave ipak laske dodje nesto ocigledno...
tako bi se ovi manekeni koji igraju u najjacim evropskim klubovima, naucili pamaeti i umjesto bruke u psolednjih pet godina kada je srbija propustila dva evropska i jedno svjetsko, gubila od znanin i neznanih, uz stotine promenjenih igraca i trenera...
i laprdali su svasta u izjavama, kako nije navijacima teze pao poraz no njima... a znaju li fukare sa splavova, da su navijaci neki odvojili od usta uzeli kredit i isli u j afriku ... prvo do istabula potom avionom do johanesburga, a onda jos 1000 km do port elizabeta u nekom privatno avionu, sto se moze nazvati kombi s krilima, rizikujuci svoje zivote... da bi gledali svoju reprezentaciju!
razi kolarovi ivanovici, markovici... nanu li vam naninu!
i odustajao je pravi navijac od odlaska na utakmice, ojkotujuci ove nafatirane idiote, koji ovdje dodju da pokazu sminku, i tuluare po ulicama bg... ali je kriso opet gledao prenos i govorio ono cuveno : sad i nikad vise!
al dzaba... opet bi palio tv i grozicavo, klimao glavom, psujuci sve zivo i samog sebe sto gleda...
i dalje voli orlove, samo sto oni to ne zasluzuju da se javno cuje, kao sto ni stari nece zeni priznati da je ponovo propusio, i ako svakih dva sata izlazi da "baci" djubre...
i dalje nista ne traze od orlova, niti ta očekuju...
pet godina kostantno donosite patnju svojim navijacima... znamo da ste individualno jaki i u obrim klubovima al dzaba ti ferari kad mu celave gume!
pa eto dobijte albaniju na njenom terenu, i ako domacin za taj fiks daje koeficijent nulu... sta pobjedite? zgazite je!
siguran sam u pobjedu! ne iznevjerite, zgazite!
u nadoknadi vremena im dadosmo 2 komada , dosadna utakmica Albanci u Albaniji igraju bunkericu. 2:0 za nas