Sad treba da natrpa jos vise....
trazili ste...ev vam ga.....

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
..ne diraj u osinjak.....storm wrote:Kakvi spinovi....rezime toga bi bio...
evo ti lova, zadrži ih kod sebe....mi ćemo te polako primiti, ukinuti vize i svi ste u EU - jednostavno.
Još uvijek, nitko da se pozabavi izvorištem i uzrokom, zašto ti ljudi i po 4 godine već žive u izbjegličkim kampovima Jordana, Libanona i Turske.
Jednostavno se ne sekiraju ni za njih kao ni Palestince koji vec vise od 60 godina zive po kampovima. Brigo moja predji na drugoga. Sutra kada bi Aso sjasio s vlasti ne bi bilo lako uspostaviti stabilnu vlast. Pogledajte Egipat, Tunis,... malo malo belaj.storm wrote:zašto ti ljudi i po 4 godine već žive u izbjegličkim kampovima Jordana, Libanona i Turske.
Nema tu zarade, bitno je samo uvaliti vruc krompir nekome.Krokodil Behko wrote:Ja fino govorio, da bi se moglo zaraditi malo na tome, a ispadoh nehuman.
Mizerno, ali ne misli da ta lova konkretno može stići do izbjeglica....pola će pojesti usput manipulativni troškovi....dakle ostaje na sistemu šator-konzerva-voda.Konsultant wrote:Dodje oko 1300€ godisnje po izbjeglici. Treba dodati jos dodatni priliv sto ce istopiti mozda na 1000-1100€ godisnje po izbjeglici. Mizerno.
Jednostavno se ne sekiraju ni za njih kao ni Palestince koji vec vise od 60 godina zive po kampovima. Brigo moja predji na drugoga. Sutra kada bi Aso sjasio s vlasti ne bi bilo lako uspostaviti stabilnu vlast. Pogledajte Egipat, Tunis,... malo malo belaj.storm wrote:zašto ti ljudi i po 4 godine već žive u izbjegličkim kampovima Jordana, Libanona i Turske.
sad se ja rasplaka pravostorm wrote:makedonska granica
Storm 02/01/2015.storm wrote:Vrati doma sve .... i padobranom bi ih izbacivao iz aviona....
Da.... zatucan pod konstantnim pranjem mozga mainstream medija.... upoznavajući činjence, nikad mi nije problem promijeniti mišljenje....posebno ako vidim da nisam bio u pravuLavlje_srce wrote:Storm 02/01/2015.storm wrote:Vrati doma sve .... i padobranom bi ih izbacivao iz aviona....
I storm 19/12/2015 - su dva razlicita covjeka.
Ovaj drugi je puno bolji.
p.s. Ne krivite me, tek sam vidjela temu i pocela sam je citati ispocetka.
Ma ja sam u biti pobjegla na prvu stranicu od ovih fotografija, da mi srce ne pukne.storm wrote:Da.... zatucan pod konstantnim pranjem mozga mainstream medija.... upoznavajući činjence, nikad mi nije problem promijeniti mišljenje....posebno ako vidim da nisam bio u pravuhvala
Njemačka i vrhuška EU i ne spašava Grčku, jer im puca srce zbog njih.....nego štite investicije svojih korporacija i kredite....Grčka je okupirana na 300 godina ( barem tako dugo neće izaći iz tog ropstva )Salahuddin wrote:Storm, hvala ti na velikom doprinosu na ovoj temi. Ovo je uzasno.![]()
Ovu Grcku treba pustiti da propada, ne dati ni centa drzavi. Volonterima i ljudima koji makar srcem suosjecaju, svaka cast. Ali imati ovoliko neljudskosti, a ocekivati da ostatak Evrope placa luksuz u kom su navikli da zive... To treba dati Njemackoj da ponovo okupira. Kome zvuci lose, neka ne cita.iskrcavanje na Lesbos....grčka policija bušila je gumene čamce nadomak obale
Čitao sam da je danska policija oduzimala izbjeglicama novac i nakit kod prihvata u centre...opet nisam pomno čitao jer sam bio u žurbi ....pa ne mogu ništa konkretno reći...Biba wrote:Ne znam sta ce biti u buducnosti ali ovo je prestasno.
Danas sam razgobarala s djecom kako su dozivjeli poplavu i napustanje svojih domova.
Dugo o toke nisu mogli picati.
Danas sam tek saznala kako je jedna moja curica svoju macu stavila u putnu torbu da ju spasi.
Kaze da je tek na kraju putovanja tati priznala za macu i da je tata bio jako ljut, ali oja je ipsk spasila zivot maci...
Neka djeca su dozivjela pravi nervni slom....
Citam nedavnomda pretresaju izbjeglice i provjeravaju mobitele.
Nasli su stravicne fotke leseva odrezanih glava pa sumnjaju da medju izbjeglicama ima terorista...Mozda ima poneki, ali vjerojatno su ljudi fotkali uzas tj. strahote da bi samo pokazali od cega bjeze...
Njima svaku vladu postavi Njemacka ili Svedska.Salahuddin wrote:Storm, hvala ti na velikom doprinosu na ovoj temi. Ovo je uzasno.![]()
Ovu Grcku treba pustiti da propada, ne dati ni centa drzavi. Volonterima i ljudima koji makar srcem suosjecaju, svaka cast. Ali imati ovoliko neljudskosti, a ocekivati da ostatak Evrope placa luksuz u kom su navikli da zive... To treba dati Njemackoj da ponovo okupira. Kome zvuci lose, neka ne cita.iskrcavanje na Lesbos....grčka policija bušila je gumene čamce nadomak obale
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests