Naser Oric
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9156 times
- Been thanked: 5851 times
- Status: Offline
Re: Naser Oric
Pa lijepo te pitam sta on to na Modracu ima od imovine?
Pricaju zene po selu ili znas
Pricaju zene po selu ili znas
The Dark Side Of The Forum...
- Mister No

- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22762 times
- Been thanked: 20843 times
Prvi put čujem da on nešto ima na Modracu, a Modrac znam i uzduž i poprijeko i x ljudi u svim Opštinama/Gradovima kojima pripada Modrac tj. svaka od strana jer tu najčešće pecam i upoznao sam baš dosta ljudi.
Nikad niko to nije spomenuo, a da ima znalo bi se 100%.
Za Kop već nisam siguran tamo sam bio možda 3 puta.
- Komshija
- Poneki mu pročitamo

- Mood:
- Has thanked: 129 times
- Been thanked: 106 times
ne kontam sta ti ima bit cudno odakle mu sve sto ima,fino je faco pricao da je lik diler na veliko.meho wrote: 26 Dec 2025, 12:07nema veze sa edinom dzekom nego sa profiterom naserom oricem.Komshija wrote: 09 Oct 2025, 14:50
To je tvoj zakljucak koji kad sam barem u pitanju ja nije tacan,kolko sam upratio svima psuje sa razlogom a sto se tice dzeke i kako kazes unistavanja drzave to nije razlog psovanja,jednom je spomenuo kako je dzeko napao nekog naseg navijaca i prijetio mu poslje poraza od portugala cini mi se,od tad ga proziva,logicno da sad u svim psovkama ga ne podrzavam ali barem kad su ovi sto unistavaju drzavu i narod u pitanju tu ima potpunu podrsku moju.
zenu koja mi cisti kucu je izbjeglica iz srebrenice sam upitao da li je istina da je majmun naser prodavao kilu soli za200 tadasnjih maraka. reklami je ne samo to nego i veknu hjeba za burmu mindjuse i sl. muslimanka je da ne bude insinuacija.svi iz rata izasli gole guzica. odakle mu ono bogastvo na madracu ili modracu, kako li se vec zove
- amidza idriz
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 2566 times
- Been thanked: 1201 times
HahahahaMister No wrote: 26 Dec 2025, 13:51Kakvo bogatstvo na Modracu?meho wrote: 26 Dec 2025, 12:07
nema veze sa edinom dzekom nego sa profiterom naserom oricem.
zenu koja mi cisti kucu je izbjeglica iz srebrenice sam upitao da li je istina da je majmun naser prodavao kilu soli za200 tadasnjih maraka. reklami je ne samo to nego i veknu hjeba za burmu mindjuse i sl. muslimanka je da ne bude insinuacija.svi iz rata izasli gole guzica. odakle mu ono bogastvo na madracu ili modracu, kako li se vec zove
Zna Meho sve
Sjećaš se onog restorana na buradima odmah poslije rata, e to je jedino Naser na Modracu imao.
Ni to nije dugo trajalo.
...ali Mehi su pričale žene.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
- Anestzijaaa
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 7052 times
- Been thanked: 5040 times
Imao splavoveMasamune wrote: 26 Dec 2025, 17:10 Prvi put čujem da on nešto ima na Modracu, a Modrac znam i uzduž i poprijeko i x ljudi u svim Opštinama/Gradovima kojima pripada Modrac tj. svaka od strana jer tu najčešće pecam i upoznao sam baš dosta ljudi.
End after ol jo maj wondervol
- Anestzijaaa
- Forum [Bot]
Drzao je splavove na Modracu dosta sam upucen,pecam cesto a i znam svasta.Vise nema kako znam.meho wrote: 26 Dec 2025, 14:01 pisao sam o onome sto mi je zena izbjeglica iz srebrenice rekla .o njegovoj prodaji kile soli za sto njemackih maraka,srebrenica tuzla je uvijek bila slobodna teritorija, a i to na modracu.odakle mu to. prvi sam ja izgubio kucu i svi oko mene. trebale su godine mukotrpnog rada da je ponovo ozidam. i prestanite braniri tog ratnog profitera
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22762 times
- Been thanked: 20843 times
- Mister No

Nije splavove nego splav.Anestzijaaa wrote: 27 Dec 2025, 02:06Drzao je splavove na Modracu dosta sam upucen,pecam cesto a i znam svasta.Vise nema kako znam.meho wrote: 26 Dec 2025, 14:01 pisao sam o onome sto mi je zena izbjeglica iz srebrenice rekla .o njegovoj prodaji kile soli za sto njemackih maraka,srebrenica tuzla je uvijek bila slobodna teritorija, a i to na modracu.odakle mu to. prvi sam ja izgubio kucu i svi oko mene. trebale su godine mukotrpnog rada da je ponovo ozidam. i prestanite braniri tog ratnog profitera
Radio mu je jedva par godina i nesto. Nije Naser ni blizu čist ali ne treba mu "tovariti" na grbacu bas sve.
The Dark Side Of The Forum...
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14410 times
- Been thanked: 24215 times
Dingara, muda bager zanosi
Da je Amerikanac napravili bi sesto filmova o njemu.
Da je Amerikanac napravili bi sesto filmova o njemu.
Dozvolite da se obratimo
- Anestzijaaa
- Forum [Bot]
Jest jedan a mozda sam mu ja jaran bioMister No wrote: 27 Dec 2025, 10:44Nije splavove nego splav.Anestzijaaa wrote: 27 Dec 2025, 02:06
Drzao je splavove na Modracu dosta sam upucen,pecam cesto a i znam svasta.Vise nema kako znam.
Radio mu je jedva par godina i nesto. Nije Naser ni blizu čist ali ne treba mu "tovariti" na grbacu bas sve.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14410 times
- Been thanked: 24215 times
20 dvi tri godine
Dodje u ocaj, sve poklano, isuce sablju i kaze e sad cu vam se najebat matere.
I sad neki meteroseksualac sto zivi u matere 40 godina vice, ma p.... obicna sta ce on
Ojebemti family u desetom koljenu!
Dodje u ocaj, sve poklano, isuce sablju i kaze e sad cu vam se najebat matere.
I sad neki meteroseksualac sto zivi u matere 40 godina vice, ma p.... obicna sta ce on
Ojebemti family u desetom koljenu!
Dozvolite da se obratimo