Ai jeste, stvarno. Ups, Hercegovinom

Moderator: Krokodil Behko
Ne govorim o tebi lično, nego o šupcima koje braniš. Odatle ono "vi".HAVANA wrote: 04 Jan 2023, 09:04Nisam ja nikakav vi, ja sam ja. Zasro sa razglasom, ok. Ni prvi ni zadnji put i smijesna ocito preforsirana stvar iz nekih razloga... Ja pricam o popunjenosti kapaciteta i ostvarenom prihodu, broju posjeta itd. Jebe mi se i za dubiozu, jale, bube, dine i rize ruze... Daj da radimo, da je ljepse, cisce, popunjenije...Laser wrote: 04 Jan 2023, 08:35
Pa yebem ga druže, jel tolko teško kazat, OK neko je zasro sa razglasom, ispitaćemo, neće se više ponovit.
Ista ste vi govna kao i oni prije vas, kao i oni što će doći poslije vas.
Procitaj ko je napravio zicaru, iznenadices se. U stvari i neces, kod njih se sve i svodilo daj guzovace, jadni, ucviljeni, ugrozeni... Sadaka mentalitet. Nemoj da on sta napravi, stvori novu vrijednost, zaduzi se za opste dobro... Bezveze se ba razvrstavamo, znas da nisam niciji i da obozavam ovu zemlju... Drago mi ba kad bilo sta vidim da je bolje i ljepse. A vidim. I sta cu sad?Laser wrote: 04 Jan 2023, 09:28Ne govorim o tebi lično, nego o šupcima koje braniš. Odatle ono "vi".HAVANA wrote: 04 Jan 2023, 09:04
Nisam ja nikakav vi, ja sam ja. Zasro sa razglasom, ok. Ni prvi ni zadnji put i smijesna ocito preforsirana stvar iz nekih razloga... Ja pricam o popunjenosti kapaciteta i ostvarenom prihodu, broju posjeta itd. Jebe mi se i za dubiozu, jale, bube, dine i rize ruze... Daj da radimo, da je ljepse, cisce, popunjenije...
Btw, žičara je prometovala 110 000 ili koliko već. Koliko je zaradila, to Forto ne zna. Uostalom, sve da je toliko i zaradila, to nije razlog da se spuca 400 000 na jedan dernek koji, sudeći po lijevim, desnim i srednjim, nije bio čemu.
A žičaru vam je napravio Skaka.![]()
Pa svi trose drogu..
Pare za žičaru doniro neki lik, Ivu komšića bolila čuna za to, Skaka se potrudio oko izhođenja svih potrebnih papira i otvorio žičaru.HAVANA wrote: 04 Jan 2023, 09:38Procitaj ko je napravio zicaru, iznenadices se. U stvari i neces, kod njih se sve i svodilo daj guzovace, jadni, ucviljeni, ugrozeni... Sadaka mentalitet. Nemoj da on sta napravi, stvori novu vrijednost, zaduzi se za opste dobro... Bezveze se ba razvrstavamo, znas da nisam niciji i da obozavam ovu zemlju... Drago mi ba kad bilo sta vidim da je bolje i ljepse. A vidim. I sta cu sad?Laser wrote: 04 Jan 2023, 09:28
Ne govorim o tebi lično, nego o šupcima koje braniš. Odatle ono "vi".
Btw, žičara je prometovala 110 000 ili koliko već. Koliko je zaradila, to Forto ne zna. Uostalom, sve da je toliko i zaradila, to nije razlog da se spuca 400 000 na jedan dernek koji, sudeći po lijevim, desnim i srednjim, nije bio čemu.
A žičaru vam je napravio Skaka.![]()
Ne vidim svrhu da dalje pisemo. Ocito pisemo o razlicitim stvarima. Ja pisem o izgledu, posjecenosti i promociji grada,prihodima i kako ih povecati, infrastrukturnim projektima koje i slijepac vidi, nekim potezima u vezi omladine, odnosu nekih ljudi po opstinama... O ukupnoj slici i promjeni u nekim stvarima, koje su evidentne. Pare ogromne je donirao neki lik, nije bas neki nego suprug od jedne osobe, koja siguran sam ne bi podrzala zahiragica i kompaniju. Skaka je zlatan za njega. Nebitno. Nemoj mene u politicke price. Nek radi sda da valja, pljeskacu ja i njima. Ne znaju ba. Plus nece. Nit znaju, nit hoce, nit imaju skole i obraza za to. I to je tako.Laser wrote: 04 Jan 2023, 10:11Pare za žičaru doniro neki lik, Ivu komšića bolila čuna za to, Skaka se potrudio oko izhođenja svih potrebnih papira i otvorio žičaru.HAVANA wrote: 04 Jan 2023, 09:38
Procitaj ko je napravio zicaru, iznenadices se. U stvari i neces, kod njih se sve i svodilo daj guzovace, jadni, ucviljeni, ugrozeni... Sadaka mentalitet. Nemoj da on sta napravi, stvori novu vrijednost, zaduzi se za opste dobro... Bezveze se ba razvrstavamo, znas da nisam niciji i da obozavam ovu zemlju... Drago mi ba kad bilo sta vidim da je bolje i ljepse. A vidim. I sta cu sad?
Uostalom, šta ima Forto sa žičarom? Ništa. Žičara je vlasništvo grada Sarajeva, a on je premijer kantona.
Ko je organizovo novogodišnji dernek? Jel grad ili je kanton? Ko je platio?
A ti odrasto s njim pa znaš da je govno?harlekin wrote: 04 Jan 2023, 09:02Da je i najveci to ne mjenja da je i jedno od najveci govana,a nekak kad se duboko zamislim o prioritetima u zivotu postovanje ili ti ga respekt prema govnima mi nije ne pri vrhu liste nego nije listi nikakoTaare wrote: 03 Jan 2023, 18:55 Ni merlin im nije dovoljno dobar. A mahnita naroda jbo te država
Čovjek je zvijezda koja može u istu rečenicu sa najvećim zvijezdama svih vremena.
I tom logikom dodjem do zakljucka da ako neko makne govno i da nekom drugom pare to je nest pozitvno,tako da odlican je koncert Dubioze bio![]()
Ama nije to tema, druže. Tema je 400 milja za dernek koji nije bio čemu. Šugav razglas, kratka svirka Dubioze, bezvezne šale i neumjesne doskoćice. Ako su transparentni i pošteni, nek fino kažu kud je otišlo 400 milja.HAVANA wrote: 04 Jan 2023, 10:31Ne vidim svrhu da dalje pisemo. Ocito pisemo o razlicitim stvarima. Ja pisem o izgledu, posjecenosti i promociji grada,prihodima i kako ih povecati, infrastrukturnim projektima koje i slijepac vidi, nekim potezima u vezi omladine, odnosu nekih ljudi po opstinama... O ukupnoj slici i promjeni u nekim stvarima, koje su evidentne. Pare ogromne je donirao neki lik, nije bas neki nego suprug od jedne osobe, koja siguran sam ne bi podrzala zahiragica i kompaniju. Skaka je zlatan za njega. Nebitno. Nemoj mene u politicke price. Nek radi sda da valja, pljeskacu ja i njima. Ne znaju ba. Plus nece. Nit znaju, nit hoce, nit imaju skole i obraza za to. I to je tako.Laser wrote: 04 Jan 2023, 10:11
Pare za žičaru doniro neki lik, Ivu komšića bolila čuna za to, Skaka se potrudio oko izhođenja svih potrebnih papira i otvorio žičaru.
Uostalom, šta ima Forto sa žičarom? Ništa. Žičara je vlasništvo grada Sarajeva, a on je premijer kantona.
Ko je organizovo novogodišnji dernek? Jel grad ili je kanton? Ko je platio?
Eee, ali žičara.Dori wrote: 04 Jan 2023, 12:41 Ma evo čitam, znaci najmanje tri novogodišnja dočeka promašaj sa organizacijom. Nije do izvođača….
Ok Dubioza se nije dobro čula. Cola u Kotoru bio ma premalom trgu, moralo se puno ranije doći da se uopste pridje trgu, tako da je većina raje završila po kafanama.
Dino u Budvi počeo pola sata poslije ponoći….Znaci raja došla nekoliko sati prije, nagurala se tu i čekala….
Ma bježi….Pogotovo neko ko ide sa djecom….Skroz slabo organizovano.
Pa tacno sve nikad se bolje nije zivilo
Plagijator (lopina)-hadzija-koncert (nastup razvrat alkohol itd).Taare wrote: 04 Jan 2023, 10:48A ti odrasto s njim pa znaš da je govno?harlekin wrote: 04 Jan 2023, 09:02
Da je i najveci to ne mjenja da je i jedno od najveci govana,a nekak kad se duboko zamislim o prioritetima u zivotu postovanje ili ti ga respekt prema govnima mi nije ne pri vrhu liste nego nije listi nikako
I tom logikom dodjem do zakljucka da ako neko makne govno i da nekom drugom pare to je nest pozitvno,tako da odlican je koncert Dubioze bio![]()
Plagijator zbog one jedne ratne pjesme? Bezbroj drugih sličnih primjera pa ih niko ne naziva govnima.
I u moju radnju uđe i narkomanka, i pjandura, i prevaranata. Ako zatvorim, znači li to da će prestati s tim aktivnostima?
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests