Ovo još niste znali o meni

Predstavite se

Moderator: Krokodil Behko

Bla
i dva polipa
i dva polipa
Mood:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 40 times
Status: Offline

Re: Ovo još niste znali o meni

Post by Bla » 29 May 2014, 08:37

Pao sam s kruške.
(nije zeza)
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:back: :underage: :no_mobile_phones: :do_not_litter: :stew: :pizza: :smoking: :ok:

Ciklama

Post by Ciklama » 29 May 2014, 08:43

Ta informacija objašnjava puno toga ... :P :D. :D.

Bonaqua
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Bonaqua » 29 May 2014, 08:48

Ciklama wrote:Ta informacija objašnjava puno toga ... :P :D. :D.
:D. Sve mu je opravdano od sad :D
"Tako mi jutra,i noći kad se utiša"

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm » 29 May 2014, 08:58

Bla wrote:Pao sam s kruške.
(nije zeza)
:hm ....to nešto povisoko bilo :kafa

:D. :D.
Habibti, ya nour el - ain... :srce

Bambi
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Bambi » 29 May 2014, 09:20

Nemam u reali mnogo prijatelja (sto znaci da nisam toliko 'otvorena')
Nikad nisam farbala kosu jer mislim da mi smedje super pristaje...
Kad me naljute ,moram priznati,nije ni malo lako sa mnom :hihi al' samo u tom slucaju :D
Kao mala sam bila jaaako stidna ,tako da se to da i sad primijetiti...
Kad sam u okruzenju nepoznatih ljudi ne volim puno pricati ,ali zato u okruzenju najmilijih niko ne moze doci do rijeci od mene :D.
Nikad u zivotu nisam pomislila da ,osobama koje su mi pravile spletke, vratim istom mjerom...
Trebam ici na operaciju krajnika :oo
Kazu da sam ista kao moj daidza :ooo

Fatma
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 1 time

Post by Fatma » 29 May 2014, 10:31

Previše pričam...da li je mana ili vrlina,još ne znam.

Lično više volim osobe,koje pričaju,nego one što šute,pa sad vodim se tom logikom :hm

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40370 times
Been thanked: 26489 times

Post by Rum » 29 May 2014, 11:47

Bambi wrote:Nemam u reali mnogo prijatelja (sto znaci da nisam toliko 'otvorena')
Kad me naljute ,moram priznati,nije ni malo lako sa mnom :hihi al' samo u tom slucaju :D
Kad sam u okruzenju nepoznatih ljudi ne volim puno pricati ,ali zato u okruzenju najmilijih niko ne moze doci do rijeci od mene :D.
Nikad u zivotu nisam pomislila da ,osobama koje su mi pravile spletke, vratim istom mjerom...
Dusa moja :srce

Pa jeli ti daidza sesi :obrve
✨️ Neka ti veća briga bude šta ti misliš i pričaš o drugima, nego šta drugi misle i pričaju o tebi.

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7676 times
Been thanked: 18104 times

Post by Maja » 29 May 2014, 11:53

Haha.
Hairli je dijete koje se baci na daidzu.

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 15 Jun 2014, 10:14

drug ranković, najveće zlo foruma, praseći troprstni gibaničar a? :obrve

imam šćer iz braka sa hrvaticom... upita me juče storm u kakvim ste odnosima?
pa, ne koljemo se... i dok sam bio u braku do pre pet godina bila je tu uspostavljena distanca...
razlog ? lakše živimo tako... ako uzmemo u obzir da njeni roditelji koji su čisti hrvati ukupno imaju 12ro braće i sestara, i da su svi u braku sa hrvatima osim jedne sestre sa muslimanom, ja sam prvi zet, kako su umeli na početku reći vlah...
U mojoj porodici, ima mešavine, jugoslovenski sam odgojen... zavoleo sam, i oženio se, a ko je šta je... zaboli me kurac... nek je lepa srcu i mila...
kao i 70 procenata razloga za brak bila je vest o njenom blagosiljenom stanju... (nije to jedini razlog naravno, nikad se bez ljubavi ozenio ne bi, ali je ubrzao)
znala je sve, znala je da sam učestvovao u ratu... ušli smo u mešoviti brak u drugoj polovini devedesetih... zbog službe često sam bio odsutan tih zadnjih godina prošlog veka, 98 (od januara skoro celu na kosovu rat je tad počeo a bmbardovanje je završetak) a 99 od marta do juna...
97 dva meseca u kordonu ispred demonstranata u bg, kao i tokom 2000te, kada pada vlast... ni njon nije bilo lako kao i mnogim suprugama mladih policajaca, koji su na terenu a one kući sa malim detetom , dok stalno stižu vesti o pogibiji a supruznici se vraćaju u sanduku... policija u doba slobe je bila sve, apsolutno za sve, tu 98 je provela na kosovu a vojska u kasarnama, uostalom mi smo bili slobina vojska... na kosovu su bili i plavi tenkovi i transporteri... :lud dakle stvar jasna, služba je služba, nema sad kukanja, ko te tero da birash taj posao, a sad kad je gusto sad povlačenje? :jok sećam se kada smo stigli pred novu godinu i u drugoj policijskoj upravi odlagali opremu i to... neke su supruge pojurile ne mogavši da sačekaju da dođemo kući... jedna je klekla ispred mog kolege i molila da napusti da radi bilo šta, da imaju za hleba da im je dosta samo da je kući... šta sve nije panično pričala drhteći i jecajući.. moja je takodje bila tu i prstom sam samo pokazao da neću da vidim suze...
odlaskom u martu kad je već bilo jasno da će nato napasti uvukla se zebnja, logično sam razmišljao... na kosovu ima 100000 pušaka i neka svaka treća pogodi eto 30000 mrtvih zapadnih guzica... ameri to neće dozvoliti, to bi im bila gora propaganda od vijetnama i izbile bi demonstracije majki u americi jer bi se usrali da šalju sinove tamo negde za kurčevo zdravlje da im srbin domorodac žvaće kosti kako smo inače predstavljeni... jok, napašće iz hrvatske i mađarske na vojvodinu... sve ravno, ako i postaviš rovove, pokosiće od gore avionima kao po tepihu... strah me je bilo više za porodicu nego za mene, ja idem na gudure, prokletije, pa kako drugima tako i meni, a i bićemo dobro utvrđeni, plus što iskustvo...
prva noć... oko 21 h stiže nam vest, bombardovanje počelo, udar na novi sad! mi zbunjeni, gledamo u nebo, osluškujemo... nigde ništa... još jedan udar na novi sad... pa majku im j...., nije to kosovo? ali stiže vest da udaraju na centar SAJ specijalne antiterističke jedinice policije... malo su kažu i promašili, kolateralna jebena šteta su civili... moji nisu blizu, dobro je rekoh... dobro? jbg tako čovek reaguje u zlu...
potom svira sirena kod nas u rejonu đakovice, pogranični pojas i do kraja rata je bila vazdushna opasnost jer su nas rokali stalno po kosovu... eto ih i kod nas, konačno su našli kosovo mamu im nepismenu reče komandir.. zabrujaše avioni, i počeo je maskenbal...
tri nedelje nisam se javio svojima , nisam mogao, bili smo u okršajima istrebljenja điptarskih terorističkih formacija bez pardona (tako su nazvali tu akciju, posle prve rakete na našu zemlju) i na kosovu nije bilo više terorista već početkom aprila... borbe smo mi u pograničnom pojasu imali stalno, jer su iz albanije napadali, potpomognuti amerima i plaćenicima u njihovim uniformama... ostali smo tamo gde smo i bili... pojačavalo se bombardovanje (đinđić taj bajni demokrata je molio u parizu da tuku jače da će sloba pasti...) kad se sav cirkus završio i posle upakovane kapitulacije kako ja to smatram (još jedan poraz za zelenim stolom, nikad na bojnim polju, još jedna slobina manipulacija da bi sačuvao vlast makar na avali) mada su i ameri prvi put u istoriji potpisali tehnički sporazum, mir bez pobednika, što je i njima bio šamar, i nikad više nisu hteli to da potpišu zbog reputacije (irak, libija... su zgašeni, a srbija ne jer bi tu bilo mnogo njihovih guzica, i već su izgubili dosta, i aviona, helikoptera...) međutim, jebe im se ono što su potpisali u rezoluciji 12 44 su popišali posle... ko njima veruje taj je budala...
kosovo je sad tuđe, srbija je morala 2008 ući u rat zbog kršenja medjunarodne rezolucije, s punim opravdanim pravom... od tada pa nadalje bićeš agresor, što nisi reagovao na vreme kada su popišali što su potpisali? jbg hrvatska može da osvoji krajinu, to je hrvatska, može ukrjainac krim, a ne može srbin svoje... licemerna sranja i dvostruki aršini...

uglavnom, mnogo je služba obeležila taj brak... nije joj lako bilo, siguran sam mnogo teže nego meni.. hoće li dete biti siroče? kako će sama dalje? oca ne može pronaći, zamene nisu to...

njen brat, on je stariji nešto od mene, 1991 je izbegao rezervu i slavoniju, skrivao se, potom bio u insotranstvu, a posle 2000te platio kao neku prekršajnu kaznicu, kad je usledila amnestija za vojne dezertere i izdajnike kako ja kažem...
ok, neće hrvat na svoje, tako sam ja to razumeo, nema tu šta mnogo da se priča... JNA nije njegova, shvatio sam to.

on se oženio polu hrvaticom polu madjaricom, simpatično je da prvi put kad je njena majka došla pred svadbu kod njenih, iznenada sam naišao i čuo reč kad nejgovoj majci viče grleći je i ja sam vaša hrvatica! muž je mađar la nebitan je on... :123

oženiše se i posle nekoliko godina to uradiše i u crkvi... (svi su kršteni od malena, ja nisam podrazumeva se ni dan danas) i kasnije sam čuo od supruge, da kad je bila tamo pred crkvom, (bili su mladenci, roditelji, kumovi, i sestre) pop ili fratar je rekao:
lepo da ste došli i vi na red, moraš to da obaviš i pred bogom, a ti kako si ti? ti se nisi ovde udala jedina od tvojih, malo si nam skrneula sa puta... (reko joj je fratar) mamicu mu :puca
nije joj bilo svejedno i odbrusila mu je... a oni su ćutali i još njoj posle rekli nije se lepo ponela?

Skrenula sa puta? nanu mu vatikansku i proustašku...

o drugim stvarima iz braka neću govoriti, to je naša stvar, ovo je ono o porodicama bilo... kad su njene posle oluje 1995 u znak osvete terali iz srema ja sam otišao tih noći i sukobio se sa bradonjama koji su u redenicima upadali tokom noći... hapšen sam i pušten..
deo njih je otišao, zamenuvši kuće sa srbima koji su odavno izbegli, a deo je ostao... oni koje sam spašavao mi ubrzo poslaše čestitku za novu godinu, u potpisu obitelj... obitelj?!?!?! pa kad pre naučiše nanu ima... ovde rođeni, do juče beše porodica a sad rođače moj obitelj jbt!
nisam im poslao čestitku na ćirilici, bilo bi mizerno i isti nivo...
nesreća je to po meni, napustili su ono gde su rođeni i oni i njihovi (jedina sreća u nesreći je to što bi za svoje imanje ovde u menjanju sa srbinom iz hrvatske dobili tri puta više, jer srbin je odavno morao uteći, i ide na to daj šta daš... nisu morali uteći, smirilo bi se to, al rekoh te ponude su bile jako primamljive njima, medjutim morali su zbog sina za kojeg se po selu proneo lažan glas da je od 1991 u ustašama, a nije utekao je i on od rata i rezerve u nemačku i nije se smeo vratiti, on je odličan čovek, dan danas me obiđe kada naiđe)... morao sam da razumem da ima gneva, kao i što sam razumeo ove srbe iz hrvatske... al ko je mene razumeo?

srbin sam, jugoslovenski orjentisan, svestan građanskog rata i krvoprolića, i ustaškog mozga koji se ne menja, ali i punog kurca prema ovim bradonjama koji odjednom iznikoše kao revanš i svakim danom sve ih više...

kada se raspala savezna država srbije i crne gore, iz saveznog mupa gde sam se tada nalazio ponuđeno mi je otpremnina i doviđons, odlazak u cg jer sam crnogorac, ili rad u beogradu i dole u srbiji...) izabrao sam prvo, moja država je konačno razbijena... a ova demokratska policija nije moja priča, dovoljna je jedna suspenzija zbog prekoračenja ovlaš
enja da shvatiš da nisi ti za to da gutaš sve, i klanjaš se pred bagrom, kriminalcima, i drogošima koji potkupe sve...
ode ranko u civile... doduše i dana danas radim oko poslova bezbednosti tj sikjuritija, više oko tehnike, zaštite...
bio je ranko i neko vreme telohranitelj, bodi gard što bi rekli ameri, ali se povukao... ne štiti se danas pošten čovek, zna se kome treba...

polu crnogorac, polu bosanac... kad zatupim kažem majčina strana proradila :haha
dakle brdjanin u ravnici... dođoš za ove laloše...
dakle sve osećam svojim, i bosnu i crnu goru, i novi sad... i sve poštujem...

bosnu volim, želim joj celovitost, kako se ne bi urušila u krvi ponovo što je neizbežno ako se počnu cepati.. vidim i vas ovde, kao priča o zajednici a mržnja prema srbima i rs...
evo iraka, odoše ameri oni se poubijaše... tako i bosna, ako ode medjunarodna zajednica a vise ne dozovete pameti, moćete jedni druge da poljubite u dupe... da su se ovakvi kao ja pitali 1991 bi pohapisli tuđmana, mesića, šešelja, draškovića i njihove, jebali im nanu opasno, metak za njih a njihove na dugogodišnej prevaspitavanje pendrekom...

slovencima bi izrokao avionima sve policijske ispostave, potom zgrade vlade, pa da se janez ujutru pita kad se probudi, gde mi država jbt?

narod bi izbegao krv... sirotinja bi opstala, al ko pita poštenog...

aj u zdravlju :pivo
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

Tatanka
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by Tatanka » 15 Jun 2014, 10:27

@rankovic

necu da ulazim u detaljnu polemiku ali samo da primijetim, posto ti taj pojam "gradjanski rat" provlacis kroz svaki drugi svoj post....

sta je gradjanski rat..?

gradjanski rat je sukob dvi ili vise frakcija u istoj drzavi, koje imaju razlicite poglede na uredjenje iste....

sta nije gradjanski rat..?

gradjanski rat nije sukob u kome jedna drzava napada drugu drzavu bez obzira iz kog razloga...

kad je izbio sukob u sloveniji, slovenija je u tom trenutku billa medjunarodno priznata...
kad je izbio sukob u hrvatskoj, hrvatska je u tom trenutku billa medjunarodno priznata...
kad je izbio sukob u bosni, bosna je u tom trenutku billa medjunarodno priznata...
Bolje je uzivati i kasnije se kajati, nego se kajati sto nisi uzivao...
Giovanni Boccaccio

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 15 Jun 2014, 10:50

medjunarodno priznata bosna? islamahirija u kojoj su većinu imali muslimani u određenim delovima? po tvom se ne pikaju srbi, ne pikaju srbi ni u krajini, a pikaju se muslimani većina? ok a u srbiji na kosovu njenom delu od vajkada se opet samo pika taj deo većinskog tamo, a u krajini se u hrvatskoj pika cela hrvatska?
mani ta licemerstva...
jugoslavija. građani jugoslavije secesijom nelegalnom (pretvorenom kasnije u legalnu) krenuše u krvav građanski rat... kakve države kakva p.... materina... alija je znao šta hoće a i danas njegov sin isto...
i sad ti mi kažeš takvo što je bilo legalno za ostale? ma daj...
ti oćeš islamahirju alijinu u ono vreme, ja neću, znam šta me čeka, i ? ti si u pravu? ja nisam...
i danas ista priča... spominješ tu kako druga država napala... i oćeš zajedničku bosnu? pa prekini to laprdat, prekinuti uopšte o tome, eto vidiš danas , kordića slave po povratku, mladiću dižu spomen ploče, orić heroj... svojima da , drugima zlikovci...
dok to ne izbacite i zabranite nema vam mira... ti si za mene s tom pričom rušitelj one jugoslavije a ja u tvojoj islamahirji neću kao i oni srbi iz bosne a i hrvati veruj mi... stoga svi su to građani, eto građani bosne, a poklaše se...
u pamet se valjda je psolednji građanski rat bio dovoljan nauk glupostima!

gledaj kako decu radjat, kako kitu dici na znesku, mani se priča o državama u još uvek onoj jedinstvenoj jugoslaviji i jednom plemenu koje je pocepano sa stotine.. i sad luta kao muva bez glave... dok im svet određuje standarde i pravila...

i ne laži, sukob je izbio u proleće i leto 1991 sa merčepom u vukovaru, otvoreni rat sa jna koja je krenula u oslobadjanje vojnika posle ultimatuma krajem avgusta, a hrvatska priznata krajem januara 1992 pošto je tudjman iscenirao rat kako priznaje i tadašnji ministar unutrašnjih poslova hrvatske boljkovac, pa posle klanja srba uspeo uvuć jna i trčao po svetu sa snimcima glumeći šrtvu... a što je postavio "odbranu" u sred vukovara a ne ispred i odande tukao po jna... zna i budala... zato ne laži o tom medjunarodno priznata, a krvav gradjanski rat počeo secesijom i ubistvima kao 1941..
Last edited by drugrankovic on 15 Jun 2014, 10:54, edited 1 time in total.
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

JCR
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by JCR » 15 Jun 2014, 10:52

Ne hodaju kamile po Saraj'vu već po Beogradu. Za više informacija podojite još kojeg arapa da vam gradi Beograd ;)

Tatanka
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by Tatanka » 15 Jun 2014, 10:55

@rankovic

jah...
Bolje je uzivati i kasnije se kajati, nego se kajati sto nisi uzivao...
Giovanni Boccaccio

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14303 times
Been thanked: 9887 times

Post by Julia-Klara » 15 Jun 2014, 11:35

i tako donese rankovic politiku i na ovu temu :kafa
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 15 Jun 2014, 12:46

ma rankovic je zlikovac

Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1391 times

Post by Mala_Mu » 15 Jun 2014, 12:49

Bambi wrote:Nemam u reali mnogo prijatelja (sto znaci da nisam toliko 'otvorena')
hehehe isto :D S tim da sam ja isla na operaciju krajnika , i nisam kao daidza :plavi

:hihi :hihi :hihi

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara » 15 Jun 2014, 12:52

nisam to rekla,ali si dosadan kada je u pitanju tvoje vidjenje svijeta...
ja bih ti recimo, preporucila da sebi otvoris temu ( a mislim da vec jesi) , pa tamo zapisuj svoja razmisljanja i vidjenja svijeta, dozivljaje, dogadjaje... koga zanima doci ce procitace (kao sto sam ja procitala tvoju pricicu), i mirna bosna

ovako svaku temu vodis u istom smijeru... prijateljski savjet... i ne znam otkud toliko frustriranosti u tebi, i ideja da si toliko bitan faktor da te neko mora voljeti ili mrziti ... opusti se malo

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 15 Jun 2014, 13:17

Julia-Klara wrote:nisam to rekla,ali si dosadan kada je u pitanju tvoje vidjenje svijeta...
ja bih ti recimo, preporucila da sebi otvoris temu ( a mislim da vec jesi) , pa tamo zapisuj svoja razmisljanja i vidjenja svijeta, dozivljaje, dogadjaje... koga zanima doci ce procitace (kao sto sam ja procitala tvoju pricicu), i mirna bosna

ovako svaku temu vodis u istom smijeru... prijateljski savjet... i ne znam otkud toliko frustriranosti u tebi, i ideja da si toliko bitan faktor da te neko mora voljeti ili mrziti ... opusti se malo

upravo sebe opisuješ u onome "neki faktor"...
gledajuci postove ili chet kad i skoro svi zacute ili se priblizno slozhe jedni s drugima, istrchi dezhurni mimo svetski filozof ... dzulijeta... i pochne...

ko da je dekan filozofije

dokaz druže rankoviću:

događaj sa bilmezom od bivše prijateljice:

priča poprimila nedeljno raspravljanje i kuknjavu kao mi smo bile sad je ... na rodjendan ili ne? tu bi or not tu bi jbt...
i kad joj se jasno ukaze da nije bilmez kriv za reakciju "najbolje" drugarice koja iz prve se namrshti i zacuta s njom... vec upravo prijateljica koja je pokazala da je to prijateljtsvo plitko a ne toliko kolko se mislilo jer mozhe bilmez doć i reć "klara je silovala male dečake!" zar ne? al kad neko nekom dugo godina veruje on u to poverovat neće bar dok ne popriča s klarom...

stvar apsolutno jasna, klara je tu povredjena od nje. ali ne, klari je potrebna dramaturgija, pazhnja, i preprichavanje kako sad nije vishe kao pre, a prijateljici je krivo kao i njoj.. tj jebale bi se da im ne udje... pa ushlo je, nije bitno ko ga uterao, ushlo je...

to prijateljstvo s strane te osobe je bilo plitko i palo je na prvom ispitu , ni malo velikom...

i kad joj se to kazhe, dotichna ima replike pa ovo pa ono... danima mesha babe i zhabe, kakvo obostrano najbolje prijateljstvo kur moj

toliko o tome ko smatra da je neki faktor i da je njegova poslednja...

filozofija je na fakultetu pa tamo raspravite tu zavrzlamu s tim bilmezom kad vec ti nije jasno...

jebe se ranku da bude neki faktor ovde... :haha

ima ranko i svojih kojekavih ... da bi sad brinuo oćel ovde bit ko dzulijeta klara...

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara » 15 Jun 2014, 13:56

nije tebi lako ni malo

Bambi
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Bambi » 15 Jun 2014, 14:02

Mala mu.. vidim da se u svemu slazemo a eto ispade k'o da smo sestre :D. (samo sto je moja sister totalno drugacija od mene :grana ) :D.

Post Reply

Return to “Upoznaj forumase da bi ih volio”