Primjećujete li druge?

Diskusije o ljubavi, vezama, prijateljima...

Moderator: spacebound

vila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 444 times
Been thanked: 801 times
Status: Offline

Re: Ispovijest prevarene žene….

Post by vila » 20 Dec 2021, 11:29

Zagorka wrote: 20 Dec 2021, 10:20
spacebound wrote: 20 Dec 2021, 09:47 Ja mislm da je 20 stranica offtopica dosta, ha? Sta vi mislite?
Nije strogi off. Vijest je nevjerstvo. Tu smo. Zavrsice svakako tema uskoro. Napisacu sta sam odlucila jer im dugujem.
Ako mozes cekati, cekaj i neka teme. Ili je preimenuj, zamolila sam moderaciju ako hoce da i to uradi.
Ako je golem problem, a ti brisi, kljucaj, radi sto te volja.
Napisat cu drugdje. Na trosjedu isl.
Eto. U zdravlje. A sad kako rekoh odoh raditi da razbistrim um.
Oces da ti zakompliciram razmisljanje?
:D.

bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 225 times
Been thanked: 359 times

Post by bosnjakinja » 20 Dec 2021, 12:28

Zagorka ko tipicno zensko zaljubila se u muskarca koji je pri tome zauzet.Jos gore sto nije ni zakonski vezan za tu zenu svoju a opet ostaje sa njom sto dokazuje da mu je stalo do nje.I plus padas na poznate svalerske price "ja i ona odavno ne spavamo zajedno,ali navika jbg"/radi djece(ovaj nema ni djecu kao opravdanje i opet padas)

kada ti muz sazna odjebat ce te kao kantu za smece,a on ce svoju ubjedit da mu oprosti 100%.Isti slucaj mi se desio u komsiluku...udata zena zapocela s nekim ozenjenim,njegova zena sazna posalje sve poruke muzu te svalerke...on nju odjebe,a ovaj uspije ubjedit zenu da mu oprosti

muskarci su to,komsinica kasnije iz ocaja pisala zeni njegovoj kako joj je on izjavljivao ljubav i sve sto je zavrsilo da joj on dodje na vrata i zaprijeti da se vise ne obraca njegovoj zeni...koje ponizenje jbg

bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 225 times
Been thanked: 359 times

Post by bosnjakinja » 20 Dec 2021, 12:38

bosnjakinja wrote: 20 Dec 2021, 12:28 Zagorka ko tipicno zensko zaljubila se u muskarca koji je pri tome zauzet.Jos gore sto nije ni zakonski vezan za tu zenu svoju a opet ostaje sa njom sto dokazuje da mu je stalo do nje.I plus padas na poznate svalerske price "ja i ona odavno ne spavamo zajedno,ali navika jbg"/radi djece(ovaj nema ni djecu kao opravdanje i opet padas)

kada ti muz sazna odjebat ce te kao kantu za smece,a on ce svoju ubjedit da mu oprosti 100%.Isti slucaj mi se desio u komsiluku...udata zena zapocela s nekim ozenjenim,njegova zena sazna posalje sve poruke muzu te svalerke...on nju odjebe,a ovaj uspije ubjedit zenu da mu oprosti

muskarci su to,komsinica kasnije iz ocaja pisala zeni njegovoj kako joj je on izjavljivao ljubav i sve sto je zavrsilo da joj on dodje na vrata i zaprijeti da se vise ne obraca njegovoj zeni...koje ponizenje jbg
I jos da dodam,ni jedan nece reci ali on u sebi misli ..vidis ona muza prevarila,ona nije zena sa kojom bi ja sutra pravio djecu i porodicu! nisi "wife material" za jednog muskarca.To da ce on ostaviti zenu za tebe i voljeti te...to sanjaj

s druge strane ako te pali pomisao na zabranjen sex,rizikuj...ali zene uvijek umjesaju emocije i tu je problem

Mirelam
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 35 times
Been thanked: 345 times

Post by Mirelam » 20 Dec 2021, 13:01

Mislim da čovjeka treba pozvati na forum da čujemo i njegovu verziju, kakve su mu namjere, njegove sumnje i to. :ooo

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1512 times
Been thanked: 2869 times

Post by Mutevelija » 20 Dec 2021, 13:03

bosnjakinja wrote: 20 Dec 2021, 12:38
bosnjakinja wrote: 20 Dec 2021, 12:28 Zagorka ko tipicno zensko zaljubila se u muskarca koji je pri tome zauzet.Jos gore sto nije ni zakonski vezan za tu zenu svoju a opet ostaje sa njom sto dokazuje da mu je stalo do nje.I plus padas na poznate svalerske price "ja i ona odavno ne spavamo zajedno,ali navika jbg"/radi djece(ovaj nema ni djecu kao opravdanje i opet padas)

I jos da dodam,ni jedan nece reci ali on u sebi misli ..vidis ona muza prevarila,ona nije zena sa kojom bi ja sutra pravio djecu i porodicu! nisi "wife material" za jednog muskarca.To da ce on ostaviti zenu za tebe i voljeti te...to sanjaj

s druge strane ako te pali pomisao na zabranjen sex,rizikuj...ali zene uvijek umjesaju emocije i tu je problem
Svaka.mu cast, na jednu sjebanu zenu u zivottu iss.10 muskaraca kijoem je zena unistila zivot.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 20 Dec 2021, 13:06

Zene koje pravdaju potrncijalni Zagorcib cin, su gore od samih zrna koje varaju muskarce.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Re: Primjećujete li druge?

Post by Mutevelija » 20 Dec 2021, 13:15

Chapter: Regarding the woman of Juhainah whom the prophet (pbuh) ordered to be stoned(25)باب الْمَرْأَةِ الَّتِي أَمَرَ النَّبِيُّ صلى الله عليه وسلم بِرَجْمِهَا مِنْ جُهَيْنَةَ
) Buraidah said:
A woman of Ghamid came to the Prophet (ﷺ) and said: I have committed fornication. He said: Go back. She returned, and on the next day she came to him again, and said: Perhaps you want to send me back as you did to Ma’iz b. Malik. I swear by Allah, I am pregnant. He said to her: Go back. She then returned and came to him the next day. He said to her: Go back until you give birth to a child. She then returned. When she gave birth to a child, she brought the child to him, and said: Here it is! I have given birth to it. He said: Go back, and suckle him until you wean him. When she had weaned him, she brought him (the boy) to him with something in his hand which he was eating. The boy was then given to a certain man of the Muslims and he (the Prophet) commanded regarding her. So a pit was dug for her, and he gave orders about her and she was stoned to death. Khalid was one of those who were throwing stones at her. He threw a stone at her. When a drop blood fell on his cheeks, he abused her. The Prophet (ﷺ) said to him: Gently, Khalid. By Him in whose hand my soul is, she has reported to such an extent that if one who wrongfully takes extra tax were to repent to a like extent, he would be forgiven. Then giving command regarding her, prayed over her and she was buried.

JEDINI ISKUP GRIJEHA ZA BLUD JE KAMENOVANJE.
Nema iskupa drugog, taj grijeh ostaje i ne moze se drugacije iskupiti
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

edo_79
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 464 times
Been thanked: 1409 times

Post by edo_79 » 20 Dec 2021, 13:15

Ako si u vezi, braku, nema šta da te dovede u iskušenje da gledaš i ''hvataš krivine'' jer ako to činiš onda nisi u vezi, braku iz pravih razloga, negdje si se zaj*bo .....
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 20 Dec 2021, 13:20

PUno vam je holywood isprao mozak i oni romanticni romani.

Dje je moral?

Trebamo svi biti swingeri onda.

A ko garantuje ako bi Zagorka prevarila muza da to ne bi uticalo na njen moralni integritet?

PRevari muza danas, sutra slaže, prekosutra ukrade.

NE mozete me ubijediti da bi se zadrzalo na tome samo.
I da ne bi uticalo na licnost i karakter.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Venera
Seksologinja
Seksologinja
Has thanked: 1306 times
Been thanked: 716 times

Post by Venera » 20 Dec 2021, 13:23

Zagorka wrote: 25 Apr 2013, 15:06 Ne znam,za 20-30 godina sta ce biti,ne smije se insan zakleti,iako sad imam dojam da ce sve ostati isto,ali javim vam se tada :oo

I ko je taj Eko sto ti ulazi u kancelariju,to onaj Ekrem crni,kovrdzavi? :oo :ble
Nije toliko od '13te do' 21ve :valja

Život :srce
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"

Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera » 20 Dec 2021, 13:31

Luna. wrote: 25 Apr 2013, 15:02
Dalia wrote:Ma nisam ja to mislila toliko bukvalno jel primjetite druge ljude, logično da primjetite, svi gledamo i žensko i muško...
nego sam mislila u smislu, je li vam se dešava da vam se neko svidi (ne samo da bi ga 'potrošili' :D ) da pomislite kako bi se moli
vidjeti zajedno s tom osobom ....ovo pitam jer sam par puta čula da ljudi kažu da ako voliš stvarno svog izabranik/izabranicu
kao da druge ljude ne percipiraš više u tom smislu, a to mi se čini malo ko naučna fantastika pa pitam vas...
a ja sam mlađahna ja i nemam neko mišljenje nit ja smatram da ' se pogled ne smije skrenuti' , nego me zanima vaše iskusnije mišljenje :D
joj ovo mi je najbolje :plavi

dalia, svi ce ti rec, da, ako nekog volis, ne mozes i neces pozeljet drugu osobu i da oni nikad nisu.. neki vjeruju da je stvarno tako a vecina ih laze... ja mislim da je ljudski da nam se desi nakon 20-30 godina veze, da imamo oci za druge oko nas... nista to nije strasno, po meni.. ja sam to vec pisala a vecina ne dijeli moje misljenje, kad bi se moj muz malkice zaljubo u neku drugu, ja bi samo zazmirila i pravila se d ane vidim.. znam da bi ga proslo brzo...

jebat ga, ne znam ni sta sam vise napisala, stalno mi eko ulazi ukancelariju :123
Lana, zanimljivo :ok

Ja sinoc napisah kako mi je oženjen prijatelj zaljubljen, ali ne znam, da li bi ga brzo prošlo. Meni je rekao, ona odlazi iz grada, poželim opet novu zaljubljenost. A živi u dobrom braku.

Dori
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 15060 times
Been thanked: 14791 times

Post by Dori » 20 Dec 2021, 13:40

Mutevelija wrote: 20 Dec 2021, 13:15 JEDINI ISKUP GRIJEHA ZA BLUD JE KAMENOVANJE.
De ba Mute :grana
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 39756 times
Been thanked: 25754 times
Status: Online

Post by Rum » 20 Dec 2021, 13:41

Samo prevarene :heidi2
Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.

Zanki
saudade
saudade
Has thanked: 25444 times
Been thanked: 29160 times

Post by Zanki » 20 Dec 2021, 13:42

nebitni su, mogu ih samo sprdat

Koraci_u_noci
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 8858 times
Been thanked: 9442 times
Status: Online

Post by Koraci_u_noci » 20 Dec 2021, 13:43

Ne primjecujem ni prve, a kamoli druge
Pobjeci sad od svega zelim

edo_79
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 464 times
Been thanked: 1409 times

Post by edo_79 » 20 Dec 2021, 13:46

Zanki wrote: 20 Dec 2021, 13:42 nebitni su, mogu ih samo sprdat
Triba li ih primjećivat? Ako si u sritnoj vezi, ne triba ..... Ende :hihi :hihi
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."

Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera » 20 Dec 2021, 13:46

Mutevelija wrote: 20 Dec 2021, 13:15 Chapter: Regarding the woman of Juhainah whom the prophet (pbuh) ordered to be stoned(25)باب الْمَرْأَةِ الَّتِي أَمَرَ النَّبِيُّ صلى الله عليه وسلم بِرَجْمِهَا مِنْ جُهَيْنَةَ
) Buraidah said:
A woman of Ghamid came to the Prophet (ﷺ) and said: I have committed fornication. He said: Go back. She returned, and on the next day she came to him again, and said: Perhaps you want to send me back as you did to Ma’iz b. Malik. I swear by Allah, I am pregnant. He said to her: Go back. She then returned and came to him the next day. He said to her: Go back until you give birth to a child. She then returned. When she gave birth to a child, she brought the child to him, and said: Here it is! I have given birth to it. He said: Go back, and suckle him until you wean him. When she had weaned him, she brought him (the boy) to him with something in his hand which he was eating. The boy was then given to a certain man of the Muslims and he (the Prophet) commanded regarding her. So a pit was dug for her, and he gave orders about her and she was stoned to death. Khalid was one of those who were throwing stones at her. He threw a stone at her. When a drop blood fell on his cheeks, he abused her. The Prophet (ﷺ) said to him: Gently, Khalid. By Him in whose hand my soul is, she has reported to such an extent that if one who wrongfully takes extra tax were to repent to a like extent, he would be forgiven. Then giving command regarding her, prayed over her and she was buried.

JEDINI ISKUP GRIJEHA ZA BLUD JE KAMENOVANJE.
Ovo je odvratan gest Muhameda :lud :sok

Zanki
saudade
saudade
Has thanked: 25444 times
Been thanked: 29160 times

Post by Zanki » 20 Dec 2021, 13:47