E nes.Idi u tucepe.Bobi wrote: 19 Jan 2024, 15:23 Koliko su ti aranzmani za Tajland sto Zanki spominje...za jednu osobu?
Toksicne veze
Moderator: spacebound
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2582 times
- Been thanked: 21503 times
- Status: Offline
Re: Toksicne veze
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Zanki
- saudade
- Has thanked: 25219 times
- Been thanked: 28964 times
Tri put minimum jeftinije, neg u Tučepi...Bobi wrote: 19 Jan 2024, 15:23 Koliko su ti aranzmani za Tajland sto Zanki spominje...za jednu osobu?
Al to kad dođe Calla ona je mesečini išla par puta i pisala o tome.
- Bobi
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 688 times
- Been thanked: 1343 times
- immuno
- Forum [Bot]
- Has thanked: 12123 times
- Been thanked: 12717 times
- Status: Online
- Zanki
- saudade
- Has thanked: 25219 times
- Been thanked: 28964 times
Joj bukvalisto, nie ni čudo da si ti ka mod više ovdje neg na SvOm forumu... Polako izravnat ćemo te
Nego odi napravi sebi riblju čorbu od lososa, guglaj recept bude njami
- Bobi
- Aktivni forumaš
- HAVANA
- Pituljica
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2181 times
- Been thanked: 3824 times
MA sigurno da je lakse bit svoj s nekim ko ti je prisan, ali imat vremena za svakog, sa mu pridjes I obratis se ugodnim tonom, a na kraju Dana kmecat Kako vazdan od posla nisi imao vremena za mene....HAVANA wrote: 19 Jan 2024, 15:22Upravo tako.I ja se svakom smjeskam i javim na telefon, nazor ljubazan i kad mi nije do toga a njoj prospem zuc…Ja kome cu. Al to izadje na to da mi se ruga i imitira me kako pricam sa drugim,podjebava me sto njoj tako,fol se nesta sporjeckamo i duri se neko,jedno 7 minuta i ko da nista nije bilo…Nista tu toksicno nema.Tu je neko s kim mozes i sutit i zagalamit i bit nadrkan,normala.Ne mogu vazda leptirici bit i sve divno i krasno.A ako osjetis vezu toksicnom,bjezi.Dori wrote: 19 Jan 2024, 14:13 Sto moja mama kaze cim se nesto kontas, nista od toga.
Samim tim da pricamo na temi "Toksicne veze" je znak kako dozivljavas tu vezu...
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- HAVANA
- Pituljica
Pa i ja to tako,i kad me nazove vazda potrefi kad je nesta,menscini nikad me nije nazvala kad mi je dosadno.Il lezim pod autom ,il blejim musteriji u facu,vazda kad je tako zvoni telefon…Naravno prekinem je.Onda dodjem nadrkan cesto…Al naucila vise,pojedem nesta,popijemo kafu i to je to…Il hajmo negdje il hajmo nesta…Nemoj mi samo s vrata nista pricat ni sta treba i sta moramo,pusti jedno sat pa onda…Nauci se to u hodu…Sve je to ok ako osjetis da te voli i postuje…Ako osjetis drugacije,zajebi to.Nora Ibsenova wrote: 19 Jan 2024, 15:44MA sigurno da je lakse bit svoj s nekim ko ti je prisan, ali imat vremena za svakog, sa mu pridjes I obratis se ugodnim tonom, a na kraju Dana kmecat Kako vazdan od posla nisi imao vremena za mene....HAVANA wrote: 19 Jan 2024, 15:22
Upravo tako.I ja se svakom smjeskam i javim na telefon, nazor ljubazan i kad mi nije do toga a njoj prospem zuc…Ja kome cu. Al to izadje na to da mi se ruga i imitira me kako pricam sa drugim,podjebava me sto njoj tako,fol se nesta sporjeckamo i duri se neko,jedno 7 minuta i ko da nista nije bilo…Nista tu toksicno nema.Tu je neko s kim mozes i sutit i zagalamit i bit nadrkan,normala.Ne mogu vazda leptirici bit i sve divno i krasno.A ako osjetis vezu toksicnom,bjezi.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
HAVANA wrote: 19 Jan 2024, 15:55Pa i ja to tako,i kad me nazove vazda potrefi kad je nesta,menscini nikad me nije nazvala kad mi je dosadno.Il lezim pod autom ,il blejim musteriji u facu,vazda kad je tako zvoni telefon…Naravno prekinem je.Onda dodjem nadrkan cesto…Al naucila vise,pojedem nesta,popijemo kafu i to je to…Il hajmo negdje il hajmo nesta…Nemoj mi samo s vrata nista pricat ni sta treba i sta moramo,pusti jedno sat pa onda…Nauci se to u hodu…Sve je to ok ako osjetis da te voli i postuje…Ako osjetis drugacije,zajebi to.Nora Ibsenova wrote: 19 Jan 2024, 15:44
MA sigurno da je lakse bit svoj s nekim ko ti je prisan, ali imat vremena za svakog, sa mu pridjes I obratis se ugodnim tonom, a na kraju Dana kmecat Kako vazdan od posla nisi imao vremena za mene....
Nisi razumio
MI radimo zajedno. U 8 sati svakom od 10 drugih ljudi u uredu ce pric da baci neku suplju, zezanciju, nesto, sem meni. A onda kad se navecer posvadjamo, eto izvini frustriran Sam poslom, nisam te citav Dan stigao vidjet
Pa Kako mozes odvojit vrijeme da pridjes I bacis zezanciju s kegicom, a ne sa mnom
Evo najnoviji primjer bisera,, poslao mi je jutros neki clanak, I ja Sam stigla samo lajkat, nisam konebtarisala nista jer nisam imala vremena, otvorim sad viber, on izbrisao svoje zadnje poruke

Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 20941 times
- Been thanked: 5666 times
Nora Ibsenova wrote: 19 Jan 2024, 10:33Necu da optuzujem posao jer ne samo vadjenje izlazne karte, nije posao kriv.Chan wrote: 19 Jan 2024, 10:29 Taj rad zajedno je rasturio većinu veza i brakova u mom okruženju. Nije to lako.
Poz Noro![]()
On ce isto vrijeme na kraju dana kmecat Kako je posao kriv sto mi ni rucak ne mozemo pojest zajedno, a svaku pauzu ce iskoristit u razgovoru I druzenju sa nekim drugim. I onda na kraju dana, jao kakav je haos bio, nisam te ni Vidio (BTW radimo u istoj prostoriji, jednom velikom uredu otvorenog plana.
Tako da, Sita Sam ja tih prica, posao..
Noro, hljeba mi, samo noga u tome ce ti pomoci-nogiraj i uzivaj u zivotu, taj partner vise nije za te, vjerojatno to i sama znas

Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
- HAVANA
- Pituljica
Ne znam,ne mozemo ti mi to rec.Ti to osjetis sta je.Tako i postupi.Vjerovatno i mene neka druga ne bi trpila ali moja shvata zasto nesto radim i za koga…Drugacije ne znam i ne mogu.Ok,poso,frka…Sta je kad ste sami,kad otputujete negdje…Imate li slobodno zajednicko vrijeme i kako ga provodite,sretni,zadovoljni…?Nora Ibsenova wrote: 19 Jan 2024, 15:58HAVANA wrote: 19 Jan 2024, 15:55
Pa i ja to tako,i kad me nazove vazda potrefi kad je nesta,menscini nikad me nije nazvala kad mi je dosadno.Il lezim pod autom ,il blejim musteriji u facu,vazda kad je tako zvoni telefon…Naravno prekinem je.Onda dodjem nadrkan cesto…Al naucila vise,pojedem nesta,popijemo kafu i to je to…Il hajmo negdje il hajmo nesta…Nemoj mi samo s vrata nista pricat ni sta treba i sta moramo,pusti jedno sat pa onda…Nauci se to u hodu…Sve je to ok ako osjetis da te voli i postuje…Ako osjetis drugacije,zajebi to.
Nisi razumio
MI radimo zajedno. U 8 sati svakom od 10 drugih ljudi u uredu ce pric da baci neku suplju, zezanciju, nesto, sem meni. A onda kad se navecer posvadjamo, eto izvini frustriran Sam poslom, nisam te citav Dan stigao vidjet
Pa Kako mozes odvojit vrijeme da pridjes I bacis zezanciju s kegicom, a ne sa mnom
Evo najnoviji primjer bisera,, poslao mi je jutros neki clanak, I ja Sam stigla samo lajkat, nisam konebtarisala nista jer nisam imala vremena, otvorim sad viber, on izbrisao svoje zadnje poruke![]()
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
A ne znam, putujemo vikende I da, Bude lijepoHAVANA wrote: 19 Jan 2024, 16:14Ne znam,ne mozemo ti mi to rec.Ti to osjetis sta je.Tako i postupi.Vjerovatno i mene neka druga ne bi trpila ali moja shvata zasto nesto radim i za koga…Drugacije ne znam i ne mogu.Ok,poso,frka…Sta je kad ste sami,kad otputujete negdje…Imate li slobodno zajednicko vrijeme i kako ga provodite,sretni,zadovoljni…?Nora Ibsenova wrote: 19 Jan 2024, 15:58
Nisi razumio
Evo najnoviji primjer bisera,, poslao mi je jutros neki clanak, I ja Sam stigla samo lajkat, nisam konebtarisala nista jer nisam imala vremena, otvorim sad viber, on izbrisao svoje zadnje poruke![]()
Ali ja necu ba vikendima da zivim I da moram molit za znakove paznje
Primjer, radimo zajedno, mene da pokupi prije posla treba mu kilometer da produzi, ali uredno on dolazi autom, ja dolazim taksijem..
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 20941 times
- Been thanked: 5666 times
Nora Ibsenova wrote: 19 Jan 2024, 13:10 Ljudi, meni je na ljeto 30, nisam ni ja vise u cvjetu mladosti
a sto ne bi bila, najljepse i najbolje godine, nemoj bit' budala, pametna, umijes sa ljudima, humor samo takav, ljepotica, nemoj da pojdem lajat'

Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
- Bobi
- Aktivni forumaš
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15049 times
- Been thanked: 14783 times
I poslije tih 7 min počnete nešto bezveze pričati. Ono “jesi vidio da imaju vrata na frižideru?”HAVANA wrote: 19 Jan 2024, 15:22Upravo tako.I ja se svakom smjeskam i javim na telefon, nazor ljubazan i kad mi nije do toga a njoj prospem zuc…Ja kome cu. Al to izadje na to da mi se ruga i imitira me kako pricam sa drugim,podjebava me sto njoj tako,fol se nesta sporjeckamo i duri se neko,jedno 7 minuta i ko da nista nije bilo…Nista tu toksicno nema.Tu je neko s kim mozes i sutit i zagalamit i bit nadrkan,normala.Ne mogu vazda leptirici bit i sve divno i krasno.A ako osjetis vezu toksicnom,bjezi.Dori wrote: 19 Jan 2024, 14:13 Sto moja mama kaze cim se nesto kontas, nista od toga.
Samim tim da pricamo na temi "Toksicne veze" je znak kako dozivljavas tu vezu...

”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
Ako je tako sad, možeš li uopste zamisliti kako bi izgledalo biti u braku ili imati djecu sa takvom osobom?Nora Ibsenova wrote: 19 Jan 2024, 16:19
A ne znam, putujemo vikende I da, Bude lijepo
Ali ja necu ba vikendima da zivim I da moram molit za znakove paznje
Primjer, radimo zajedno, mene da pokupi prije posla treba mu kilometer da produzi, ali uredno on dolazi autom, ja dolazim taksijem..
Sada bi vam trebalo biti najbolje….Sad ste sve jedno drugom. Ili bi bar tako trebalo da bude….
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
Kao da gledam nace se neki drugi koji će naletiti u pravo vrijeme, dati ti sve sto trebaš i bez problema osvojiti tvoju pažnju. Ispuniti tu prazninu.
Onda će ovom doći “iz guzice u glavu” šta je izgubio i pokusace na sve načine da te vrati i da ti pokaže kako si pogrijesila. Da je on bolji i da može bolje od onog kakav je bio….
Hej koliko sam puta vidjela ovaj scenario….
Ima ih dosadnih k’o sivonje….Cura se i uda, dzaba to njima. Povrijedis im ego i onda ne odustaju….
Onda će ovom doći “iz guzice u glavu” šta je izgubio i pokusace na sve načine da te vrati i da ti pokaže kako si pogrijesila. Da je on bolji i da može bolje od onog kakav je bio….
Ima ih dosadnih k’o sivonje….Cura se i uda, dzaba to njima. Povrijedis im ego i onda ne odustaju….
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20577 times
- Been thanked: 18582 times
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
MA kakvi, nije ti ovaj iz te price.Dori wrote: 19 Jan 2024, 16:40 Kao da gledam nace se neki drugi koji će naletiti u pravo vrijeme, dati ti sve sto trebaš i bez problema osvojiti tvoju pažnju. Ispuniti tu prazninu.
Ja ako krenem pricu o raskidu, on ne kaze, pa daj da se potrudim, nego eto ti si tako odlucila I to je to, sta ja tu mogu...
A o seksu da ne pricam..