Sta ti je diplomatijabagra wrote: 09 Jun 2021, 10:45a ljep je sto jes jes![]()
al nije moj typ znas da ja preferiram male![]()
pricamo jos o autima jel
ma okej... i jedno i drugo preferiram malo![]()
eh, vako
da mi te bi izvozat![]()
il bilo kako![]()

Moderator: Krokodil Behko
Sta ti je diplomatijabagra wrote: 09 Jun 2021, 10:45a ljep je sto jes jes![]()
al nije moj typ znas da ja preferiram male![]()
pricamo jos o autima jel
ma okej... i jedno i drugo preferiram malo![]()
eh, vako
da mi te bi izvozat![]()
il bilo kako![]()
Ford za razliku od Volkswagen korporacije ne samelje dijelove od Porschea i Audija u Passata. Da ne pričamo o Amaroku ako ti ode 4x4 pogon mozes samo spavat u njemu jer nije Volkswagenov pogon.greeneyes wrote: 09 Jun 2021, 10:34Zato ga u dijelovima kupis jos triputCikCikCikPogodi wrote: 09 Jun 2021, 10:15 Ford ce sa cijenama pojesti Europljane
$20.000 Ford Maverick Hybrid
Ovaj ce vrlo vjerojatno biti dostupan i u Europi.
![]()
![]()
CikCikCikPogodi wrote: 09 Jul 2021, 20:42 Vidi se da je kod kuce raden i da nema ni cenife al barem se moze spavat.
![]()
takoe kolegaEmirTr wrote: 04 Aug 2021, 10:41 Kažu da slika govori više od 1000 riječi. Iako dva Forda nedostaju ( nemam sliku sa njima na ovom mjestu) evo prvi i četvrti. Mislim da je sasvim jasno koja mi je omiljena automobilska marka.
P.S. Slika nosi naziv: "Zajedno smo rasli, moji Fordovi i ja"![]()
Kako se popravi kada se stisne pogrešna reakcija? ... opet sam bez naočala klikao.....bagra wrote: 04 Aug 2021, 10:51 takoe kolega
svaka cast![]()
da proslavimo
jednom nadasve
veselom reklamicom
doso direktor maloprije s njim, evo peglam ga da mi da kljuceve al slabo ne pali nista
direktor ti vozi street race ?Beni wrote: 04 Aug 2021, 14:12ktor maloprije s njim, evo peglam ga da mi da kljuceve al slabo ne pali nista![]()
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 0 guests