Sta ste najpodlije u zivotu uradili

Predstavite se

Moderator: Krokodil Behko

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 1019 times
Been thanked: 1558 times
Status: Offline

Re: Sta ste najpodlije u zivotu uradili

Post by tuzlak1212 » 01 Jul 2026, 21:51

Maja wrote: 01 Jul 2026, 21:23 Al zamislite osjecaj kad cetvero ljudi prica i pljuje po anonimcu koji je prijavio sina od ovog jednog a ti sjedis i slusas znajuci da si ti taj anonimac
sad me podsjeti, ja nekad davno kad sam se tek zaposlio, u prvim danima na poslu ispod mene u WC-u pukne daska i ja se pravim mrtav, dje cu priznat tek se zaposlio, ima nas dosta neko ce vidjet i zamjenit ko da je bitno
i neka kafa, u krugu oni opleli po jendom debelom starijem kolegi u njegovom odsustvu, on je, ha ha, vam tam sve ono kako debeli seru itd, i od muke i zalosti priznam da sam ja da prekinu o njemu tako pricat :valja

Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 47 times
Been thanked: 1019 times

Post by Sibila » 02 Jul 2026, 00:07

tuzlak1212 wrote: 01 Jul 2026, 21:51
Maja wrote: 01 Jul 2026, 21:23 Al zamislite osjecaj kad cetvero ljudi prica i pljuje po anonimcu koji je prijavio sina od ovog jednog a ti sjedis i slusas znajuci da si ti taj anonimac
sad me podsjeti, ja nekad davno kad sam se tek zaposlio, u prvim danima na poslu ispod mene u WC-u pukne daska i ja se pravim mrtav, dje cu priznat tek se zaposlio, ima nas dosta neko ce vidjet i zamjenit ko da je bitno
i neka kafa, u krugu oni opleli po jendom debelom starijem kolegi u njegovom odsustvu, on je, ha ha, vam tam sve ono kako debeli seru itd, i od muke i zalosti priznam da sam ja da prekinu o njemu tako pricat :valja

Radila ja u povecem kolektivu, sve nam kristalno cisto. .cistacice dolaze i prije i poslije posla.
Najniza na polozaju: kafe kuharica digne hampu da je wc uzas zivi bla bla...cak nagovori neku da otstampa naljepnicu i zalijepi to u vc da se vidi itd.

Direktorica licno ..slucajno usla ..vidi to.
Kafe kuharica je ugl. sve to napuhala nadodala i naravno zavrsila sa aritmijom srca nakon sto je direktorica pozvala na par oktava kod sebe :D.

amidza idriz
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 3234 times
Been thanked: 1461 times

Post by amidza idriz » 02 Jul 2026, 00:13

A sta ako i oni znaju ko je taj anonimac.

Ja sam najvecu glupost napravio kada sam otisao kod covjeka da vrati posudjeni novac ocu.
Covjek se malo iznenadio, izvadio pare i dao. Naravno da sam taj novac potrosio i pravio se lud dok bruka nije pukla.

Ni dan danas ne vjerujem da sam mogao takvu glupost napraviti. :grana :zid
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#

Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 47 times
Been thanked: 1019 times

Post by Sibila » 02 Jul 2026, 00:14

Lagala
Tracala
Landarala
Ostajala do kasno
Iskoristavala dobrotu roditelja
Imala veza , vezica itd.
Ugl bilo je svasta.

Broj 1 je :
Iz kuhinje se u noci uvukla u sobu, sa stola maznem dioptrijske cvike svome..
U kuhinji ih stanem lomit ..ugl.skontam da je okvir neki gumeni i jedva se izborim da izbijem stakla itd.
O jutru, kad je svanulo ..ne bih :ooo

Post Reply

Return to “Upoznaj forumase da bi ih volio”