Ojj, pa kako slatko bebironce stiglo u tareta u familiji.
cestitam tati Sonyju I njegovoj supruzi
a posebne cestitke idu djedu Taretu.,ja mislim da ti je ovo najsretniji dan u zivotu, ajd priznaj.
Moderator: spacebound
Taare wrote: 20 Jul 2023, 14:21Oj Bože dragi kad ja moram raspravljat sa ženama kod kojih je osnovni kriterij za kvalitet taj je l slatko il nije.
ako ne bude za trke, prodat ću ga tebi pa snimajte indijanske filmove.
u glavnim ulogama julija ko geronimo i telence ko njezin best frend koji je nosi u nove pobjede![]()
Ma jok. Soni je glavni. Kobila je tu samo zbog sonija. Ždrebe je tu samo zbog sonija.
Taare wrote: 20 Jul 2023, 14:14Pa vidiš da je alat. To je prilično zastupljena boja među engleskim konjima.Julia-Klara wrote: 20 Jul 2023, 14:10 pa eto, i Soni ima bijeli biljeg na glavi, sta te telence onda cudi...sav je na oca![]()
Dakle, crvenkasto-žuti konj sa bijelim biljezima.
ždrebe je trobojno sa ogromnim bjelinama.
U životu sam vidio desetine, možda i stotine engleskih konja al nikad takvu boju.
Neću više o njemu. Nek raste pa ćemo vidjeti.
Samo u faci. I malac ima svijetlu njušku. Mati ima crnu.
E moja ti, dovoljno mi samo da pročitam to soni što si napisala pa da se razniježim i da mi bude toplo oko srca. Volim ga ne mogu ti opisati.
Ah ta ljubavTaare wrote: 20 Jul 2023, 22:54Samo u faci. I malac ima svijetlu njušku. Mati ima crnu.
boja nije ista.
E moja ti, dovoljno mi samo da pročitam to soni što si napisala pa da se razniježim i da mi bude toplo oko srca. Volim ga ne mogu ti opisati.
Da ti je vidjeti kad uđem u njegov tor i počnem ga ganjat, a on kobejagi obori uši i bježi ko kokoš.
Glumi da je sav nekakav smotan. A bježi tako da je samo korak ispred mene.
radoznao ko dijete.
Kad neš radim, dođe i nadviruje se
Smeta a ne možeš ga otjerat. Kobejagi uzmem kamenčić i pogodim ga. On se okrene, ode na ćošak štale i viri
Zna šta znači ne i nemoj.
prospem njoj da jede i prospem njemu.
dok sam blizu i govorim nemoj, kobejagi ignoriše njenu hranu. Aman, ne zanima ga ni sekundu.
Jesam li okrenuo leđa, on nju otjera i jede njeno.
Čim se vratim, pobjegne do svoje kamare i glumi nevinost.
Ona ništa ne zna. Naspram njeg tuta. Stojim ispred njih i kontam, ako je ona konj, soni definitivno nije.
tolika je razlika u inteligenciji.
Taare wrote: 20 Jul 2023, 22:54Samo u faci. I malac ima svijetlu njušku. Mati ima crnu.
boja nije ista.
Da ti je vidjeti kad uđem u njegov tor i počnem ga ganjat, a on kobejagi obori uši i bježi ko kokoš.
Glumi da je sav nekakav smotan. A bježi tako da je samo korak ispred mene.
radoznao ko dijete.
Kad neš radim, dođe i nadviruje se
Smeta a ne možeš ga otjerat. Kobejagi uzmem kamenčić i pogodim ga. On se okrene, ode na ćošak štale i viri
Zna šta znači ne i nemoj.
prospem njoj da jede i prospem njemu.
dok sam blizu i govorim nemoj, kobejagi ignoriše njenu hranu. Aman, ne zanima ga ni sekundu.
Jesam li okrenuo leđa, on nju otjera i jede njeno.
Čim se vratim, pobjegne do svoje kamare i glumi nevinost.
Ona ništa ne zna. Naspram njeg tuta. Stojim ispred njih i kontam, ako je ona konj, soni definitivno nije.
tolika je razlika u inteligenciji.
Ima zato biljeg na ocaTaare wrote: 22 Jul 2023, 21:44 Al soni hoće
mali def nije povuko na oca
Kako ga znam nije potrčao punim šprintom tj dao sve od sebe
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests