Eva: "Ima jabuka!"
Eto sta romantika uradi!

Moderator: spacebound
A duša, nemoj gaMorgen wrote: 17 Aug 2023, 09:50 Ja nisam taj tip, ne volim romantične izjave, ili tepanja ne daj Bože. Jednom mi je jedan rekao pile, ja sam rekla: šta si reko? Drhtavim glasom ponovio je: pile… Ma kakvo te pile snašlo, jesam li ja mala i slatka? drhtavim glasom je reko: nisi…..pa jesi, pa opet nisi. Nisam, rekla sam, NISAM mala i slatka, nemoj da me zoveš pile nikad više u životu.
Istraumatizirala sam sirotog čoveka
A posle mi bilo žaoNice wrote: 17 Aug 2023, 09:55A duša, nemoj gaMorgen wrote: 17 Aug 2023, 09:50 Ja nisam taj tip, ne volim romantične izjave, ili tepanja ne daj Bože. Jednom mi je jedan rekao pile, ja sam rekla: šta si reko? Drhtavim glasom ponovio je: pile… Ma kakvo te pile snašlo, jesam li ja mala i slatka? drhtavim glasom je reko: nisi…..pa jesi, pa opet nisi. Nisam, rekla sam, NISAM mala i slatka, nemoj da me zoveš pile nikad više u životu.
Istraumatizirala sam sirotog čoveka![]()
Možda je htio da kaže da si krupna a da imaš tanke nogeMorgen wrote: 17 Aug 2023, 09:50 Ja nisam taj tip, ne volim romantične izjave, ili tepanja ne daj Bože. Jednom mi je jedan rekao pile, ja sam rekla: šta si reko? Drhtavim glasom ponovio je: pile… Ma kakvo te pile snašlo, jesam li ja mala i slatka? drhtavim glasom je reko: nisi…..pa jesi, pa opet nisi. Nisam, rekla sam, NISAM mala i slatka, nemoj da me zoveš pile nikad više u životu.
Istraumatizirala sam sirotog čoveka
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests