Strahota, na takvo stanje tamo, sad još i borbeimmuno wrote: 11 Feb 2023, 17:48 Bilo je pucnjave al kao sad je vojska tu I austrijanci su se vratili I rade![]()

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Strahota, na takvo stanje tamo, sad još i borbeimmuno wrote: 11 Feb 2023, 17:48 Bilo je pucnjave al kao sad je vojska tu I austrijanci su se vratili I rade![]()
Puno veca strahota je namjerno unistavanje,razaranje i ubijanje,mi svi nekak strasno dozivljavamo prirodnu katastrofu kad milioni ljudi pate,ali ako jos vise miliona pati zbog politike nekih sila to nam cak i normalno bude.
Razumijem ja tebe, ali ti mene baš i neharlekin wrote: 11 Feb 2023, 18:16Puno veca strahota je namjerno unistavanje,razaranje i ubijanje,mi svi nekak strasno dozivljavamo prirodnu katastrofu kad milioni ljudi pate,ali ako jos vise miliona pati zbog politike nekih sila to nam cak i normalno bude.
Godinama se unistavaju gradovi i drzave,milioni bez krova nad glavom ili su pod zemljom,to nije normalno to se moze izbjec,potres ne moze,to nas treba vise pogadjat nego potres a ovi sto koriste tu katastrofu za svoje ciljeve se samo uklapaju u ono sta smo postali,koristi sve sto mozes i gazi druge za svoju korist ili prednost.
Mislim da razumijem,ne mozes shvatit dokle ide muka tih ljudi i kakvi to ljudi mogu u takvoj situaciji mislit jos o tom kako ubit ili napakostit napacenom narodu.Nice wrote: 11 Feb 2023, 18:17Razumijem ja tebe, ali ti mene baš i neharlekin wrote: 11 Feb 2023, 18:16
Puno veca strahota je namjerno unistavanje,razaranje i ubijanje,mi svi nekak strasno dozivljavamo prirodnu katastrofu kad milioni ljudi pate,ali ako jos vise miliona pati zbog politike nekih sila to nam cak i normalno bude.
Godinama se unistavaju gradovi i drzave,milioni bez krova nad glavom ili su pod zemljom,to nije normalno to se moze izbjec,potres ne moze,to nas treba vise pogadjat nego potres a ovi sto koriste tu katastrofu za svoje ciljeve se samo uklapaju u ono sta smo postali,koristi sve sto mozes i gazi druge za svoju korist ili prednost.
Ja dobra vakta za pogana insana, što bi rekao narod.
Pljackaju prodavnice, kriminalcima pogoduje situacija, zivci istroseni sekunda treba I eskalacijaTAFKAP wrote: 11 Feb 2023, 19:36 Ovo za pucnjave, nije vojska, nisu borbene operacije, već pljačke i slično.
Sram ga bilo, mogao je dati barem četverostruko, a da nebi ni osjetio.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/anon ... /230212008. Anonimni muškarac porijeklom iz Pakistana ušao je u ambasadu Turske u SAD i donirao 30 milona dolara žrtvama zemljotresa u Turskoj i Siriji, objavio je pakistanski premijer Shehbazu Sharifu.
Nije jedan covjek, to su pakistanci koji zive ovdje skupili.immuno wrote: 12 Feb 2023, 11:26 Jedan covjek donirao 30 miliona dolara
Qatar 25 miliona km
Austrija 3 miliona eura![]()