Pih
Na toj temperaturi izadjem vani u potkosulji i upalim rostilj.
Moderator: VIP

Pih

Nije ti trebala ovakva najava odlaska na skijanje:
Čovjek bi reko da u nekom mračnom sobičku punom iskapljenih flaša i nagorjelih kašika - dočim kroz neki stari, prašnjavi zvučnik vrišti Kurt Cobain - puniš sačmaricu. Gluho bilo. Pu, pu, pu...hladno je. spusta se neka snijezna magla, osjetim je na kozi, iako je gledam iz daljine. topli dah pretvara staklo u blago mlijecnu povrsinu i sve nestaje. onako, kao samo na tren. neodgodiva je odluka ispred mene, nekoliko koraka udaljena. jos dva, tri gutljaja kafe.

Nije lav

Iziso i ja, nije tolko ocam. I jos maloprije se kupo, bos, nogavice trenerke do koljena dignute, samo metno vindjaku i majcu kratkih rukava

Stos to radit, bolje ti je kupit kilu bokvice i caj pravit, zdravijeShadow wrote: 22 Jan 2024, 00:10ElTriconi wrote: 22 Jan 2024, 00:07
Iziso i ja, nije tolko ocam. I jos maloprije se kupo, bos, nogavice trenerke do koljena dignute, samo metno vindjaku i majcu kratkih rukava
Dje ti je mladost![]()
Kakva mladost trico dragi. To kad skupim love pa se napumpam i utegnem lice.

ElTriconi wrote: 22 Jan 2024, 00:21Stos to radit, bolje ti je kupit kilu bokvice i caj pravit, zdravijeShadow wrote: 22 Jan 2024, 00:10
Kakva mladost trico dragi. To kad skupim love pa se napumpam i utegnem lice.
Mos mislit dadnes petnes hiljada za te operacije kad sta ce ti bit jamije te bakterija, izjede sve. Bolje na hadz otic ocam, ako nista sataru te u stampedu![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Maja wrote: 21 Jan 2024, 19:27 Neki dan covjek mi govori odmah cu ti dati aplikaciju...ja stala, kontam sta ce mi dati, nece mi zar reci da moram nesto instalirati na mob. Kad mi dade papire kojima cu nesto aplicirati![]()

Akrep! Jos goredert wrote: 21 Jan 2024, 21:29da i ti nisi Herkaspacebound wrote: 21 Jan 2024, 12:36 Ja cu onog mog jednog dana ko pile zadavit. Sad sam ga nazvala samo da mu se izbrojim. Magarac mi potrosio i ricinusovo i arganovo ulje za kosu. Pa koji ce k to tebi jbt
Ja se sad nemam cim natrackat. Boga mi cu ga odrobijat![]()
![]()