Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
brale, ja sam svoje otela iz Osijeka i vratila kuci, ni sare nisu imali svi ..............kuca,plac, nista nije nase, rusevina ziva, a srbin u njoj bude nemeres iscerat da si pita..................i haj nekako se to sredi, trazi giometra, svi njihovi, kad raja me uputi i dovedu ga, nea sta, sve super i korektno odradio, platim, cist racun, duga ljubaf.................al' kona, pribjeglica, otela cosak dvorista, mislim da to ni do danas nije vratila, mislim ogradu, exsestra vice, neka je ba, dobra mi je .joooooooooooo, kae nemoj se nervirati ...........................................Fudo, ne proviciraj me
Icu ja s tobom to vracat
Sam nam plati mezu
Zvacemo i Rusmira
Pepisace ti pola Osijeka
nece nikako valjati, ako ja odem dole, Tite mi! ...ne dajte mi da idem, drste me!!!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
brale, ja sam svoje otela iz Osijeka i vratila kuci, ni sare nisu imali svi ..............kuca,plac, nista nije nase, rusevina ziva, a srbin u njoj bude nemeres iscerat da si pita..................i haj nekako se to sredi, trazi giometra, svi njihovi, kad raja me uputi i dovedu ga, nea sta, sve super i korektno odradio, platim, cist racun, duga ljubaf.................al' kona, pribjeglica, otela cosak dvorista, mislim da to ni do danas nije vratila, mislim ogradu, exsestra vice, neka je ba, dobra mi je .joooooooooooo, kae nemoj se nervirati ...........................................Fudo, ne proviciraj me
Icu ja s tobom to vracat
Sam nam plati mezu
Zvacemo i Rusmira
Pepisace ti pola Osijeka
Vodimo vecu u tron veca ce zbost i Fetice pa ja
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
Motaj samo neka nije spricana, priroda da fino digne pa ja
od januara mislim da cemo legalno kupovati, frisku, a jes dobra
U svici to vec dugo na trafici bio ,pametno niko te ne gleda samo trosi zato napreduju , ovdje slucajevi x paket trave kamere ,inspektori ,prenocis kazna ubi sevdah za malo trave u foliji
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
U svici to vec dugo na trafici bio ,pametno niko te ne gleda samo trosi zato napreduju , ovdje slucajevi x paket trave kamere ,inspektori ,prenocis kazna ubi sevdah za malo trave u foliji
nisam ja bas 100% za to, omladina ce nayebat, nije to tako jednostavno, nas starije, ko sisa, ha ja
satro murija juri paketic trave, dok su s tim, satro, uposleni, oni gorika prevlace tone i tone bijelog, ma koga oni yebu
satro murija juri paketic trave, dok su s tim, satro, uposleni, oni gorika prevlace tone i tone bijelog, ma koga oni yebu
Ma nema ovdje belog i to je mit ,samo spid i jeftino kome ce ovdje prodati ,sve to ide dalje i ako ima isprano vjeruj ,nema vise spida da valja kamo li kokain da neki iz Gracanice valja po 150 km kome hahah janje jedno skoro
Kod fude ima tamo meskiko sika idealno trziste pare, sta ce on u Zenici sa kilom koke kome , nemaju za cigara pa ja Sa isto 10 njih se kucka za gram ,zato kazem mit ovi sto vuku i dilaju to