3h..ne mogu zaspati...
4h..kuca jaranica: sto si to budna...
Video call..do 6h...
Spavala do 11...

Moderator: VIP
I to prvi dan?
Mah, zaboravila sam ja njega jos jednomvila wrote: 07 Sep 2020, 15:13I to prvi dan?
E baksuze
Ja sam svog jednom zaboravila pokupit s treninga
I jos ja sjedim kuci i nista...zaboravila totalno
Zove me buraz :zeno di ti je dite?
A u pm...on otisao do burazove kuce i kaze..mozes li mi mamu nazvat
I samo da znas svako malo mi to napomene
"Znas ti ono kad si me zaboravila?"
I nema di nije ispricao
Odraz wrote: 07 Sep 2020, 15:45![]()
... cijeli vikend radim izvjestaj za August, i jutros nabrzinu ispravljao tri puta i sve mi August u glavi ... i kupujem avionsku kartu za kcerkicu i gledam kalendar i mislim zasto nema letova u Augustu??? I kupim "najblizi datum" u Septembru ... sutra.![]()
Kako sam kliknuo "plati" tako sam se zvekn'o po glavi ... mijenjaj let. Kostalo me 160$.![]()
Iskljuce ti uslugu i platis ponovo ukljucenje i bila. Nisi satrala nekog kolimaChloe wrote: 12 Sep 2020, 19:29 Nisam danas jesam prošli mjesec a danas uvidjela...Nisam platila telecom račun
kako sam zaboravila ne znam, preznojila sam se od muke pa onda odvalila smijati...
![]()
Nije vala ni opomena došla, nego ja se sjetila zaviriti na stanje za ovaj mjesec, obzirom da sam u augustu preĆerala, aaaaaj kad sam vidjela dugElTriconi wrote: 12 Sep 2020, 19:30Iskljuce ti uslugu i platis ponovo ukljucenje i bila. Nisi satrala nekog kolimaChloe wrote: 12 Sep 2020, 19:29 Nisam danas jesam prošli mjesec a danas uvidjela...Nisam platila telecom račun
kako sam zaboravila ne znam, preznojila sam se od muke pa onda odvalila smijati...
![]()
![]()