TROSJED

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

Beni
Fuck you
Fuck you
Mood:
Has thanked: 2208 times
Been thanked: 5158 times
Status: Offline

Re: (VIDEO) Istočno Sarajevo: Kada su strasti jače od pameti, vode ljubav na balkonu u sred dana!

Post by Beni » 01 Sep 2023, 07:54

Slo Burner wrote: 01 Sep 2023, 07:05
Maja wrote: 01 Sep 2023, 00:00 Users browsing this forum: Slo Burner and 3 guests

Ovaj ne mice s teme. Pogledao video 650 puta.
Zanima li te kako se zove hanuma? :ha
Maja
Fuck you a friendly note to start the day

Zanki
saudade
saudade
Has thanked: 25638 times
Been thanked: 29441 times
Status: Online

Re: (VIDEO) Istočno Sarajevo: Kada su strasti jače od pameti, vode ljubav na balkonu u sred dana!

Post by Zanki » 01 Sep 2023, 08:00

Rum wrote: 31 Aug 2023, 18:52 Image
Internetom kruži snimak dvojca koji očigledno voli da eksperimentiše i kojima nije nezgodno da rade “one stvari” pred očima komšija i svijeta.

Baš jedan od komšija ih je i snimio u momentima strasti, ali njima to očigledno nije previše smetalo.
https://jutarnji.ba/wp-content/uploads/ ... _1.mp4?_=1
Pih balkončić i još beton umisto staklo...

edo_79
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 465 times
Been thanked: 1415 times

Post by edo_79 » 01 Sep 2023, 08:18

Rum wrote: 31 Aug 2023, 19:32 Sta kaze Pezic jel haram
Samo ako je kasko osigurana ... ako nije halal olsun .... cash & deri :D.
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."

edo_79
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 465 times
Been thanked: 1415 times

Post by edo_79 » 01 Sep 2023, 08:20

Fuddo wrote: 31 Aug 2023, 23:38 Metno sam u google
Zagondzija iz Tesnja taslaci Spomenku na balkonu

I ispade ovaj snimak

Znaci, Lasere ti si!
Bismiletom upr'o u nju ..... ne pušća :D. :D. :D. :D.
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 39882 times
Been thanked: 25918 times

Post by Rum » 05 Sep 2023, 10:31

Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Aco Pejović pomaže u liječenju Milića Vukašinovića: Ne poznajem ga, ali sam mu do groba zahvalan

Post by Rum » 11 Sep 2023, 19:32

Image

Milić Vukašinović je na društvenim mrežama otkrio da mu Aco Pejović pomaže u liječenju te mu se srdačno zahvalio na svemu.
"Prvi put sam upoznao čovjeka čiji kvalitet ličnosti, ljudski sistem vrijednosti, uključujući poštovanje svojih kolega iz muzičke branše, nadilazi lični muzički uspjeh koji je ogroman, a to je pjevač i umjetnik, velika zvijezda narodne muzike Aco Pejović", objavio je.

Dodao je da lično ne poznaje Pejovića niti su se ikada sreli. Čuli su se jednom telefonom kako bi mu poslao dvije pjesme i to je sve.

"Taj čovjek je, kad je krenulo ovo sve s mojom bolešću, našao broj telefona od moje žene Suzane, nazvao je i rekao joj da ne brine ništa, da će on da pomogne na svaki mogući način, finansijski ili bilo koji drugi, da dođe do mog ozdravljenja i da ga Suzana slobodno zove u bilo koje doba za šta god treba u vezi mene i mog liječenja, što je Su i uradila i uskoro će mi biti ugrađena dva stenta u srčanim krvnim sudovima", napisao je.

Dodao je da ovaj postupak govori o stvarnoj ljudskoj vrijednosti i stvarnoj ljudskoj veličini sadržanim u velikom Aci Pejoviću.

"Do groba zahvalni Suzana i Milić Vukašinović", poručio je.

Podsjećamo, Pejović je u julu održao koncert u Vitezu, a u jednom trenutku se na bini pojavila Almira Patković, kojoj je on prije 10 godina spasio život. Naime, on je tada uplatio novac za njeno liječenje.
Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Re: Aco Pejović pomaže u liječenju Milića Vukašinovića: Ne poznajem ga, ali sam mu do groba zahvalan

Post by Rum » 11 Sep 2023, 19:34

Aci Pejoviću na koncert u Vitez došla djevojčica kojoj je prije 10 godina spasio život

Image

Aco Pejović održao je sinoć koncert u Vitezu, a u jednom trenutku na bini se pojavila djevojčica kojoj je prije 10 godina pjevač spasio život.

Naime, riječ je o Almiri Patković kojoj je pjevač prije deceniju uplatio novac za liječenje. Organizatori koncerta doveli su djevojčicu kako bi iznenadili Pejovića.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Re: Aco Pejović pomaže u liječenju Milića Vukašinovića: Ne poznajem ga, ali sam mu do groba zahvalan

Post by Rum » 11 Sep 2023, 19:34

Aco legenda

Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma
Has thanked: 28701 times
Been thanked: 26390 times

Post by Morgen » 11 Sep 2023, 19:48

Aca faca

Ali stvarno bravo❤️

Duh
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 1707 times
Been thanked: 2324 times

Post by Duh » 11 Sep 2023, 19:50

nema kod svabi humani.
jer je ljecenje besplatno.
umjesto da se kritikuje drzava, hvali se aco.

Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma

Post by Morgen » 11 Sep 2023, 19:56

A za milica sve najbolje

Legenda ziva

Matan
Sila nečista
Sila nečista
Has thanked: 3593 times
Been thanked: 6568 times

Post by Matan » 11 Sep 2023, 20:01

Duh wrote: 11 Sep 2023, 19:50 nema kod svabi humani.
jer je ljecenje besplatno.
umjesto da se kritikuje drzava, hvali se aco.
Jest stvarno, kod nas sve nesto humanitarno..
em ljecenja, em ovo, em ono..
da je drzava drzava, ne bi bilo humanitarne..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..

Duh
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Duh » 11 Sep 2023, 20:05

balkanske fore

Duh
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Duh » 11 Sep 2023, 20:08

:aplauzz

Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma

Post by Morgen » 11 Sep 2023, 20:13

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7415 times
Been thanked: 17233 times

Post by Maja » 11 Sep 2023, 22:54

Tako treba a ne ko Dino Merlin

Matan
Sila nečista
Sila nečista
Has thanked: 3593 times
Been thanked: 6568 times

Post by Matan » 11 Sep 2023, 23:00

Dino ne radi u humanitarnoj..
jbiga..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..

mishic
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo
Has thanked: 9 times
Been thanked: 190 times

Re: TROSJED

Post by mishic » 12 Sep 2023, 22:26

Eto kažu umjesto da je u svakom parku, ma šta parku, u svakom haustoru, na svakom spratu i kamo srece u svakom stanu po jedan spomenik TVRTKU, ono jedan jedini... Ej Tvrdko, Tvrdko što te lahko zaboravljaju...

MrH
22 bez glave
22 bez glave
Has thanked: 1684 times
Been thanked: 1383 times

Re: TROSJED

Post by MrH » 14 Sep 2023, 21:01

:usis
11/11/22

CikCikCikPogodi
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 99 times
Been thanked: 330 times

Bivša premijerka Novog Zelanda poziva UN da strogo sankcioniše slobodu govora

Post by CikCikCikPogodi » 20 Sep 2023, 18:12

Jacinda Ardern možda više nije premijerka Novog Zelanda, ali se vratila u UN nastavljajući svoj kampanju za međunarodnu cenzuru slobode govora
Ardern je sada jedna od vodećih figura protiv slobode govora u svijetu i nastavlja da dobija podršku političkih i akademskih krugova.

U svojem najnovijem napadu na slobodu govora, Ardern je proglasila slobodu govora virtualnim oružjem rata.
Ona zahtijeva da se svijet pridruži njoj u borbi protiv slobode govora kao dijela vlastitog rata protiv "dezinformacija" i "dezinformiranja".
Njena stajališta, naravno, nisu samo srdačno prihvaćena od strane autoritarnih zemalja, već i od strane vlasti i akademskog establišmenta.

U svom govoru, ona ističe da ne smijemo dopustiti da sloboda govora stoji na putu borbe protiv stvari poput klimatskih promjena. Napominje da ne mogu dobiti rat protiv klimatskih promjena ako ljudi ne vjeruju u osnovni problem. Rješenje je ućutkati one sa suprotnim mišljenjima. Tako jednostavno.

I dok su neki od nas osudili njena stajališta kao napad na slobodu izražavanja, Harvard je požurio da joj dodijeli ne jednu, već čak dvije stipendije.

Dok je zajednica za slobodu govora osudila zbog njenih neprekidnih napada na to ljudsko pravo, Harvard je hvalio njen "snažan i empatičan politički vođstvo" i posebno je angažirao kako bi "unaprijedili standarde sadržaja i odgovornost platformi za ekstremistički sadržaj na internetu."

Zapravo nemam primjedbe na uključivanje Ardern kao Harvardove stipendistkinje. Ona je bivša svjetska liderka koja vodi pokret protiv slobode govora. To je stajalište koje bi studenti trebali uzeti u obzir prilikom razmatranja ovih kontroverzi.

Međutim, Harvard je proslavio njena stajališta bez priznanja njenog ekstremnog antagonizma prema principima slobode govora.

Također, na školi postoji malo protivteži koja podržava slobodu govora kao ljudsko pravo. Umjesto toga, Harvard (koji je na nedavnom istraživanju o slobodi govora zauzeo posljednje mjesto) postao je virtualno središte za akademike i zagovornike koji se protive slobodi govora.

Sloboda govora se sada često tretira na univerzitetima kao štetna.

Umjesto prava koje nas definiše, tretira se kao egzistencijalna prijetnja.

Ono što je toliko jezivo je čuti Ardern kako izražava svoju odanost slobodi govora dok poziva nacije svijeta da je ozbiljno ograniče kako bi spriječili ljude da podrivaju njihove politike i prioritete.

Ona ostaje "empatično" lice sirove cenzure i netolerancije. Sada je virtualna ambasadorica globalne kriminalizacije govora.

Post Reply

Return to “Pričaona”