Al Gala je rođena u Bagdadu, u Iraku, ali je odrasla u Dubaiju,

Moderator: VIP
Al Gala je rođena u Bagdadu, u Iraku, ali je odrasla u Dubaiju,
Da ih zastite od sejtanaspacebound wrote: 22 Sep 2023, 08:27Komisija za promociju vrlina i prevenciju poroka u Saudijskoj Arabiji - gdje postoje stroga pravila koja regulišu interakciju između muškaraca i žena koji nisu u srodstvu - naložila je da se muškarci deportuju nazad u Abu Dabi u slučaju da se žene 'zaljube u njih'.![]()
jest da ga bas i ne gotivim, ali se slazem s tobom
Kod nas ima jedan Sirijanac, drzi pizzeriju.....Vikendom mu sinovi pomazu....Aman momaka....Kakav ovaj....HAVANA wrote: 22 Sep 2023, 00:07 Vakih po mahmutovcu kolko hos. Imaju i onu torbicu i jaknu s krznom.
VaziLavlje_srce wrote: 22 Sep 2023, 15:44 Sirijac.
Snimi ih da ih vidimo. Nije protuzakonito na javnom mjestu.
Ti neki slični uslovi većinom (i kod žena a i muških) padaju u vodu, u realnim okolnostima srcedrndanja.Lavlje_srce wrote: 22 Sep 2023, 15:32 Pricajte sta hocete, meni je divan (pod uslovom da ima barem 1.85 u njemu, ali daj Boze).![]()
Pa ja, nauceni tako.Dori wrote: 22 Sep 2023, 15:47VaziLavlje_srce wrote: 22 Sep 2023, 15:44 Sirijac.
Snimi ih da ih vidimo. Nije protuzakonito na javnom mjestu.
Najbolje od svega ima 4 sina i cerku. Svi uspjesni....Advokati, bankari, inzinjeri....Ali svaki vikend dodju i ocu pomazu u radnji. Citava familija
Vala svasta sam naucila na internetu (npr. da po samom fizickom izgledu ne mozes procijeniti osobu), ali kod mene ne drndaina wrote: 22 Sep 2023, 15:47Ti neki slični uslovi većinom (i kod žena a i muških) padaju u vodu, u realnim okolnostima srcedrndanja.Lavlje_srce wrote: 22 Sep 2023, 15:32 Pricajte sta hocete, meni je divan (pod uslovom da ima barem 1.85 u njemu, ali daj Boze).![]()
![]()
Da, samo volim da se osjetim sitna u njegovim rukama. Bitno mi je to jbg.ina wrote: 22 Sep 2023, 16:42 Ako ti je već divan po nekim bitnim zajedničkim energijama, pulsima, i temeljima (hipotetički taj neki tvoj, svejedno za ovog momka u članku) ne vjerujem da bi visina (ili nešto veća ili manja stražnjica/dojka od idealne) mogla uticati značajno.
Users browsing this forum: HAVANA and 3 guests