Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Chloe wrote: 12 Sep 2020, 19:29
Nisam danas jesam prošli mjesec a danas uvidjela... Nisam platila telecom račun kako sam zaboravila ne znam, preznojila sam se od muke pa onda odvalila smijati...
Iskljuce ti uslugu i platis ponovo ukljucenje i bila. Nisi satrala nekog kolima
Nisam danas jesam prošli mjesec a danas uvidjela... Nisam platila telecom račun kako sam zaboravila ne znam, preznojila sam se od muke pa onda odvalila smijati...
djes se oko toga znojit clo bleso...
ja dugujem telemahu dvije joje ...necu da platim....cekacu i do suda da dodje...
cak me .mozda nece moci ni tuziti.....napravili su sami sebi zajeb...
djes se oko toga znojit clo bleso...
ja dugujem telemahu dvije joje ...necu da platim....cekacu i do suda da dodje...
cak me .mozda nece moci ni tuziti.....napravili su sami sebi zajeb...
Nisam navikla na to.... A ukupan iznos nije mali
Prvo ću platiti jedan
Pa kasnije drugi
Kao da mi bude lakše
Nice try wrote: 14 Sep 2020, 08:32
Meni se tako desilo proljetos sa kablovskom. Zaboravila na račun jer nju plaćam nekako krajem mjeseca.
I na kraju platim oba odjednom.
Meni glava da ide, ne znam objasniti kako mi se desilo ...
Mescini sam cijeli dan hodala sa otkopčanim šlicem
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
vrhbosnica wrote: 16 Sep 2020, 21:12
Mescini sam cijeli dan hodala sa otkopčanim šlicem
Nisi bez gaca hodala
Koliko sam ja puta sa otkopcanim slicom gonio, eee. Dobro je pa gace nisu suplje
Haj sto sam hodala, nema veze..ne vidi se nis..
Nego sto sam i na kafi sjedila..i biciklo vozala...
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
vrhbosnica wrote: 18 Sep 2020, 16:28
Haj sto sam hodala, nema veze..ne vidi se nis..
Nego sto sam i na kafi sjedila..i biciklo vozala...
Ja to skontam kad se drpnem ono malo kofol ko neprimjetno, ondara kaem aha i zakopcam
Ti si znaci jedan od onih sto se drpaju po ulici...
Nisam se tome nadala od tebe
Ti si znaci jedan od onih sto se drpaju po ulici...
Nisam se tome nadala od tebe
To ja kad sjednem bona, malo da se raskomotim sto bi prost narod reko
Ne znam ja bogumi kako vi sa otim hodate i biciklo vozite....
Hvala bogu rodih se ko zensko
vrhbosnica wrote: 18 Sep 2020, 16:35
Ne znam ja bogumi kako vi sa otim hodate i biciklo vozite....
Hvala bogu rodih se ko zensko
Bas poslije hodanja i trke bidne problema kad se sjeda
Nista, jbg... drpaj i dalje ...