Stas bacit macki onda?vrhbosnica wrote: 14 Jul 2020, 16:50 ]Ako cevap neki upadne u gar, ili se malo prifati...
Sve se to jede![]()

Moderator: VIP
Stas bacit macki onda?vrhbosnica wrote: 14 Jul 2020, 16:50 ]Ako cevap neki upadne u gar, ili se malo prifati...
Sve se to jede![]()
Mackama nista, jer se uzvrte oko stola i mira nemas....ElTriconi wrote: 14 Jul 2020, 16:52Stas bacit macki onda?vrhbosnica wrote: 14 Jul 2020, 16:50 ]
Ako cevap neki upadne u gar, ili se malo prifati...
Sve se to jede![]()
![]()
Da vidis kad bacis cevap cim propadne u pepeo, nako vruc, macka ga odmah jamije. I vrisne, malo obleti i opet ga jamijevrhbosnica wrote: 14 Jul 2020, 16:53Mackama nista, jer se uzvrte oko stola i mira nemas....
ali cuki ostavim kozu od piletine, kosti, masniji dio mesa, i od ribe glavu kozu itd
Ma i to je nekome i nekad uživancija.. Vatrica i to..ElTriconi wrote: 14 Jul 2020, 16:50I onda kae struja skupaina wrote: 14 Jul 2020, 16:48 Ma nađe se uvijek bar malo.![]()
A kakvo je rostiljanje kako treba?
Jela sam sa raznih vrsta rostilja ali opet mi je (lično) najukusnije s električnog..![]()
Jakako elektricno, ne moras sikiricom trisce sic a ni drva prtit![]()
Zaruvijek_kontra wrote: 14 Jul 2020, 16:59 Ne ostavljaj bona cukama kosti od pileta.Ne valja. Sve ostalo mos.
![]()
Ja kad sam bila mala i kod dede na selu, uvijek sjedila pored peci i masicama igrala se po vatri, ubacivala stvari na vatru i tak.. piroman mali
Ma sve ostale, da al od piletine jok. Hrhke su pa mogu se zakacit za grlo, crevo.. da ti ne pricam. Aja jednom pokupila, susjed bacio, jedva smo je spasili. Vet mi je rekla da dolaze u obzir samo surove i mesnate kosti.
Ode poso snajdera i toRoboti za uštekavanje kabela stvoreni na MIT-u
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests