Necemo valjda u skladu sa starom tradicijom : zub za zub, oko za oko".

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Zato.Ma znas wrote: 13 Dec 2021, 18:00 Ama zasto bas u Neum Fudo. Pa to je njihava turisticka destinacija, a osim toga gdje bi onda isli neki Bosnjaci. Neum im dodje tako blizu, posebno ako idu preko Stoca.
Necemo valjda u skladu sa starom tradicijom : zub za zub, oko za oko".
![]()
De podijeli to znanje sad na forumu.dadojović wrote: 13 Dec 2021, 17:50 S obzirom da točno znam gdje BIH odlaže svoj nuklearni otpad, smatram da bi se građani BiH trebali više zbog toga brinuti, ako već postoji strah od toga.
ovo je veoma realna mogucnost. jbt nemamo nikakve drzavnicke politike, 20 godina nas vode ljudi koji gledaju samo na sitne vlastite interese. mi smo sebi najveci neprijatelji ☹Taare wrote: 02 Dec 2021, 21:04Ono čega je mene strah jeste izdaja domaćih političara koji bi zbog vlastitog interesa mogli izdati bih.Fuddo wrote: 02 Dec 2021, 20:05
Ja mislim da niko pojma nema sta se stvarno desava iza kulisa, i sta oni budalasi tamo po tim sastancima trabunjaju.
Opasan je momenat, nije nimalo naivno, pogotovo nakon sto se oglasio americki drzavni sekretar, inace im je ovaj problem nedje na milionitom mjestu prioriteta. Otkud ova izjava odjednom?
Sta ga je natjeralo da kaze, dosta je zajebancije, pojma nemam.
Nije dobro.
e da.Krokodil Behko wrote: 13 Dec 2021, 18:20
Zaleglo već.
Upravo je Dodik opstruirao reakcije naše vlasti, mada je to pored njegovog entiteta.
Koštaju i one kafe u ZG i slikanje, sve se plaća.
je li u jadransko more?dadojović wrote: 13 Dec 2021, 17:50Skin wrote: 13 Dec 2021, 17:37
wow, reakcije. je li pise u postu negdje da "sve drzave svijeta inace ne odlazu nuklearni otpad"?
ne znam gdje BiH odlaze, morat ces proguglati svih 20ak lokacija.
a ovaj slucaj traje vec 2 decenije, i pravi je problem za BiH ovakav odabir lokacije od strane hrvatske, tako da to nije glupost. ali tvoja reakcija jeste.
S obzirom da točno znam gdje BIH odlaže svoj nuklearni otpad, smatram da bi se građani BiH trebali više zbog toga brinuti, ako već postoji strah od toga.
to mi je jaran
jbg...imali smo istu curu
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests