znao sam ja da su frojd i jung moja raja
Sta ste sanjali predhodne noci?
Moderator: Krokodil Behko
Re: Sta ste sanjali predhodne noci?
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2798 times
- Been thanked: 5032 times
- Status: Offline
Čekaj trico, polakoElTriconi wrote: 27 Oct 2019, 22:09Gospodicna inzenjerkaNora Ibsenova wrote: 27 Oct 2019, 22:08
Ne, ali odobrili su onako dosta pozitivnih stvari za čitav kolektiv.
A mene što se konkretno tiče - dobila sam ugovor na pola radnog vremena. Mojoj sreći nema kraja![]()
![]()
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10064 times
- Been thanked: 17062 times
- Status: Online
Sanjala kako mi ommadawn pusta neku muziku na gramofonu 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 26 times
sanjala da je pocela zombie apokalipsa
i ja zivim sa svojima, i zivimo u nekoj kuci u nekom selu. i pakujemo se jer treba da bjezimo negdje ...
i ja im kazem obujte nesta udobno i toplo.. a mama insistira da obuje neke cizme sa petom, jer ih je skoro kupila i skupo platila..
pogledam kroz prozor, vidim zombiji se priblizavaju, i pomislim : jbt izginucemo svi, jer ona meni cupa zivce oko nekih cizmi koje nisu prakticne za trcanja i bjezanja..
probudim se nervozna
posaljem mami poruku da vidim sta radi..
i ja zivim sa svojima, i zivimo u nekoj kuci u nekom selu. i pakujemo se jer treba da bjezimo negdje ...
i ja im kazem obujte nesta udobno i toplo.. a mama insistira da obuje neke cizme sa petom, jer ih je skoro kupila i skupo platila..
pogledam kroz prozor, vidim zombiji se priblizavaju, i pomislim : jbt izginucemo svi, jer ona meni cupa zivce oko nekih cizmi koje nisu prakticne za trcanja i bjezanja..
probudim se nervozna
posaljem mami poruku da vidim sta radi..
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1677 times
- Been thanked: 3195 times
Sanjam ja hoce da mi neko sredi posao, i ispadne sredi mi neki tezak, rekoh necu ja to da radim, i na kraju saznam srede mi da radim u biblioteci ono sjedis i cekas ko ce koju knjigu i pokazes mu dodas tu knjigu 
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
tumacim plasis se teska rada?Mutevelija wrote: 30 Oct 2019, 22:52 Sanjam ja hoce da mi neko sredi posao, i ispadne sredi mi neki tezak, rekoh necu ja to da radim, i na kraju saznam srede mi da radim u biblioteci ono sjedis i cekas ko ce koju knjigu i pokazes mu dodas tu knjigu![]()
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 54914 times
- Been thanked: 9781 times
Niko nece kilevrhbosnica wrote: 30 Oct 2019, 23:43tumacim plasis se teska rada?Mutevelija wrote: 30 Oct 2019, 22:52 Sanjam ja hoce da mi neko sredi posao, i ispadne sredi mi neki tezak, rekoh necu ja to da radim, i na kraju saznam srede mi da radim u biblioteci ono sjedis i cekas ko ce koju knjigu i pokazes mu dodas tu knjigu![]()
![]()
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
A ti se prepao teskog posla, budalice mala. Nece ti tezak pos'o nista, ne da ZeleniMutevelija wrote: 30 Oct 2019, 22:52 Sanjam ja hoce da mi neko sredi posao, i ispadne sredi mi neki tezak, rekoh necu ja to da radim, i na kraju saznam srede mi da radim u biblioteci ono sjedis i cekas ko ce koju knjigu i pokazes mu dodas tu knjigu![]()
Samo sabura
- greeneyes
- Hadžija

Kad se na casu fizike ucilo o mehanickom radu-on pobjegao sa casavrhbosnica wrote: 30 Oct 2019, 23:43tumacim plasis se teska rada?Mutevelija wrote: 30 Oct 2019, 22:52 Sanjam ja hoce da mi neko sredi posao, i ispadne sredi mi neki tezak, rekoh necu ja to da radim, i na kraju saznam srede mi da radim u biblioteci ono sjedis i cekas ko ce koju knjigu i pokazes mu dodas tu knjigu![]()
![]()
Samo sabura
Joj ja sam jednom sanjala da sam ja onaj snajperista sto bude na vrhu zgradu kad se desava nesto bitno pa ono stiti vazne ljude od eventualnog napada. E u mom snu su ti vazni ljudi bili moji roditelji a ja opet ko je god njima prilazio, pucala na njih
Najsmjesniji san mi je bio kad sam sanjala da je krava upala u rijeku i ja trcala za njom, i onda pala niz vodopad i ja sva uplakana kontala da je ona stradala, kad najednom nako blato tamo i eto ona ustaje iz blata i ja sva sretna sto je ziva
Najsmjesniji san mi je bio kad sam sanjala da je krava upala u rijeku i ja trcala za njom, i onda pala niz vodopad i ja sva uplakana kontala da je ona stradala, kad najednom nako blato tamo i eto ona ustaje iz blata i ja sva sretna sto je ziva
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
wow..nema cega nema
ja sanjam samo iz mog okruzenja,i ljude na koje cesto mislim...
a najbolje pamtim nocne more
a najbolje pamtim nocne more
Jesi kad sanjala da su ti ispali svi zubi?vrhbosnica wrote: 30 Oct 2019, 23:53 wow..nema cega nema![]()
a najbolje pamtim nocne more![]()
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
jesam cesto to sanjala dok sam u gimnaziji bila..snowie wrote: 30 Oct 2019, 23:54Jesi kad sanjala da su ti ispali svi zubi?vrhbosnica wrote: 30 Oct 2019, 23:53 wow..nema cega nema![]()
a najbolje pamtim nocne more![]()
![]()
penjem se uz stepenice,i zapnem,i ne stignem da ae docekam na ruke,nego padne direkt na lice i izbijem sve zube...
zubi su simbol necega, zaboravila sam tumacenje
Ja jesam par puta sanjala ali je bilo ono da mi ispadnu zubi svi u ruke sami od sebevrhbosnica wrote: 30 Oct 2019, 23:56jesam cesto to sanjala dok sam u gimnaziji bila..
penjem se uz stepenice,i zapnem,i ne stignem da ae docekam na ruke,nego padne direkt na lice i izbijem sve zube...
zubi su simbol necega, zaboravila sam tumacenje
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
necega su simbol joj, ne sjecam se vise....
svi tumaci snova rekli isto
svi tumaci snova rekli isto
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Cuj zubi poispadaju, ja kad sanjam stepenice sanjam il da dobro otresem il da me neko baci niz stepenice 
Znaci toliko se u snu prepadnem da misici zabole od grca
Znaci toliko se u snu prepadnem da misici zabole od grca

- vrhbosnica
- Forum [Bot]
negdje si ti ograisoElTriconi wrote: 31 Oct 2019, 00:04 Cuj zubi poispadaju, ja kad sanjam stepenice sanjam il da dobro otresem il da me neko baci niz stepenice
Znaci toliko se u snu prepadnem da misici zabole od grca![]()
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Izgleda kod mene nesta hronicnovrhbosnica wrote: 31 Oct 2019, 00:10negdje si ti ograisoElTriconi wrote: 31 Oct 2019, 00:04 Cuj zubi poispadaju, ja kad sanjam stepenice sanjam il da dobro otresem il da me neko baci niz stepenice
Znaci toliko se u snu prepadnem da misici zabole od grca![]()
![]()

- greeneyes
- Hadžija