jes vala
a i porodicni ovi dragulji kaj ne trico
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Cuj sal, jel to nema grijanja u dzamiji?Maja wrote: 11 Dec 2020, 19:26 I tako krenem danas u dzamiju i na pola puta shvatim da sam zaboravila sal. Nije bilo vremena da se vracam kuci pa sam svratila kod jedne zene (koja je tek tu doselila i s kojom se jos nisam upoznala) i pitala je da mi posudi njen.

Bogami posiko sam se i ja po kaziprstu sa strane, krvi isteklo nesto i stalo. I ja sta god jamijem osjetimMaja wrote: 28 Dec 2020, 22:57 3 x mijenjala carape a nosim po dvoje, znaci 6 pari upotrijebila jer sam obuvala mokru obucu.
Ova kisa pada s juga, vjetar nanese i do ulaznih vrata. Izbacim neku obucu, obujem, vratim se u kucu, ostane obuca vani kontajuci evo prestala kisa itd. Obujem drugi put...mokra.
Slomila sam svoj najdrazi kisobran, samo sto nisam zaplakala.
Da mi je neko rekao da se mozes ovoliko vezati za kisobran...
Zarezala sam jagodicu na kaziprstu. Nije bilo krvi al sto god dohvatim vrijedja me.
I veceras skuhala puding i stavila na hladjenje kad nestade struje.
Cekaj, cekaj, sat i po ne dolazi. Da barem nisam skuhala puding, filovala bih je sutra... Onda na peci istopim margarin pa dodam u puding i uzmem onu rucnu zicu, lupaj, muti, okreci, udaraj, otpala mi ruka dok sam to sjedinila.
Sjednem da filujem....dodje struja.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ili kada pusiss roru a pukne sjemenka

kakvu roru ba

Da jebla te beba

zasto zovete roru

Golema stetavrhbosnica wrote: 29 Dec 2020, 21:08 napravila masu ruske salate..
stavim je u frizider i nesta je gledam,
i skontam da sam zaboravila grasak![]()