Ma biži počeli su izmišljati te kombinacije pogotovo u fine dining.
Jednom sam otišao u takav restoran u Njemačkoj ljudi počeli gurati sir, grožđe, kavijar i još nešto zajedno kae wow eksplozija okusa to je kao top, to je za michelin zvjezdicu tam vam
kad nisam povratio kod prvog jela
jebo ih Gordon Ramsay
Tako u Svici neki poznati turilo u salatu suhe grozdzice strasno ,ruzan smek do bola
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
Masamune wrote: 03 Jun 2024, 11:52
Jednom sam otišao u takav restoran u Njemačkoj ljudi počeli gurati sir, grožđe, kavijar i još nešto zajedno kae wow eksplozija okusa to je kao top, to je za michelin zvjezdicu tam vam
jebo ih Gordon Ramsay
Tako u Svici neki poznati turilo u salatu suhe grozdzice strasno ,ruzan smek do bola
Ma brte to ti je samo za one fancy likove i djevojke koji nemaju druga posla nego da eksperimentišu, da sve slikaju i snimaju i da glume neku gospodu ili gospoJe jer su bili u takvim restoranima. Pun ih je internet.
Što se mene tiče meni ne trebaju takvi restorani. Odoh ja na čorbu za 6 KM bolja neg išta tu što se može naći.
Rum wrote: 03 Jun 2024, 11:58
Ma brte to ti je samo za one fancy likove i djevojke koji nemaju druga posla nego da eksperimentišu, da sve slikaju i snimaju i da glume neku gospodu ili gospoJe jer su bili u takvim restoranima. Pun ih je internet.
Što se mene tiče meni ne trebaju takvi restorani. Odoh ja na čorbu za 6 KM bolja neg išta tu što se može naći.
I onda dodju u Bosnu, i odusevljavaju se hranom koju mi svakodnevno jedemo.
jebo ih Gordon Ramsay
Nisi moderan.....Ni malo
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Nisam ni ja vala... Zato i ne idem po ruckovima sa kolegama, vazda nesto lijevo izmisljaju , neke Thai restorane, neke trave u njakim vodama sa puno bijelog luka.
Bizi!
Julia-Klara wrote: 03 Jun 2024, 12:06
Nisam ni ja vala... Zato i ne idem po ruckovima sa kolegama, vazda nesto lijevo izmisljaju , neke Thai restorane, neke trave u njakim vodama sa puno bijelog luka.
Bizi!
Julia-Klara wrote: 03 Jun 2024, 12:33
tu bih mogla nesto probrat, makar paradajz, sir i kajmak... meso moze, nije masno
ako ima bijelog (mesa) ostavite meni
Koliko kila?
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
Julia-Klara wrote: 03 Jun 2024, 12:06
Bizi!
Gledaj Pad Thai
e ovo je top
Moj kolega, citav rat u Sarajevu proveo....Mrzi rizu! Kaze cak i pite mati od rize pravila....
Otisli na sluzbeni put, odemo na veceru u Thai restoran, kaze:"Ima li ovdje ISTA bez rize?"
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”