Ko se s tobom druzi mora vazda flasu varkine pod miskom nosit

Moderator: spacebound

Ko se s tobom druzi mora vazda flasu varkine pod miskom nosit

Ovosnowie wrote: 01 Nov 2019, 23:08 Značenje reči čežnja se još može objasniti sledećim pojmovima: žudnja, izgaranje, želja, žar, strast, kopnjenje…

Fuddo wrote: 01 Nov 2019, 23:24Sestro, razocarala si me ko drug iz kafane i narodnjak.Zagorka wrote: 01 Nov 2019, 23:13
Kako me podsjeća na jednog tipa s kojim sam se družila u onoj fazi svog života kad malo intenzivnije voljela kafanu nego inače.
Pucali su mu u nogu, između ostalog. Sto događaja s njim.
Kuku evo me sad ko i on (fudo), počela....![]()
![]()
Ocekivao sam mrvu podrske na ovom nadasve moralnom cinu umenemi, ali, raNla si me.

Nema sta humoristična si, mrtve ne mozemo povratiti rekao bi da je ta ceznja realna, jel to smijesno osobama koje su izgubilw svoje bliznje.

Mutevelija wrote: 01 Nov 2019, 23:28Nema sta humoristična si, mrtve ne mozemo povratiti rekao bi da je ta ceznja realna, jel to smijesno osobama koje su izgubilw svoje bliznje.
Nekad stvarno treba razmisliti pa pisati

TobejarabiZagorka wrote: 01 Nov 2019, 23:30Mutevelija wrote: 01 Nov 2019, 23:28
Nema sta humoristična si, mrtve ne mozemo povratiti rekao bi da je ta ceznja realna, jel to smijesno osobama koje su izgubilw svoje bliznje.
Nekad stvarno treba razmisliti pa pisati
Čežnja i strast idu u paketu. Žalovanje i nostalgija je skroz nešto drugo.
Jesi ikad ikog čuo da kaže :čeznem za rahmetli nanom?

Turbohaler wrote: 30 Oct 2019, 22:42 Evo ima nedelja prolazim tim faksom, stalno moj pogled luta tamo vamo da je ugleda, ali nje nema. Moje srce ce da pukne vise od ovoga.
Ovo ti Ozbiljno?Zagorka wrote: 01 Nov 2019, 23:59 Duminjo došo na ovu temu da podijeli dislajkove....ne ides na ove ozbiljne....ne znas se ni igrat![]()

Zapjenio do 2011-te otišoFuddo wrote: 02 Nov 2019, 00:02 oSad ko zagorki daNe dislajk, dabogda mu kurje oko na cunu iskocilo.
E haj sad ako smijes!

Fudo bolan nemoj da te nagovori da se fizicki obracunavas sa forumasimaFuddo wrote: 02 Nov 2019, 00:02 oSad ko zagorki daNe dislajk, dabogda mu kurje oko na cunu iskocilo.
E haj sad ako smijes!

Mogla si i ti od marta kod mene krenut

De fudo de
Nekrofilna je samo ako se čežnja odnosi isključivo na romantični ili seskualni kontekst.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Fuddo wrote: 01 Nov 2019, 19:50Sestro eto te ko ona Marisol.Sibila wrote: 01 Nov 2019, 19:29 1. skines sminku....maskaru temeljito.
2. skuhas kafu ili nalijes alkohol.
3. obuces trenerku ili pidzamu.
4. pripremis maramice
5. pripremis lexiluim.
6. pripremis steku cigara
krenes ceznuti spremno..
... places...reves...cmizdris...jecas.
malo psujes...kunes.
..u mislima se svetis.....oprastas....miris...
kad presuse suze...popijes lex...zapalis cigar...
stavis leda na kapke...sacekas malo..
i iscrpljena legnes spavat.
do slijedeceg puta. prilike...vikenda...tj. kad se ceznja nakupi.
sta znam
.
tako ja.