moj prvi auto....jes da nije imao rikverc al u vojvodini to ne treba...a kad mu pukne hardijev na sred raskrsnice
Moderator: Krokodil Behko

Na tom čudu sam ja učio voziti i dozvolu polagao...ZMAJ wrote:
moj prvi auto....jes da nije imao rikverc al u vojvodini to ne treba...a kad mu pukne hardijev na sred raskrsnice![]()
i ja...na ispitu upalim auto i ubacim brzinu a član komisije me pita : A pojas?mehaning wrote:Na tom čudu sam ja učio voziti i dozvolu polagao...ZMAJ wrote:
moj prvi auto....jes da nije imao rikverc al u vojvodini to ne treba...a kad mu pukne hardijev na sred raskrsnice![]()
Jesmo, ali on je ipak stariji od mene...Bijeli badem wrote:Jeste vas dvojica stari...ja sam ipak polagala u Yugo 45
mi smo polagali čim smo napunili 18 god a ne ko ti sa 26Bijeli badem wrote:Jeste vas dvojica stari...ja sam ipak polagala u Yugo 45
a izgledam ko da sam ti sinmehaning wrote:Jesmo, ali on je ipak stariji od mene...Bijeli badem wrote:Jeste vas dvojica stari...ja sam ipak polagala u Yugo 45
Još uvijek štediš na naočalama...ZMAJ wrote:a izgledam ko da sam ti sinmehaning wrote:Jesmo, ali on je ipak stariji od mene...Bijeli badem wrote:Jeste vas dvojica stari...ja sam ipak polagala u Yugo 45
![]()
ne na sunčanim...što pitaš?mehaning wrote:Još uvijek štediš na naočalama...ZMAJ wrote:a izgledam ko da sam ti sinmehaning wrote:Jesmo, ali on je ipak stariji od mene...Bijeli badem wrote:Jeste vas dvojica stari...ja sam ipak polagala u Yugo 45
![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Neki su i djecu pravili,čak i najboljim jaranima.greeneyes wrote:Ma to je nemoguće. Odbijam povjerovati u to.

Mutevelija wrote:Ja znam da je u mene djed u četrdesetim ili pedesetim odbio da se nacionalno izjasni Neopredijeljen i za malo nije bio osuđen na smrt zbog toga.
Bio je u Mladim Muslimanima i zajedno sa Alijom Izetbegovićem u zatvoru.
Znaš li ti da je se u svim komunističkim drušvima bavilo mišlju da se pobiju svi stariji od 50 godina,jer su znali da dok je religije u ljudima,oni nikad neće među njih u potpunosti usaditi svoju doktrinu historijskog materijalizma i dijalektičkog marksizma.greeneyes wrote:Ne znam, morao bih priupitati ove Jugoslavene je l' 'vo istina?
Je li i on sa Kasimom Dobračom ,na otvorenoj pruzi, u ostavljenom vagonu kod Vinkovaca čekao teretni voz da ga satre?Mutevelija wrote:Ja znam da je u mene djed u četrdesetim ili pedesetim odbio da se nacionalno izjasni Neopredijeljen i za malo nije bio osuđen na smrt zbog toga.

Ne znam ali pričao je davno da je bio sa njima neki imam kad im se sudilo. Trebali su biti osuđeni na smrt a taj hodža im rekao da prouče "Elemtere kejfe".Krokodil Behko wrote:Mutevelija wrote:Ja znam da je u mene djed u četrdesetim ili pedesetim odbio da se nacionalno izjasni Neopredijeljen i za malo nije bio osuđen na smrt zbog toga.
Jel mu hafiz Budimlija bio imam u tvorza, kao i Aliji?

KOMESAR wrote:Je li i on sa Kasimom Dobračom ,na otvorenoj pruzi, u ostavljenom vagonu kod Vinkovaca čekao teretni voz da ga satre?Mutevelija wrote:Ja znam da je u mene djed u četrdesetim ili pedesetim odbio da se nacionalno izjasni Neopredijeljen i za malo nije bio osuđen na smrt zbog toga.