Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Joj ja sam naisla na jedan video na tik toku zena pokazuje notes u koji zapisuje sve osobe s kojima je bila, to jest spavala i sve u detalje kakav je seks sa tom osobom bio. Svaka osoba ima po 2 stranice najmanje..
MarlboroGold wrote: 30 Dec 2020, 11:49
Zato što se to svakom muškarcu može desiti ponekad. Nije sramota niti treba ismijavati.
Naravno kod onih "jebača" se to nikad ne dešava.
On je govorio da je jebac. Da moze dugo, da daje dobar oralac, kojeg tad naravno nije bilo uopce. Onih 20 sekundi predigre sam ja njemu dala oralac... tako da..
Ja se nisam uspjela ni napaliti kako treba on je vec zavrsio. I kad je zavrsio samo je bukvalno sisao sa mene i otisao da se istusira. On je meni tad bio druga osoba s kojom sam spavala pa sam ja bila neiskusna bas.
Ubuduce kažeš: Oralac ćeš dobiti kada ja svrsim, pa da vidiš kako će se na četvero razapeti da uradi kako treba.
Ariel wrote: 30 Dec 2020, 11:55
On je govorio da je jebac. Da moze dugo, da daje dobar oralac, kojeg tad naravno nije bilo uopce. Onih 20 sekundi predigre sam ja njemu dala oralac... tako da..
Ja se nisam uspjela ni napaliti kako treba on je vec zavrsio. I kad je zavrsio samo je bukvalno sisao sa mene i otisao da se istusira. On je meni tad bio druga osoba s kojom sam spavala pa sam ja bila neiskusna bas.
Ubuduce kažeš: Oralac ćeš dobiti kada ja svrsim, pa da vidiš kako će se na četvero razapeti da uradi kako treba.
Ariel wrote: 30 Dec 2020, 12:43
Joj ja sam naisla na jedan video na tik toku zena pokazuje notes u koji zapisuje sve osobe s kojima je bila, to jest spavala i sve u detalje kakav je seks sa tom osobom bio. Svaka osoba ima po 2 stranice najmanje..
Ja ih znam par u stvarnom zivotu..
Jedna vodi evidenciju sa kojim je sta bilo
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Ariel wrote: 30 Dec 2020, 12:43
Ja ih znam par u stvarnom zivotu..
Jedna vodi evidenciju sa kojim je sta bilo
Taare wrote: 30 Dec 2020, 13:11
Napisah da sam se Izvinjavao svaki put kad ses traje kraće od sahat vremena.
Jaro, naizvinjavo se u životu.
Jbo ses koji traje duže od tri minute.
Na trecoj zamisli da te vakcinisu i daju ti tablete vitamina a,b,c,d,e.Zaprosice te oko 24-te.
Taare wrote: 30 Dec 2020, 13:11
Napisah da sam se Izvinjavao svaki put kad ses traje kraće od sahat vremena.
Jaro, naizvinjavo se u životu.
Jbo ses koji traje duže od tri minute.
Na trecoj zamisli da te vakcinisu i daju ti tablete vitamina a,b,c,d,e.Zaprosice te oko 24-te.
U tom slučaju ne bi nikako. Ispuhala bi ćuna ko dušica