Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Je li to onaj isto Dino koji je govorio kako nece nikada pjevati preko Drine( kad je takva prica bila u trendu) zajedno sa HAlidom, pa na kraju odleprsase obadvojica ali im zbog onih urbanih aristoikratskih faca " gradjani" Bosniaklanda oprostise sve, tj napravise se da nista nisu vidjeli.
Mislim najnormanija stvar zivjeti sa svojom juznoslovensom bracom, ali izigravati u jednom intervalu vremena semita je posebno licemjerstvo.
Hahik wrote: 22 Sep 2017, 12:09
Ja mrzim kada neko pljune, pa poliže. Pjesme su mu dobre. Jeste da su većinom plagijati koje mi se sviđaju, ali dobre su. Kao ličnost ga ne gotivim. Prvo se kune kako neće u Srbiju ići da pjeva, a onda zareda tri noći u Beogradu, još se sada udomljava tamo. Da ne bude zabune, boli mene briga što on tamo pjeva, pjevač je, mora zbog para, pjevaju i drugi, ništa ne fali. Isto tako me boli briga što kupuje kuću tamo, ali nemoj biti slab karakter i gaziti samoga sebe.
Trebo si stati nakon prve recenice i imao bi najjaci komentar na temi. Sve objasnjava.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
posmatrac wrote: 23 Sep 2017, 12:33
Je li to onaj isto Dino koji je govorio kako nece nikada pjevati preko Drine( kad je takva prica bila u trendu) zajedno sa HAlidom, pa na kraju odleprsase obadvojica ali im zbog onih urbanih aristoikratskih faca " gradjani" Bosniaklanda oprostise sve, tj napravise se da nista nisu vidjeli.
Mislim najnormanija stvar zivjeti sa svojom juznoslovensom bracom, ali izigravati u jednom intervalu vremena semita je posebno licemjerstvo.
nekazu djabalezge ; nikad ne reci nikad!
❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
rijetko antipatičan čovjek
kao muzičar potpuno nezanimljiv, toliko boljih muzičara od njega koji se nisu morali poslužiti posuđivanjem tuđih pjesama jer imaju talent
al svakom svoje
nek troši svoj zarađeni novac kako hoće, o tome raspravljat je bespredmetno, a sve što je maznuo na temelju tuđeg rada to on najbolje zna i to je njemu na duši
nije jedini, da se razumijemo
Ima jedan video na YouTube (koji ja sad ne mogu da nadjem) sa njegovim plagijatima
Ko ne slusa englesku ili neku drugu muziku osim nasu, nece ni prepoznati, ali eto, bitno je valjda da se ljudi koji vole njegove pjesme dobro osjecaju
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Dino Merlin kupuje luksuzan stan u Beogradu - neka je sa srecom, ima se, moze se
Iscitavajuci komentare ovdje, vidim, u vise navrata je pomenuta Ceca. Znate li da Ceca, sem "Beograd" ima jos dvije Merlinove pjesme:
- Zaboravi
- Zarila sam zar