Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ma problem je sad sto sve stare serije postoje na HBO, Netflixu, Disney i ostalim aplikacijama, pa ne moraš čekati da repriziraju nešto na TV-u.
Kad sam rekla “problem” mislila sam na previše izbora. Na kraju ne znam šta bi vise
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Sto je najgore nadjem neku staru seriju koja mi je nekad wow bila, počnem gledati i skontam da i nije nešto….Ne znam zašto mi je to toliko dobro bilo prije 30 godina
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Dori wrote: 03 Jul 2024, 21:45
Sto je najgore nadjem neku staru seriju koja mi je nekad wow bila, počnem gledati i skontam da i nije nešto….Ne znam zašto mi je to toliko dobro bilo prije 30 godina
ironman wrote: 03 Jul 2024, 21:37
A Twin peaks.
Ne mogu uganjat na kojemu je.
Onaj stari.
Definitivno bi gledao.
Cuj Z. Pa old school. Very old school
Meni je kraj toliko bio bezvezan, da je ne bih opet mogla gledati.
A kada se samo sjetim kako su je kasno puštali, pa se ujutro jedva budili da stignemo u školu.
A škola nam počinjala ujutro u 7.00 sati.
ironman wrote: 03 Jul 2024, 21:37
A Twin peaks.
Ne mogu uganjat na kojemu je.
Onaj stari.
Definitivno bi gledao.
Cuj Z. Pa old school. Very old school
Meni je kraj toliko bio bezvezan, da je ne bih opet mogla gledati.
A kada se samo sjetim kako su je kasno puštali, pa se ujutro jedva budili da stignemo u školu.
A škola nam počinjala ujutro u 7.00 sati.
Isto se desilo i sa nastavkom.
Kraj...samo autor zna sta je bilo
Seriju mladost-ludost (ako bi takvog naziva).
Nikad o njoj nisam mogla nista da nadjem. A mozda se nisam ni potrudila. Cini mi se da se prikazivala na rtrs. Vjerovatno bi mi sad bila zesce sranje.
Last edited by Shadow on 04 Jul 2024, 12:49, edited 2 times in total.