Nice try wrote: 26 Jul 2021, 22:07Kome god bila upućena, napiši viziju.Krokodil Behko wrote: 26 Jul 2021, 22:00
Zamolio bih te, da mi citiraš tu moju rečenicu, u kojoj sam bio arogantan i bahat, kako si to navela u svom sljedećem postu. Baš bih volio da je vidim.
Tražiš od mene viziju, šta će se desiti, a sama ne navodiš šta je to korisnije, od ovog zakona.
Viziju imam, al neću da ti kažem. Možda ću reći, već u sljedećem postu, al on neće biti upućen tebi, jer vidim da si prasnula iz čista mira. Nije lako biti sam na temi, niti biti manjina u nekom gradu, al svako je imao pravo na vlastiti izbor.
I još jednom, citiraj mi te moje arogancije, volio bih da ih vidim.
A arogantnost osjetim, nije prvi put da mi se obraćaš kao da sam dijete.
Stvarno bih voljela da vjerujem u sve ono čemu se nadaš i ti i ostali koji dijele takvo mišljenje jer nisam ja protiv dobrih stvari nego sumnjam šta će biti od ove sve halabuke.
Na blokade iz RS- a smo i navikli i do sad, ništa novo, zar misliš da će poštovati zakon ili će se problemi samo produbiti?
Eto, piši, a i vrijeme će pokazati šta će biti i kako.
Prijatno vam dalje na temi![]()
Znači, ako ja tebi kažem da pročitaš najnoviju četničku gnusnotu ( rovljenje po mezarima žrtava genocida), pa te pozovem da razmisliš, onda je to arogancija?
Viziju sam već iznio. Ima mjesec kako je ovo pripremljeno detaljno, a ima više od pola godine kako se ušlo u pripreme. Sve je počelo Dodikovim govorom pred savjetom bezbjednosti i komentarom njemačkog ministra vanjskih poslova, na sve to.
Detalje valjda možeš i sama posložiti, samo je potreban hronološki niz.
Čak nisi razumjela ni ovaj Dodikov cirkus od zakona??
Već se predaju, ali to su lansirali kao zadnju liniju. Neće negirati genocid, al da ih niko ne naziva genocidnom tvorevinom. I da, puno sam pametan