Ja sam srpkinja i tvoje provokacije mi ništa ne znače jer to nema veze s mojim stavomlaganini wrote:..citam te ko sportske novosti...hrvatice...
A ti ne znaš čitati niti sportske a kud šta drugo
Tema završena što se mene tiče
Moderator: Krokodil Behko

Ja sam srpkinja i tvoje provokacije mi ništa ne znače jer to nema veze s mojim stavomlaganini wrote:..citam te ko sportske novosti...hrvatice...
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Malo dostojanstva nebi bilo na odmet.laganini wrote:..chetnik odjebi s teme..odjeeebi..
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
laganini wrote:..i bilo bi najbolje
onda ni USA nije drzava, po toj logici...Krokodil Behko wrote:A ja tvrdim da ti lažeš, jer SFRJ nikad nije bila država, nego samo savez država.ZMAJ wrote: ne laži SFRJ je bila divna država
Izvoli, pobij to ako možeš.
OT, protiv sam tih misa za sve žrtve, jer zna se ko je šta počinio, i kao što to reče Biba iznad, ko ne zna historiju, osuđen je na ponavljanje.
Može ali jednog dana, kad svi zajedno definiramo sva dešavanja od 1991 do 1995 i prihvatimo to kao istinu, tad može.

ZMAJ wrote:onda ni USA nije drzava, po toj logici...Krokodil Behko wrote:A ja tvrdim da ti lažeš, jer SFRJ nikad nije bila država, nego samo savez država.ZMAJ wrote: ne laži SFRJ je bila divna država
OT, protiv sam tih misa za sve žrtve, jer zna se ko je šta počinio, i kao što to reče Biba iznad, ko ne zna historiju, osuđen je na ponavljanje.
Može ali jednog dana, kad svi zajedno definiramo sva dešavanja od 1991 do 1995 i prihvatimo to kao istinu, tad može.
Polako videcemo sta ce biti sa Teksasom, ni u SFRJ nisu imale pravo na samoopredeljenje dok Kardellj nije napravio ustav 74. koji je bio pocetak kraja Jugoslavije.Krokodil Behko wrote:ZMAJ wrote:onda ni USA nije drzava, po toj logici...Krokodil Behko wrote:A ja tvrdim da ti lažeš, jer SFRJ nikad nije bila država, nego samo savez država.ZMAJ wrote: ne laži SFRJ je bila divna država
USA jeste, jer njihove države nemaju pravo na samoopredjeljenje, niti su bilo kada u prošlosti postojale kao zasebne države, niti imaju neke zasebne kulture i tradicije, religije itd...

Vidim amnezija te hvata.ZMAJ wrote: Polako videcemo sta ce biti sa Teksasom, ni u SFRJ nisu imale pravo na samoopredeljenje dok Kardellj nije napravio ustav 74. koji je bio pocetak kraja Jugoslavije.

uopste te ne smatram glupim jer onda ne bi imalo smisla polemisati sa tobom, logicno zar ne?Krokodil Behko wrote:Vidim amnezija te hvata.ZMAJ wrote: Polako videcemo sta ce biti sa Teksasom, ni u SFRJ nisu imale pravo na samoopredeljenje dok Kardellj nije napravio ustav 74. koji je bio pocetak kraja Jugoslavije.
Mislio sam da smo već argumentirano apsolvirali, da je BiH na dan 25.11.1943. godine, potpisala pristupanje YU koja je zajednica 6 zemalja, a potpisali su se i predstavnici naroda ponaosob. Svega 4 dana kasnije, u jajcu, jedan narod fali na spisku. Čim su došli Srbi iz Srbije, odmah druga priča, odmah im Tito ide niz dlaku itd.. Konstatujem, da je Kardelj samo vratio stvari na početak, onako kako je i trebalo biti.
To bi ti bila prav Jugoslavija, a što se tiče tvog viđenja, mišljenja sam da ti nas očito držiš za glupe ljude, pa misliš da mi ne shvatamo šta se krije iza te rankovićevske oktroisane Jugoslavije.

titicha wrote:laganini wrote:..ja obožavam srbe..slab sam na njih...
Imaš pravo..dvoličnost je najgora osobna. I vjerujem da j teško i tebi samom nositi se s tim kod sebe.
Zar je dvoličnost napisati kojem narodu pripadaš,priznati da je tvoj narod radio zločine i osuditi te zločine?!
Možda je bolje reći da je tvoj narod savršen,iznad drugih,da je imao pravo ubijati? Kao što radiš ti!
Ali isto tako,imati hrabrosti reći hr.branitelju,u lice..dobro,u pravu si,ali nemojmo zaboravljati Medački džep i neka druga mjesta,,.
Nisi odgovorio na pitanje,veliki domoljubu,koliko puta si otišao u Vukovar i poklonio se žrtvama koje su zaslužne za tvoju državu?
Naravno,teško ti je napisati odgovor na to pitanje. Lakše je biti veliki,ispravan i pametan, doma,u toplom za tipkovnicom.
Mi dvolični,nismo jučer došli u Vukovar,izašli iz busa na groblju i Ovčari i položili cvijeće,zapalili svijeće i otišli u kafić pa nazad,doma.
Mi dvolični smo jučer,na kiši koja je padala cijeli dan,sa varaždinskim i vukovarskim braniteljima obišli sve crte bojišnice.
većim dijelom,pješke!
Da ti kažem koje su,jer ih ti veliki domoljub,hrvat i hdz-ovac ne znaš napamet,sigurna sam.
Od bolnice,mitnice,sajmišta,vojarne,veleprometovih hangara,borovo komerca,borovo naselje,borovo selo,grolja,ovčare....
Sva ova mjesta imaju svoju priču,na koju ne možeš ostati ravnodušan.
Da,i među njima je bila jedna ,jedina srpkinja koja je zbog toga ,po tvome dvolična!
Samo zato što ljude ne dijeli na hrvate,srbe i bošnjake(valjda sam dobro napisala),ne veliča sve svoje a pljuje druge,
već ih dijeli na dobre i loše!
Sigurna sam,da u svom stilu ,s dvije riječi li rečenice budeš odgovorio na ovo,naravno bez argumenata.
titicha wrote:laganini wrote:..ja obožavam srbe..slab sam na njih...
Imaš pravo..dvoličnost je najgora osobna. I vjerujem da j teško i tebi samom nositi se s tim kod sebe.
Zar je dvoličnost napisati kojem narodu pripadaš,priznati da je tvoj narod radio zločine i osuditi te zločine?!
Možda je bolje reći da je tvoj narod savršen,iznad drugih,da je imao pravo ubijati? Kao što radiš ti!
Ali isto tako,imati hrabrosti reći hr.branitelju,u lice..dobro,u pravu si,ali nemojmo zaboravljati Medački džep i neka druga mjesta,,.
Nisi odgovorio na pitanje,veliki domoljubu,koliko puta
..ok mozda sam pretjera pod utjecajem rankeca ali pun mi je kufer tih prica o prodaji trgovini..teorijama urote..koji bi to argument bio da je vukovar prodan..ko da je tudjam ima lagodnu situaciju...naoruzanu vojsku do zuba a ne razbijenu htvatsku na tri strane..sorry to spominjanje tudjmana u tom kontekstu upravo spominju oni koji mu nikad nisu oprostili stvaranje te iste...dobro trudis se pokazat da to nije zlonamjerno
kod tebe i nema razloga da ti ne virujem..cak i zeli ali nikad ne zabiravio ko ju je stvorio ma sto mislila o njemu ili zelis rec i da je racan isto toliko zasluzan..ili floskulu kako smo je svi stvarali..ne pali ta demogogija kod mene..
Mi dvolični smo jučer,na kiši koja je padala cijeli dan,sa varaždinskim i vukovarskim braniteljima obišli sve crte bojišnice.
većim dijelom,pješke!
Da ti kažem koje su,jer ih ti veliki domoljub,hrvat i hdz-ovac ne znaš napamet,sigurna sam.
Od bolnice,mitnice,sajmišta,vojarne,veleprometovih hangara,borovo komerca,borovo naselje,borovo selo,grolja,ovčare....
Sva ova mjesta imaju svoju priču,na koju ne možeš ostati ravnodušan.
Da,i među njima je bila jedna ,jedina srpkinja koja je zbog toga ,po tvome dvolična!
Samo zato što ljude ne dijeli na hrvate,srbe i bošnjake(valjda sam dobro napisala),ne veliča sve svoje a pljuje druge,
već ih dijeli na dobre i loše!
Sigurna sam,da u svom stilu ,s dvije riječi li rečenice budeš odgovorio na ovo,naravno bez argumenata.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest