"Branili smo Vukovar, a ne Bykobap"

Dešavanja u regionu.

Moderator: Krokodil Behko

titicha
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Status: Offline

Re: "Branili smo Vukovar, a ne Bykobap"

Post by titicha » 18 Nov 2015, 19:47

laganini wrote:..citam te ko sportske novosti... :ok hrvatice...
Ja sam srpkinja i tvoje provokacije mi ništa ne znače jer to nema veze s mojim stavom
A ti ne znaš čitati niti sportske a kud šta drugo
Tema završena što se mene tiče

laganini
Spamer
Spamer
Been thanked: 1 time

Post by laganini » 18 Nov 2015, 19:49

..i bilo bi najbolje :ok
..slobodan čovik kad tad bude baniran..

KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times

Post by KOMESAR » 18 Nov 2015, 20:08

laganini wrote:..chetnik odjebi s teme..odjeeebi..
Malo dostojanstva nebi bilo na odmet.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14698 times
Been thanked: 10229 times

Post by Julia-Klara » 18 Nov 2015, 20:24

:kuku ej boze :kuku
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 18 Nov 2015, 20:28

Bila sam nekoliko puta u Vukovaru i na Ovcari i na groblju. Bila je i moja kolegica Srpkinja koja ke poskidala slike dolaska Hrvata i Sabora i Zlatnu bulu Bele IV. ?...Palila je svijece...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA » 18 Nov 2015, 21:34

laganini wrote:..i bilo bi najbolje :ok

:rol

ti bas ni jednom ''srbinu''ne vjerujes
Image

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 22 Nov 2015, 02:48

..ja obožavam srbe..slab sam na njih...dvoličnopst me ubija..tu je problem :ok

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Re: Ukinuta ćirilica u Vukovaru?

Post by Nole » 22 Nov 2015, 09:46

Krokodil Behko wrote:
ZMAJ wrote: ne laži SFRJ je bila divna država
A ja tvrdim da ti lažeš, jer SFRJ nikad nije bila država, nego samo savez država.
Izvoli, pobij to ako možeš.

OT, protiv sam tih misa za sve žrtve, jer zna se ko je šta počinio, i kao što to reče Biba iznad, ko ne zna historiju, osuđen je na ponavljanje.
Može ali jednog dana, kad svi zajedno definiramo sva dešavanja od 1991 do 1995 i prihvatimo to kao istinu, tad može.
onda ni USA nije drzava, po toj logici...

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9976 times
Been thanked: 11845 times
Status: Online

Post by Krokodil Behko » 22 Nov 2015, 10:11

ZMAJ wrote:
Krokodil Behko wrote:
A ja tvrdim da ti lažeš, jer SFRJ nikad nije bila država, nego samo savez država.

OT, protiv sam tih misa za sve žrtve, jer zna se ko je šta počinio, i kao što to reče Biba iznad, ko ne zna historiju, osuđen je na ponavljanje.
Može ali jednog dana, kad svi zajedno definiramo sva dešavanja od 1991 do 1995 i prihvatimo to kao istinu, tad može.

USA jeste, jer njihove države nemaju pravo na samoopredjeljenje, niti su bilo kada u prošlosti postojale kao zasebne države, niti imaju neke zasebne kulture i tradicije, religije itd...

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 22 Nov 2015, 10:44

Krokodil Behko wrote:
ZMAJ wrote:
Krokodil Behko wrote:

USA jeste, jer njihove države nemaju pravo na samoopredjeljenje, niti su bilo kada u prošlosti postojale kao zasebne države, niti imaju neke zasebne kulture i tradicije, religije itd...
Polako videcemo sta ce biti sa Teksasom, ni u SFRJ nisu imale pravo na samoopredeljenje dok Kardellj nije napravio ustav 74. koji je bio pocetak kraja Jugoslavije.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 22 Nov 2015, 10:50

Da je valjalo svima, opstalo bi.
Isto se sssr razletio.
Isto će se eu razletjeti jedan dan.
Habibti, ya nour el - ain... :srce

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9976 times
Been thanked: 11845 times

Post by Krokodil Behko » 22 Nov 2015, 10:51

ZMAJ wrote: Polako videcemo sta ce biti sa Teksasom, ni u SFRJ nisu imale pravo na samoopredeljenje dok Kardellj nije napravio ustav 74. koji je bio pocetak kraja Jugoslavije.
Vidim amnezija te hvata.
Mislio sam da smo već argumentirano apsolvirali, da je BiH na dan 25.11.1943. godine, potpisala pristupanje YU koja je zajednica 6 zemalja, a potpisali su se i predstavnici naroda ponaosob. Svega 4 dana kasnije, u jajcu, jedan narod fali na spisku. Čim su došli Srbi iz Srbije, odmah druga priča, odmah im Tito ide niz dlaku itd.. Konstatujem, da je Kardelj samo vratio stvari na početak, onako kako je i trebalo biti.

To bi ti bila prav Jugoslavija, a što se tiče tvog viđenja, mišljenja sam da ti nas očito držiš za glupe ljude, pa misliš da mi ne shvatamo šta se krije iza te rankovićevske oktroisane Jugoslavije.

titicha
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by titicha » 22 Nov 2015, 10:58

[quote="laganini"]..ja obožavam srbe..slab sam na njih...
Imaš pravo..dvoličnost je najgora osobna. I vjerujem da j teško i tebi samom nositi se s tim kod sebe.

Zar je dvoličnost napisati kojem narodu pripadaš,priznati da je tvoj narod radio zločine i osuditi te zločine?!
Možda je bolje reći da je tvoj narod savršen,iznad drugih,da je imao pravo ubijati? Kao što radiš ti!
Ali isto tako,imati hrabrosti reći hr.branitelju,u lice..dobro,u pravu si,ali nemojmo zaboravljati Medački džep i neka druga mjesta,,.
Nisi odgovorio na pitanje,veliki domoljubu,koliko puta si otišao u Vukovar i poklonio se žrtvama koje su zaslužne za tvoju državu?
Naravno,teško ti je napisati odgovor na to pitanje. Lakše je biti veliki,ispravan i pametan, doma,u toplom za tipkovnicom.
Mi dvolični,nismo jučer došli u Vukovar,izašli iz busa na groblju i Ovčari i položili cvijeće,zapalili svijeće i otišli u kafić pa nazad,doma.
Mi dvolični smo jučer,na kiši koja je padala cijeli dan,sa varaždinskim i vukovarskim braniteljima obišli sve crte bojišnice.
većim dijelom,pješke!
Da ti kažem koje su,jer ih ti veliki domoljub,hrvat i hdz-ovac ne znaš napamet,sigurna sam.
Od bolnice,mitnice,sajmišta,vojarne,veleprometovih hangara,borovo komerca,borovo naselje,borovo selo,grolja,ovčare....
Sva ova mjesta imaju svoju priču,na koju ne možeš ostati ravnodušan.
Da,i među njima je bila jedna ,jedina srpkinja koja je zbog toga ,po tvome dvolična!
Samo zato što ljude ne dijeli na hrvate,srbe i bošnjake(valjda sam dobro napisala),ne veliča sve svoje a pljuje druge,
već ih dijeli na dobre i loše!
Sigurna sam,da u svom stilu ,s dvije riječi li rečenice budeš odgovorio na ovo,naravno bez argumenata.

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 22 Nov 2015, 11:02

Krokodil Behko wrote:
ZMAJ wrote: Polako videcemo sta ce biti sa Teksasom, ni u SFRJ nisu imale pravo na samoopredeljenje dok Kardellj nije napravio ustav 74. koji je bio pocetak kraja Jugoslavije.
Vidim amnezija te hvata.
Mislio sam da smo već argumentirano apsolvirali, da je BiH na dan 25.11.1943. godine, potpisala pristupanje YU koja je zajednica 6 zemalja, a potpisali su se i predstavnici naroda ponaosob. Svega 4 dana kasnije, u jajcu, jedan narod fali na spisku. Čim su došli Srbi iz Srbije, odmah druga priča, odmah im Tito ide niz dlaku itd.. Konstatujem, da je Kardelj samo vratio stvari na početak, onako kako je i trebalo biti.

To bi ti bila prav Jugoslavija, a što se tiče tvog viđenja, mišljenja sam da ti nas očito držiš za glupe ljude, pa misliš da mi ne shvatamo šta se krije iza te rankovićevske oktroisane Jugoslavije.
uopste te ne smatram glupim jer onda ne bi imalo smisla polemisati sa tobom, logicno zar ne?
To Kardeljevo vracanje na pocetak je i kraj Jugoslavije, pre tog ustava je trebalo napraviti realna razgranicenja republika, eventualno dati Srbima u Hr pokrajinu. Mnogo je ostalo neresenih pitanja i dogodio se rat.
Sta se krilo iza Rankoviceve jugoslavije? Rankovic je bio udbas koji je kaznjavao sve antijugoslovenske elemente ne bitnokoje su nacije. One tvrdnje koje su isle posle brionskog plenuma da je Rankovic sikanirao Siptare su propaganda Sergeja Krajacica i Edvarda Kardelja jer im je upravo Rankovic smetao za ustav 74. koji je kraj Jugoslavije.

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 25233 times
Been thanked: 6628 times

Post by Veca » 22 Nov 2015, 11:32

titicha wrote:
laganini wrote:..ja obožavam srbe..slab sam na njih...
Imaš pravo..dvoličnost je najgora osobna. I vjerujem da j teško i tebi samom nositi se s tim kod sebe.

Zar je dvoličnost napisati kojem narodu pripadaš,priznati da je tvoj narod radio zločine i osuditi te zločine?!
Možda je bolje reći da je tvoj narod savršen,iznad drugih,da je imao pravo ubijati? Kao što radiš ti!
Ali isto tako,imati hrabrosti reći hr.branitelju,u lice..dobro,u pravu si,ali nemojmo zaboravljati Medački džep i neka druga mjesta,,.
Nisi odgovorio na pitanje,veliki domoljubu,koliko puta si otišao u Vukovar i poklonio se žrtvama koje su zaslužne za tvoju državu?
Naravno,teško ti je napisati odgovor na to pitanje. Lakše je biti veliki,ispravan i pametan, doma,u toplom za tipkovnicom.
Mi dvolični,nismo jučer došli u Vukovar,izašli iz busa na groblju i Ovčari i položili cvijeće,zapalili svijeće i otišli u kafić pa nazad,doma.
Mi dvolični smo jučer,na kiši koja je padala cijeli dan,sa varaždinskim i vukovarskim braniteljima obišli sve crte bojišnice.
većim dijelom,pješke!
Da ti kažem koje su,jer ih ti veliki domoljub,hrvat i hdz-ovac ne znaš napamet,sigurna sam.
Od bolnice,mitnice,sajmišta,vojarne,veleprometovih hangara,borovo komerca,borovo naselje,borovo selo,grolja,ovčare....
Da,i među njima je bila jedna ,jedina srpkinja koja je zbog toga ,po tvome dvolična!
Samo zato što ljude ne dijeli na hrvate,srbe i bošnjake(valjda sam dobro napisala),ne veliča sve svoje a pljuje druge,
Sigurna sam,da u svom stilu ,s dvije riječi li rečenice budeš odgovorio na ovo,naravno bez argumenata.

:ok ...ev' :cvijece za ovo!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 22 Nov 2015, 11:55

Vjerujem da je titicha bila iskrena. Uostalom među braniteljima je bilo Srba i puno Muslimana. U mojoj okolic s bratom ih je bilo puno. Oni nisu razmisljali nimalo o proslosti...i sin vukovarskog svecenika je branko domovinu, zemljj u kojoj zivi.
Svi znamo da su i neki branitelji pocinili gnjusne zlocine...sta meni znaci sto je neko Hrvat a smrad je svoje vrste..
Ciriliva neve nokoga ujesti...proci ce to...valjda ce doci vrijeme kad slova nece podsjecati na nesrecu...
U selu nedaleko naseg je bila stara zena Srpkinja moja nije htjela otici nikamo. Kci je otisla u Bosnu. Neki branitelji ju jesu provocirali ali moj brat im je naredio da ne smiju i morali su joj nositi hranu..inace bi se lose proveli...ak ne bi njega poslusali...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 22 Nov 2015, 12:46

titicha wrote:
laganini wrote:..ja obožavam srbe..slab sam na njih...

Nisi odgovorio na pitanje,veliki domoljubu,koliko puta
..ok mozda sam pretjera pod utjecajem rankeca ali pun mi je kufer tih prica o prodaji trgovini..teorijama urote..koji bi to argument bio da je vukovar prodan..ko da je tudjam ima lagodnu situaciju...naoruzanu vojsku do zuba a ne razbijenu htvatsku na tri strane..sorry to spominjanje tudjmana u tom kontekstu upravo spominju oni koji mu nikad nisu oprostili stvaranje te iste...dobro trudis se pokazat da to nije zlonamjerno

kod tebe i nema razloga da ti ne virujem..cak i zeli ali nikad ne zabiravio ko ju je stvorio ma sto mislila o njemu ili zelis rec i da je racan isto toliko zasluzan..ili floskulu kako smo je svi stvarali..ne pali ta demogogija kod mene.. :jok

većim dijelom,pješke!

Obrisan profil

Post by Obrisan profil » 22 Nov 2015, 12:50

ljudi su zveri otkad postoje

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 22 Nov 2015, 12:57

..je zvijeri su to...jos malo medijsog pumoanja i ispace da su ga hrvati srusili..a ti teza smo se naslusali :zubi

Obrisan profil

Post by Obrisan profil » 22 Nov 2015, 13:13

ma mislim sve ljude
pobićemo se zbog ničeg, samo eto daj da se koljemo, i posle će svi da uperu prst u druge, nikad da se razmisli, pa čekaj, možda smo i mi malo KRIVI.
ja ne znam goreg naroda od bivših jugoslavena

Post Reply

Return to “EX YU”