Fenomen ljubavi Bosnjaka iz Bosne prema Hrvatskoj
Moderator: Krokodil Behko
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20584 times
- Been thanked: 18592 times
- Status: Offline
Re: Fenomen ljubavi Bosnjaka iz Bosne prema Hrvatskoj
To što nije postojao projekat iza njegovih postupaka ni najmanje ne umanjuje ono što je radio i po tome itekako može u istu ravan sa njima.
Zato je taj sa tvog avatara izdao naredbu da ga likvidiraju, a ti nastavi dalje da glorificiraš monstruma na forumu što si radio u više navrata.
Zato je taj sa tvog avatara izdao naredbu da ga likvidiraju, a ti nastavi dalje da glorificiraš monstruma na forumu što si radio u više navrata.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3695 times
- Been thanked: 3419 times
Izdao naredbu da ga likvidiraju?Masamune wrote: 17 Jun 2025, 21:35 To što nije postojao projekat iza njegovih postupaka ni najmanje ne umanjuje ono što je radio i po tome itekako može u istu ravan sa njima.

Čudna mi čuda, vrh naredio da se opasan čovjek uhapsi i da se upotrijebi sila i oružje ako bude pružao otpor. To se dešava u svakoj državi i gdje nema rata.
To opet ne mijenja činjenicu da ne može ni pod razno sa srpskim i hrvatskim zločincima jer, ponavljam i ponovit ću rado i 1000. put da karadžic i mladić nisu postojali, neko drugi bi zauzeo njihovo mjesto jer se radilo 90-ih o zločinačkom projektu dok Caco da nije bilo rata/agresije ne bi činio to što je činio, to je razlika.
Ti možeš o Caci misliti šta želiš, da je govno, monstrum i zločinac i sa tim nemam problem, misli šta god želiš, ali kada dodaš na to “kao i monstrumi/zločinci” sa druge i treće strane” time ulaziš u opasnu zonu izjednačavanja sve tri strane.
Toga si i ti svjestan pa u nedostatku argumenata ubaciš iz vedra neba Kojovića hihihi hohoho da skreneš sa poente.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Kojovića sam iz zajebancije spomenuo i to nema veze sa drugim dijelom posta.
Nema kod mene nedostatka argumenata ni u kom smislu. Monstrum je monstrum bio projekat iza njega ili ne i to je činjenica.
Ono na šta se ja ježim je u konačnici tvoje rezonovanje o tome. Moj koljač je bolji od onih tamo po svaku cijenu jer je moj. Ne samo ovo, već ga glorificiraš na forumu što je apsolutna katastrofa unazad godinama.
Mani me se tih nacionalističkih priča. U suštini vjerovatno tih ne bih ništa ni rekao da nije ove glorifikacije ovog monstruma s tvoje strane.
Nema kod mene nedostatka argumenata ni u kom smislu. Monstrum je monstrum bio projekat iza njega ili ne i to je činjenica.
Ono na šta se ja ježim je u konačnici tvoje rezonovanje o tome. Moj koljač je bolji od onih tamo po svaku cijenu jer je moj. Ne samo ovo, već ga glorificiraš na forumu što je apsolutna katastrofa unazad godinama.
Mani me se tih nacionalističkih priča. U suštini vjerovatno tih ne bih ništa ni rekao da nije ove glorifikacije ovog monstruma s tvoje strane.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ti isti koji sataniziraju Cacu su isti oni koji romantiziraju Boška i Admiru i koji su stavili Mustafu Busuladžića iz doba dinosaurusa u isti rang sa ulicama i pločama sratka mladića čije su žrtve i danas žive i osjećaju posljedice njegovih zločina ( pobijeni članovi familije, prisilno napuštanje rodnog kraja gdje su živjeli tu decenijama itd.).Masamune wrote: 18 Jun 2025, 07:23 Kojovića sam iz zajebancije spomenuo i to nema veze sa drugim dijelom posta.
Namjerno se ignoriše kod pljuvanja Cace da nisu svi Srbi koji su ostali u Sarajevu nevinašca. Ima dosta primjere kako su u ratu Srbi slali signale onima na brdima (paljenje gašenje svjetla kao signal sličan morseovim kodovima). Isto je bilo onih koji nisu htjeli ni na liniju (jer će pucati na svoje) a onda nisu htjeli bar ni da rovove kopaju. Mislili cijeli rat samo da drkaju qrac u spotovima Kemala Montena i da je bilo dovoljno da im se dive jer nisu prešli na drugu stranu.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ne bi me čudilo po tvojoj logici da ćeš kasnije uporediti one bošnjačke vojnike koji su ošamarili Tifu sa srpskim vojnicima koji su planski i sa SANU projektom kao motivacijom ušli u Bijeljinu i Prijedor i tukli one koji ne pripadaju njihovom narodu.
Ista logika kao sa upoređivanjem Cace sa jednim sratkom mladićem npr.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Nećeš Nazife navoditi vodu na svoj mlin. To možeš probati sa nekom drugom osobom.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
I ne pokušavam, ti imaš svoj stav ja svoj. Radi se o nelogičnosti gdje namjerno pokušavaš izjednačiti sve tri strane.Masamune wrote: 18 Jun 2025, 08:40 Nećeš Nazife navoditi vodu na svoj mlin. To možeš probati sa nekom drugom osobom.
Bez agresije ne bi bilo Cace dok bi da nije bilo karadžića se kreirao neki drugi karadžič