20241024_230647.jpg
Showbizz
Moderator: Krokodil Behko
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7483 times
- Been thanked: 17451 times
- Status: Offline
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7483 times
- Been thanked: 17451 times
- Zanki
- saudade
- Has thanked: 25834 times
- Been thanked: 29673 times
- Zanki
- saudade
- Zanki
- saudade
Re: Showbizz
Djeca Hugha Jackmana ne vole njegovu novu djevojku? Izvor tvrdi da im je teško

DJECA glumca Hugha Jackmana, 24-godišnji Oscar i 19-godišnja Ava, navodno osjećaju krivnju što su u svoju obitelj primili očevu novu djevojku, glumicu i brodvejsku zvijezdu Sutton Foster, prenosi Daily Mail.
"Djeci je bilo teško jer su morala poželjeti dobrodošlicu Sutton u svijet svog oca, s vlastitim pomiješanim osjećajima o tome, te bi se osjećala krivima ako bi se previše zbližila s njom. Sve postaje pomalo zbrkano, ali Hugh se nada da će vrijeme izliječiti sve rane pa, ako uspiju proći kroz ovu blagdansku sezonu bez velikih problema, bit će mirnije u novoj godini", rekao je izvor blizak obitelji.
Razveo se zbog afere?
Podsjećamo, 56-godišnji glumac rastao se prošle godine od glumice Deborre-Lee Furness nakon 27 godina braka, a nedavno je ona pokrenula lavinu glasina o razlogu njihovog razvoda. Naime, sa svog privatnog Instagram profila lajkala je video koji je blogerica Tasha Lustig objavila 26. listopada.
U snimci se spominje Jackmanova navodna afera s kolegicom iz mjuzikla Music Man Sutton Foster. "Sjećate se kad sam vam rekla da ovaj muškarac ne planira ništa dobro?" započela je Lustig pokazujući fotografije Sutton i Hugha na crvenom tepihu.
Prema videu, 56-godišnji australski glumac tada je "pobjegao s ljubavnicom". Jackman je navodno bio opsjednut svojom kolegicom, koja je i sama tad bila u braku, a zahtjev za razvod od supruga Teda Griffina podnijela je tek nedavno.
Činjenica da je Furness lajkala spomenutu objavu potaknula je glasine da je razvodu kumovala navodna afera. Sve je dodatno potpirila Furnessina prijateljica Amanda de Cadenet, koja je komentirala istu objavu. "Sve si točno rekla. Moja draga prijateljica Deb će svakog trena ponovno zasjati!" napisala je Amanda. Na to joj je jedna pratiteljica odgovorila da se nada da je sve to ružna glasina, no da joj Amandin komentar ne sluti na dobro.

Izvori potvrdili njegovu vezu
Upućeni izvori nedavno su za Us Weekly potvrdili da su Hugh i Sutton u vezi, kao i da je afera razlog razvoda: "Puno ljudi na Broadwayu je znalo, ali nismo ništa govorili jer su oboje tako dobri ljudi. Hugh ima imidž jednog od najljubaznijih frajera u Hollywoodu, pa sad ne zna što bi s ovim."

DJECA glumca Hugha Jackmana, 24-godišnji Oscar i 19-godišnja Ava, navodno osjećaju krivnju što su u svoju obitelj primili očevu novu djevojku, glumicu i brodvejsku zvijezdu Sutton Foster, prenosi Daily Mail.
"Djeci je bilo teško jer su morala poželjeti dobrodošlicu Sutton u svijet svog oca, s vlastitim pomiješanim osjećajima o tome, te bi se osjećala krivima ako bi se previše zbližila s njom. Sve postaje pomalo zbrkano, ali Hugh se nada da će vrijeme izliječiti sve rane pa, ako uspiju proći kroz ovu blagdansku sezonu bez velikih problema, bit će mirnije u novoj godini", rekao je izvor blizak obitelji.
Razveo se zbog afere?
Podsjećamo, 56-godišnji glumac rastao se prošle godine od glumice Deborre-Lee Furness nakon 27 godina braka, a nedavno je ona pokrenula lavinu glasina o razlogu njihovog razvoda. Naime, sa svog privatnog Instagram profila lajkala je video koji je blogerica Tasha Lustig objavila 26. listopada.
U snimci se spominje Jackmanova navodna afera s kolegicom iz mjuzikla Music Man Sutton Foster. "Sjećate se kad sam vam rekla da ovaj muškarac ne planira ništa dobro?" započela je Lustig pokazujući fotografije Sutton i Hugha na crvenom tepihu.
Prema videu, 56-godišnji australski glumac tada je "pobjegao s ljubavnicom". Jackman je navodno bio opsjednut svojom kolegicom, koja je i sama tad bila u braku, a zahtjev za razvod od supruga Teda Griffina podnijela je tek nedavno.
Činjenica da je Furness lajkala spomenutu objavu potaknula je glasine da je razvodu kumovala navodna afera. Sve je dodatno potpirila Furnessina prijateljica Amanda de Cadenet, koja je komentirala istu objavu. "Sve si točno rekla. Moja draga prijateljica Deb će svakog trena ponovno zasjati!" napisala je Amanda. Na to joj je jedna pratiteljica odgovorila da se nada da je sve to ružna glasina, no da joj Amandin komentar ne sluti na dobro.

Izvori potvrdili njegovu vezu
Upućeni izvori nedavno su za Us Weekly potvrdili da su Hugh i Sutton u vezi, kao i da je afera razlog razvoda: "Puno ljudi na Broadwayu je znalo, ali nismo ništa govorili jer su oboje tako dobri ljudi. Hugh ima imidž jednog od najljubaznijih frajera u Hollywoodu, pa sad ne zna što bi s ovim."
- Zanki
- saudade
- Zanki
- saudade
A u jutarnjem Nisu baš svi oduševljeni novom ljubavi Hugha Jackmana: ‘Bivša je bijesna, a djeca osjećaju krivnju jer su je primili...
Ljudi nisu normalni

Ljudi nisu normalni
- Zanki
- saudade
- ironman
- sirius
- Has thanked: 23971 times
- Been thanked: 24431 times
Koliko sam bezosjecajan.
Nista nisam osjetio na ovu dramu.
Nista nisam osjetio na ovu dramu.
dream of spring...
sign of the times...
sign of the times...
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21015 times
- Been thanked: 18995 times
- ironman
- sirius
- Has thanked: 23971 times
- Been thanked: 24431 times
- Zanki
- saudade
- Zanki
- saudade
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21015 times
- Been thanked: 18995 times
- Shadow
- Svemirka
- Has thanked: 24297 times
- Been thanked: 26483 times
- Sioux
- Inventar foruma
- Has thanked: 1334 times
- Been thanked: 1587 times
Ne znam kako da postavim slike al rijana je jedna bezobrazna buca u halterima e..
Pogled Joca Vujičića
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9211 times
- Been thanked: 10941 times
AVA KARABATIĆ PRODAJE INTIMNE FOTOGRAFIJE: ‘Tražila bih 500 eura da mogu’

Starleta i bivša voditeljica reality emisije Parovi, Ava Karabatić, ponovno je privukla pažnju javnosti svojim iskrenim i pomalo šokantnim priznanjem – prodaje svoje intimne fotografije putem interneta, i to po cijeni od 40 eura po komadu.
“Točno je da ih prodajem, ali mi je samo žao što mi stranica ne dozvoljava da stavim cijenu fotografije veću od 40 eura, inače bih ih prodavala za 500 eura, s obzirom na to da sam Playboy model i osoba koja vodi računa o svom izgledu”, izjavila je Karabatić, ne skrivajući samopouzdanje.
Ovo nije prvi put da je Ava otvoreno govorila o načinu na koji zarađuje. Već ranije je priznala da se fotografirala obnažena za jednu stranicu za odrasle, navodeći da joj je to bio značajan izvor prihoda, osobito nakon što je izašla iz klinike za odvikavanje od alkohola.
‘Otac nema uvid u to što radim’
U razgovoru za medije, Ava je istaknula da je isprva skrivala od svog oca čime se bavi, no s vremenom mu je ipak odlučila reći istinu, uz objašnjenje da fotografije nisu previše eksplicitne.
“Nakon izlaska iz klinike za odvikavanje nije mi prioritet bio traženje posla, već da se maksimalno posvetim zdravlju. Profil na toj mreži imam od ranije, samo sam nastavila objavljivati sadržaj. Malo se snimam, malo se slikam, to su slobodnije fotografije, ništa vulgarno”, objasnila je, dodajući da sve što radi – radi sama.
“To je, u biti, profil sa sadržajem za odrasle osobe, ali ne objavljujem ništa s muškarcima, radim sve solo i tako mi kapne neka zarada. Otac, naravno, nema uvid u to što objavljujem, i ne treba imati, ali zna da sam na toj stranici aktivna. Kasnije sam mu objasnila o čemu se radi" zaključila je.
(SB)
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2468 times
- Been thanked: 4291 times
Re: AVA KARABATIĆ PRODAJE INTIMNE FOTOGRAFIJE: ‘Tražila bih 500 eura da mogu’
40eura
pa ja imam materijala da živim do penzije, đe link na sajt
pa ja imam materijala da živim do penzije, đe link na sajt

Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1170 times
- Been thanked: 3622 times

Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- Anestzijaaa
- Inventar foruma
- Has thanked: 6495 times
- Been thanked: 4502 times
Da mijenjamo uz tvoju doplatu
Ovaj je grad,mali za nas...