TROSJED

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2753 times
Been thanked: 8615 times
Status: Offline

Re: TROSJED

Post by Duminjo »

Kai wrote: 06 Jun 2024, 00:40 Pa eto nadji ovih par dana kako pišem ovde gdje sam ja napisao da je Neko izdajica.. naravno da ću reci kad neko ode gore vani pa sere ovde po svemu kako ništa ne valja..

To za lovu koju šalje dijaspora Primjer šalješ svojoj majci da joj pomogneš a davao bi joj pare i kvde da radiš pomagao tako sta drugi imaju sa tim parama šalju svojima il grade kuće.. ne šalješ ih meni.. sta ja imam od tih para bas ništa ..

Pa eto i meni je tebe zao i tvog mišljenja sto ti je u glavi samo rat sto ne vidiš evo sad će biti koncerti ex su rock grupa, pa RedBull Show run, pa na trebevicu neka staza za MTb i tako ta neka dešavanja a i kako da znaš kad si zasljepljen tolikom ogorčenosti..

A ovo zadnje ko se snalazio do sad snalazit će se i dalje a ko nije kukat će kako ništa ne valja i čitav svijet će
Mu biti kriv..
Ti si ba glup
Kai
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 784 times
Been thanked: 1742 times

Post by Kai »

Duminjo wrote: 06 Jun 2024, 00:43
Kai wrote: 06 Jun 2024, 00:40 Pa eto nadji ovih par dana kako pišem ovde gdje sam ja napisao da je Neko izdajica.. naravno da ću reci kad neko ode gore vani pa sere ovde po svemu kako ništa ne valja..

To za lovu koju šalje dijaspora Primjer šalješ svojoj majci da joj pomogneš a davao bi joj pare i kvde da radiš pomagao tako sta drugi imaju sa tim parama šalju svojima il grade kuće.. ne šalješ ih meni.. sta ja imam od tih para bas ništa ..

Pa eto i meni je tebe zao i tvog mišljenja sto ti je u glavi samo rat sto ne vidiš evo sad će biti koncerti ex su rock grupa, pa RedBull Show run, pa na trebevicu neka staza za MTb i tako ta neka dešavanja a i kako da znaš kad si zasljepljen tolikom ogorčenosti..

A ovo zadnje ko se snalazio do sad snalazit će se i dalje a ko nije kukat će kako ništa ne valja i čitav svijet će
Mu biti kriv..
Ti si ba glup
Pa eto nek si ti pametan pa si završio gdje jesi..
Vragolasto..:zao
Ledena
Ange Ou Demon
Ange Ou Demon
Mood:
Has thanked: 1368 times
Been thanked: 4692 times

Post by Ledena »

Cekaj sad mi sto cemo ici u Njemacku valjamo il ne valjamo?
Nikad ne dozvoli da budeš nekome trn u oku.
Budi ekser!
Kai
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by Kai »

Ledena wrote: 06 Jun 2024, 00:50 Cekaj sad mi sto cemo ici u Njemacku valjamo il ne valjamo?
Zavisi hoces li prvo zube ovde praviti pa ići gore il kad se vratiš .. :plavi

Šalim se..
Ledena
Ange Ou Demon
Ange Ou Demon
Mood:

Post by Ledena »

Kai wrote: 06 Jun 2024, 01:00
Ledena wrote: 06 Jun 2024, 00:50 Cekaj sad mi sto cemo ici u Njemacku valjamo il ne valjamo?

Šalim se..
Pa ja cu bit prva sto je tek otisla, a sa novim zubima. Necu dolazit na godisnji. :plavi
Budi ekser!
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22564 times
Been thanked: 20707 times

Post by Masamune »

Svi ste vi izdajice :mmm
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14308 times
Been thanked: 23836 times

Post by Fuddo »

A ima Kineza ako zafali, doce oni.
Nama svakako nista i ne treba.
Dozvolite da se obratimo
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22564 times
Been thanked: 20707 times

Post by Masamune »

Neće oni u Bosnu

Eto njih tebi tamo da žive američki san
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14308 times
Been thanked: 23836 times

Post by Fuddo »

Svakako su to samo neke njive, i sikare
Pajel
Povoljne
Dozvolite da se obratimo
Ledena
Ange Ou Demon
Ange Ou Demon
Mood:

Post by Ledena »

Masamune wrote: 06 Jun 2024, 07:37
Nek sam, cekam dan kad ce se uticnica i utikac spojit :plavi
Bas mi je dobar zivot, coek bio u martu, a doce u septembru. I onda pitaju sto sam nervozna :lupa
Budi ekser!
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14634 times
Been thanked: 10132 times

Post by Julia-Klara »

blagoSH majci...
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
Kai
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by Kai »

Ledena wrote: 06 Jun 2024, 01:02
Kai wrote: 06 Jun 2024, 01:00

Šalim se..
Pa ja cu bit prva sto je tek otisla, a sa novim zubima. Necu dolazit na godisnji. :plavi
Hahaha e sa obrazom bas :oo
Sioux
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 1390 times
Been thanked: 1698 times

Post by Sioux »

Pravda za kajia..

Pogled Joca Vujičića
ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 53541 times
Been thanked: 9531 times

Post by ElTriconi »

Ledena wrote: 06 Jun 2024, 09:25
Masamune wrote: 06 Jun 2024, 07:37
Nek sam, cekam dan kad ce se uticnica i utikac spojit :plavi
Bas mi je dobar zivot, coek bio u martu, a doce u septembru. I onda pitaju sto sam nervozna :lupa
Kupi sebi kljesta i sarafciger i spajaj, sto 🤗😊
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41242 times
Been thanked: 27948 times

10 javnih kuća i bordela koje morate posjetiti

Post by Rum »

Image

Za prostituciju se često kaže da je najstariji zanat na svijetu. Iako je prodaja seksa zabranjena, postoje nebrojeno mnogo mjesta na kojima se pružaju seksualne usluge.

Prenosimo vam listu 10, kako kažu u Kuriru, ne samo dobrih mjesta gdje možete dobiti vrhunsku uslugu, već gdje možete doživjeti nevjerovatno iskustvo, a da biste se u to povjerovali jednostavno morate da se sami uvjerite.

1. Big Sister

Ovo je u stvari bordel za voajere i egzibicioniste. Nalazi su u Češkoj i u njemu Čehinje i Slovakinje besplatno uslužuju klijente u zamjenu da njihov seksualni čin bude snimljen i emitovan direktno na internetu i na kablovskim kanalima u Evropi, a uskoro bi trebalo da se prikazuju u u Americi.

2. Alien Cathouse

Denis Hof, osnivač čuvenog legalnog bordela u Las Vegasu Nevadi Moonlite Bunny Ranch, kao i šoua koji se prikazuje na HVO televiziji "Cathouse", planira da sagradi veličanstven bordel van Las Vegasa na temu Osmog putnika Cathause, u kojima bi klijenti mogli da imaju odnose sa ženama vanzemaljcima. U tom bordelu muškarcima će se ispunjavati sve želje, djevojke će se oblačiti u onog vanzemaljca koji ih najviše pali.

3. Nana Entertainment Plaza

U Bangkoku postoji pravi centar za razvrat! To je četvorospratna zgrada u kojok ima oko 40 barova, U sklopu Nana Zabava Plaza u Tajlandu je četvorospratna zgrada preko 40 go-go barova. Ono što je zanimljivo, u njima ne postoje makroa, ako želite nešto više od gledanja go-go plesačica, izaberete onu koja vas najviše svidi i direktno se sa njom dogovarate o visini usluge i njoj dajete pare.

4. The Site Sajt

U Australiji postoji mnogo pravih javnih kuća, ali ako želite neki specifičan tip žene možete da odete na sajt The Cite i da izaberete baš onu koja će vam ispuniti sve želje. Oni nude apsolutno sve.

5. Star Wars Bordello

Novootvoreni noćni klub u Los Anđelesu u koji će vas dovesti do ludila ako ste ljubitelji Ratova zvijezda. U njemu djevojke obučene u kostime Ratova zvijezda izvode zanosni striptiz u kojem podjednako mogu da uživaju i muški i ženski fanovi ove sage.

6. Mustang Ranch Resort

Ovaj nevjerovatni bordel u Renu u Nevadi u stvari je hotel u kojem se ništa ne plaća sjem djevojka koja vas u svakom momentu prati gdje god da se nađu. Ovaj luksuzni bordel-hotel želi da postane Ric Čarlton javnih kuća.

7. Stiletto

U Stiletu tvrde da su najbolji hotel-bordel u svijetu koji nudi fantastičan provod za jedan dan. Sam enterijer, sa vodopadom od drugog sprata do raskošnih tematskih soba. Možete da odaberete sobu u stilu Džejmsa Bonda, Beti Bup, Tumoro, Voajer ili sobu za orgije i ostaje vam samo da dođete ili izaberete pravu djevojku.

8. Mobile Sex

Iako je prostitucija u Francuskoj legalna, nelegalno je tražiti seksualne usluge. Tako su se prostitutke u Lionu dosjetile i svoje usluge pružaju u kombi vozilima, sličnim kao gradski prevoz. Samo je potrebno malo više čekati da se uđe u njega.

9. Maison d'envie

Javna kuća u Berlinu koja je na veoma kreativan način odgovorila na tešku ekonomsku krizu u svijetu. Naime, oni daju popust klijentima koji su došli biciklom ili gradskim prevozom, a za to imaju dokaz. Na takav način pokazuju i da im je stalo do životne sredine, a i smanjuju gužve u saobraćaju. Vlasnici tvrde da su im takav popust dnevno dovede tri do četiri nova klijenta nedjeljno.

10. Pascha

Pasha je najveća javna kuća u Evropi. Nalazi se u Kelnu i to je zgrada sa 12 spratova, ima 29.000 kvadratnih metara, u kojoj radi preko 120 prostitut
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Re: 10 javnih kuća i bordela koje morate posjetiti

Post by Rum »

Najveća javna kuća u Evropi, "Pascha" u Kelnu, nudi besplatan ulaz do kraja života svakom muškarcu koji istetovira njihov logo na ruci.

Pascha funkcioniše na poseban način i razlikuje se od većine legalnih bordela. Svako mora da plati ulaz (5€) i onda direktno sa devojkama ugovara usluge. Devojke plaćaju 180€ dnevno bordelu i dobijaju sobu, socijalno, zdravstveno, topli obrok, kondome... Cene su od 50€ pa naviše. U bordelu ima 120 soba na 12 spratova. Jedan sprat je rezervisan za transvestite i jedan za "low cost" prostitutke.
Image
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
Ledena
Ange Ou Demon
Ange Ou Demon
Mood:

Post by Ledena »

Propo Pascha, prodali ga kinezima.
Budi ekser!
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2887 times
Been thanked: 23882 times

Post by HAVANA »

Ima li kakav da masiraju?
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2887 times
Been thanked: 23882 times

Post by HAVANA »

Obicna mi je petobanka,bolje za veselu petobanku eura.Pa ja.Rume trazi ja castim.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum »

HAVANA wrote: 15 Jun 2024, 16:21 Obicna mi je petobanka,bolje za veselu petobanku eura.Pa ja.Rume trazi ja castim.
Image
Post Reply

Return to “Pričaona”